Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 5
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adina_bulina Bine v-am gasit, fetelor! Lalitica cu bebe David speram sa vina acasa cat de curand, cam 2 saptamani. Abia ii asteptam si ne rugam sa iasa toate analizele ok, sa vina si ei cu bine ca le e tare dor de casa. De Miruna ce mai stiti? Noi mergem astazi la dr. Dumbrava sa faca o ecografie la inimioara... daca ati stii ce stare am de fiecare data cand trebuie sa mergem la doctor...Doamne de ar fi bine! Aseara am observat ca i s-a inrosit un ochi si tot lacrimeaza. Si daca tot mergem la Medlife, sper sa reusesc sa o vada si un oftalmolog sa stam linistiti. Cristies, multumesc ca am vazut-o si pe Maria si pe David in filmulet. Buna treaba ai facut! Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
Ne rugam sa primiti doar vesti fffff bune la eco.
Multumim ca ne dai vesti despre David. Sa inteleg ca merge spre bine daca in 2 sapt spera sa vina acasa. sa fie totul bine.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
mariucasara spune:
citat din mesajul lui adina_bulina INTREBARE cum faceti dragelor cu vigantolul? ca ma dispera... nu ii nimeresc neam gura. Atunci cand deschide gura nu pica sau cand pica intoarce capul si ii pica in ureche. Crizez. Mi-a zis o prietena ca i- luat fetei, la sfatul farmacistei, D3 de la Natural, si e acelasi lucru, e dintr-un plastic moale flaconul, drept pentru care poti sa prinzi momentul mult mai usor. Astept sfaturile voastre! Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
Eu il apas pe obrajori si asa ii tin gurita deschisa, picur 2 picaturi si gata. Nici nu se prinde ce s-a intamplat.
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui marse
tare asta! Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) . |
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marse
Norocul mei e ca si sotul impartaseste multe din ideile astea. Mai putin aia cu motu'. Da' las si eu de la mine. Mai e pana atunci. Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) . |
sunt de acord cu tine Nici eu nu m-as mai fi imbracat in mireasa dar sotul ca sa le facem pe plac la mame(ambele)
Asa ca facem nunta+botez...doar ca:
-nu plc de acasa de la mama
-nu mergem dupa nasi
-nu facem brad
-nu joc in fata blocului
-nu nu nu
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
mariucasara spune:
Se vede ca dorm puii ca sut tare vorbareata. Dar acum fug sa strang rufe si sa fac putin ordine. si va doresc o zi excelenta.
gratiana77 spune:
citat din mesajul lui adina_bulina INTREBARE cum faceti dragelor cu vigantolul? ca ma dispera... nu ii nimeresc neam gura. Atunci cand deschide gura nu pica sau cand pica intoarce capul si ii pica in ureche. Crizez. Mi-a zis o prietena ca i- luat fetei, la sfatul farmacistei, D3 de la Natural, si e acelasi lucru, e dintr-un plastic moale flaconul, drept pentru care poti sa prinzi momentul mult mai usor. Astept sfaturile voastre! Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
Eu ii dau cu lingurita. Pun in lingurita putin lapte, apoi doua picaturi de vigantol si i le dau in gurita. La inceput faceam si eu ca tine si tot pe langa nimeream.
poze
marse spune:
citat din mesajul lui cristies . Am zis si ma repet, nu judec pe nimeni! Nici eu nu ma dau in vant dupa obiceiuri la nunti dar sa nu merg deloc... nici nu m-am gandit vreodata la chestia asta, din contra chiar, pe vremea cand lucram in ture faceam pe draq in patru sa imi aranjez in asa fel incat sa ajung la nuntile prietenilor. Si la nunta personala am fost foarte fericita ca prietenii mei au venit, chiar daca de foarte departe. Si eu imi doresc ca fiecare zi sa fie o sarbatoare! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Stai linistita, nu m-am simtit judecata. Ar trebui sa fac o completare: nu sunt f petrecareata, imi place muzica, dansul dar nu in "cadru organizat". Prefer restaurant/terasa cluburilor si discotecilor si o seara povestita uneia dansante .
u si ma bucur pt voi ca v-ati distrat la si dupa botez.
Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .
gratiana77 spune:
citat din mesajul lui adina_bulina Bine v-am gasit, fetelor! Lalitica cu bebe David speram sa vina acasa cat de curand, cam 2 saptamani. Abia ii asteptam si ne rugam sa iasa toate analizele ok, sa vina si ei cu bine ca le e tare dor de casa. De Miruna ce mai stiti? Noi mergem astazi la dr. Dumbrava sa faca o ecografie la inimioara... daca ati stii ce stare am de fiecare data cand trebuie sa mergem la doctor...Doamne de ar fi bine! Aseara am observat ca i s-a inrosit un ochi si tot lacrimeaza. Si daca tot mergem la Medlife, sper sa reusesc sa o vada si un oftalmolog sa stam linistiti. Cristies, multumesc ca am vazut-o si pe Maria si pe David in filmulet. Buna treaba ai facut! Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
Te asteptam cu vesti bune!
poze
marse spune:
citat din mesajul lui Nik0le Neatza! marse, uite si de la mine o pt nonconformism. In mare am cam aceleasi idei, dar nu prea le pun in practica sa nu se supere cei din jur (deh, temperamentul meu e de vina). Marturisesc ca nici nu sufar din pricina asta. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
Eu sunt mai "ascutita", toti stiu ca nu merg la nunti si nu cred ca ar trebui sa se supere. Cine se supra da o bere . Asta ca sa nu-i taiem nasu'.
Am fugit la datorie: ora mesei.
Pupici multi tuturor.
Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .
Beatrice1982 spune:
sa fie bine!!!!!!!!!!
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze