Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

aha, multumesc de explicatiile cu alocatia, aveti dreptate, nu am realizat ca e trecuta la jud ilfov (Cris M)
Si apoi cum naiba ii fac ei copilului poza acolo? ca na poate plange? poate tocmai s-a umplut de bale sau a regurgitat lapte pe haine si arata ca naiba, si daca a adormit? ce fac? doar nu trezesc copilu? io pe Yannis cand adoarme profund nu-l pot trezi nici cu militzia nici cu susu-n jos nici ciupit nici zgaltait, da din maini protesteaza urla da nu deschide ochii....si de regula afara adoarme....

de Yannis

Si eu ma intreb... si cum sa-l faci sa se uite la aparat daca nu vrea... plus ca nu sta in fund...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Eu vara trecuta cand i-am facut pasaport Isabelei m-am dus cu poza ei pe hartie, format de pasaport si s-au descurcat ei mai departe. Oare nu s-o mai putea asa? Nici n-am luat copilul cu mine atunci, am mers doar eu cu sotul. Mi se pare aiurea sa faca ei poza acolo, cum convingi un bebelus asa mic sa stea cum vor ei? Ba sa se mai uite si in aparat...

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

aha, am vazut un reportaj la stiri despre cum fac la bebelusi poze cam in vreo 20 de minute si cu toata rabdarea din lume, ca deh e mai greu de tras in poza un bebel si din ce imi amintesc ziceau ca merge si cu poza facuta de parinti acasa in format digital (?) deci documentati-va cam cum e poza de pasaport (dimensiuni, pozitie, ce intra in poza cap-umeri (?) nu stiu ma dau cu presupusul) si faceti poza copilului acasa si duceti-va cu poza in format eletronic si cu bebe pentru recunoastere ca sa evitati circul de la pozat. Si noi avem o situatie mai speciala in casa cu 2 asha si 2 asha (cetateni a 2 state si apropo fiecare cu numele lui de familie) si asta micu va trebui pashaportizat dar nu acum sa faca anul si dupa calatorim.

Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Am citit si eu articolul postat de Cristies despre diversificare () si in principiu cam asta stiam si eu.
Pot sa fac niste completari din recomandarile pediatrului nostru?
- uleiul vegetal (de preferat de masline sau porubm) se foloseste numai crud (se adauga dupa ce s-a racit putin supa)
- rosiile se curata de seminte si coaja pana dupa 1 an si dupa 10-11 luni se pot servi si crude
- branzica, pana la 1 an e indicat sa fie facuta in casa (cu calciu lactic sau zeama de lamaie)
- carnea de porc/oaie dupa 3 ani si atunci doar muschi
- e indicata carnea matura (gaina, vaca ) cea de animal tanar e mai greu de digerat.
Daca imi mai amintesc mai scriu.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:

gata , am identificat "maciulia" din dotare, este asta: http://www.mediagalaxy.ro/catalog/index.jsp?catalogId=6&categoryId=185&itemId=1675

o sa incerc sa ma obisnuiesc cu el pana la 4 luni sa vad ce stie sa faca

de Yannis

al tau e mixer si blender vertical? mai bine.

Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marse spune:

Iaca lincu':

http://stirileprotv.ro/video/aveti-copil-si-vreti-sa-i-faceti-pasaport-biometric-s-aveti-nervii-tari/60410739

Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marse spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Citat:

Citat:

aha, multumesc de explicatiile cu alocatia, aveti dreptate, nu am realizat ca e trecuta la jud ilfov (Cris M)
Si apoi cum naiba ii fac ei copilului poza acolo? ca na poate plange? poate tocmai s-a umplut de bale sau a regurgitat lapte pe haine si arata ca naiba, si daca a adormit? ce fac? doar nu trezesc copilu? io pe Yannis cand adoarme profund nu-l pot trezi nici cu militzia nici cu susu-n jos nici ciupit nici zgaltait, da din maini protesteaza urla da nu deschide ochii....si de regula afara adoarme....

de Yannis

Si eu ma intreb... si cum sa-l faci sa se uite la aparat daca nu vrea... plus ca nu sta in fund...

_

Cresc

Eu vara trecuta cand i-am facut pasaport Isabelei m-am dus cu poza ei pe hartie, format de pasaport si s-au descurcat ei mai departe. Oare nu s-o mai putea asa? Nici n-am luat copilul cu mine atunci, am mers doar eu cu sotul. Mi se pare aiurea sa faca ei poza acolo, cum convingi un bebelus asa mic sa stea cum vor ei? Ba sa se mai uite si in aparat...

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

S-au schimbat pasapoartele, acum sunt biometrice.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

vad ca disputati despre diversificare...
io-s in plop si plopu in aer...
ne trebuie chestii speciale?? aparaturi etc? io stiam ca bebeii mananca piureuri si am cumparat de cand eram gravida din bani primiti la nunta (stransi pe un card deschis la un magazin de electrocasnice si d-ale casei in Grecia) o...nici nu stiu ce e dar cred ca face piureuri eee...o maciulie asa cu cap invartitor si taietor de la Braun....cred ca taie si paseaza nu stu, ca am pus cutie an debara si acolo a ramas

Supe...nu am facut in viata mea

Fiert? anu trecut am fiert prima oara un ou...

tot ce gatesc prajesc sau pun la cuptor...ai nevoie de chestii (oale ) diferite ptr fiert? ibricu de cafe nu merge? ca acolo fierbi apa nu?

de Yannis

mama mea sta in Atena si deci imi imaginez ce ai tu acolo in cutie de la braun pus bine in dulap - un blender, f. bun - paseaza de ex. supe creme, eu fac cu el milkshake (banane si lapte), o sa-ti prinda f. bine la pireusi si supe creme, face si fasole batuta.

Caius (21.01.2010)

ce misto de mami tau! si te duci si tu in vacante din cand in cand nu? sau presupun ca ai destinatii de vacante mai bune decat Atena...deh...

Aha deci poate fi folosit si de mine la mancaruri ale caseI? io credeam ca pasatoru asta e numa ptr piureuri...ia sa-l scot din debara sa il caut sa vaz ce face

de Yannis

as vrea eu sa merg la mami meu, din pacate nu putem (inca)... si e de 12 ani acolo (?)... vine ea la noi si sta o zi
in tot cazul imi tot zice ca e de vis atena si grecia ei...

Caius (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

am fost afara si ati umplut 10 pagini.
hai, plecati si voi la plimbare, sa apuc si eu sa recuperez

sa nu uit sa zic IVAN, ca dimineatza am uitat
Sa fie fericit, Bea, si tu alaturi de el, sa iti zica Te iubesc, mami, ori de cate ori ai nevoie

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

mersi mersi
asa sa fie
si tie la fel sa iti spuna..

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:

Citat:

vad ca disputati despre diversificare...
io-s in plop si plopu in aer...
ne trebuie chestii speciale?? aparaturi etc? io stiam ca bebeii mananca piureuri si am cumparat de cand eram gravida din bani primiti la nunta (stransi pe un card deschis la un magazin de electrocasnice si d-ale casei in Grecia) o...nici nu stiu ce e dar cred ca face piureuri eee...o maciulie asa cu cap invartitor si taietor de la Braun....cred ca taie si paseaza nu stu, ca am pus cutie an debara si acolo a ramas

Supe...nu am facut in viata mea

Fiert? anu trecut am fiert prima oara un ou...

tot ce gatesc prajesc sau pun la cuptor...ai nevoie de chestii (oale ) diferite ptr fiert? ibricu de cafe nu merge? ca acolo fierbi apa nu?

de Yannis

Eu mi-am luat o carte de bucate pentru copii de la0-3 ani. Si cu fiertul cred ca poti sa fierbi in orice dar ma gandesc ca ar fi mai bine sa aiba vasele lui. Poate ne lumineaza fetele care diversifica a doua oara...

_

Cresc

E bine sa ai o cratita doar pentru bebe. Nu foarte mare, cu capac. Din experienta personala as zice ca legumele e bine sa le pasati de la inceput cu furculita. La blender piureurile ies cam lipicioase.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marse

Iaca lincu':

http://stirileprotv.ro/video/aveti-copil-si-vreti-sa-i-faceti-pasaport-biometric-s-aveti-nervii-tari/60410739

super tare, cand ai ditamai coada dupa tine si tu incerci sa-ti linistesti copilu si ala nu vrea si toti se uita cu ochi de lup la tine ...

Caius (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

gata , am identificat "maciulia" din dotare, este asta: http://www.mediagalaxy.ro/catalog/index.jsp?catalogId=6&categoryId=185&itemId=1675

o sa incerc sa ma obisnuiesc cu el pana la 4 luni sa vad ce stie sa faca

de Yannis

al tau e mixer si blender vertical? mai bine.

Caius (21.01.2010)

da , asa am gasit , io aveam mixer acasa da asta vad ca are mixer si cutie /vas d-ala sa mixezi acolo, pesupun ca nu mai "stropseste" peste tot, aha deci o sa-mi prinda bine, ma-m gandit io, vazusem "maciulia" la o prietena care are BB si am facut legatura

Ruxita....ce sa zic, toti grecii vb cat e de vis Atena si Grecia...gen "God was in love when he made Greece" etc....mie mi s-a cam luat, zici ca restul tzarilor sau natiilor existam numa ca sa fie ei grozavi prin comparatie cu noi... io am avut si sef grec si f multi clienti greci...am auzit fraze de genu: nu am cum sa-ti expic cutare sau cutare, tu nu esti grecoaica si pur si simplu nu ai intelege, tine de inteligenta... (deci de inteligenta nu de traducere daaaa????)....de aia ma aduc la exasperare uneori ludele astea de Grecia....si am ajuns sa ma marit cu un grec...asta ca sa vezi ironia soartei

de Yannis

Mergi la inceput