Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *131*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Alex,multumim de vestea cea buna.
Saraca Elle...bine ca-i bine!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Slava cerului ca este bine.Ma inspaimana lucrurile astea.Si eu ma gandeam cu groaza ca era posibil sa desfundam canalul prin operatie.
Hepilica iti dai seama ca are canalul infundat decat prin consult sau analiza secretiei.Sinptomele sunt asemanatoare conjuctivitei ochi rosu ii curg lacramioare si sau o secretie lipicioasa care uneori lipeste ochiul.Sensibilitate la soare.Oricum de la canal infundat se face si conjuctivita sau alte infectii daca nu se face tratament (picaturile).Si noi am fost patiti inca mai avem 2 saptamani de tretament si masaj apoi control si rezultatul final.Imbunatatirile sunt vizibile nu-i mai curg deloc dar are inca o sensibilitate la ochi uneori.Si nu trebuie expus deloc la curent.

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Am uitat sa va zic ca vor ramane la noapte acolo...off, le tinem pumnii in continuare.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Iulia ce fel de masaj faceti si de cate ori pe zi...la noi nu da rezultate si te intreb poate faceti altfel. Merci mult.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

vai ce bine ca a iesi bine pitica de elle...multumim Doamne Doamne!!!!!

mey, nici nu stiu cum sa facem cu lista si ci gratrul...poate aveti voi o idee...ce sa facem...sa pun pe mailul comun un tabel excell cu toate personajele??? habar nu am...
madam hepilica, si eu sper sa fie vreme frumoasa ca sa shedem afara, dar nu prea se anunta...cica ploo...dar masculii sigur vor sta afara la gratar, bere, tutun si alte cele, iar femelele cu plozii in casa la locurile de joaca...asa am facut io planul. dar de mirosul de gratar sigur vom avea parte, chit ca deschid un geam

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Mda, la mine a inceput deja sa ploo, asa ca adio plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

techila, io stau cu baietii . da, hai sa facem un excel ca altfel nu stiu cum.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

techila, io stau cu baietii . da, hai sa facem un excel ca altfel nu stiu cum.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Sa stii ca si eu tocmai vroiam sa comentez, adicatalea ei afara la gratare, tigari si beutura, si noi in casa cu plozii....pai unde e dreptatea pe lumea asta...toata saptamana e de-a-ndoaselea, asa ca eu propun sa inversam rolurile!

A facut fata excel, dar acusi da papa la pui, cand e gata treaba va zice ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Alex25 se fac 3 tipuri de masaj.De obicei de incepe cu 5 reprize pe zi apoi vor ramane 3.
masajele:
1 se cauta canalul ochilor(e ca un bobulet mic)si cu degetul aratator si mare se apasa de 30 35 de ori
2 cu aceleasi degete se freaca (sper ca m-am exprimat bine) nasul dinspre gura spre ochi(de sus in jos) tot de 30 35 ori
3 cu aceleasi degee se freaca pleoapa de la coltul ochiului spre canal(bobita de masaj nr unu)
se strege ochii innainte cu ser fiziologic si se lasa mai umezi ca sa ajunece degetul daca nu se foloseste crema oftalmica.Se sterg si dupa si daca se pun picaturi cel mai bine e sa i le pui atunci.sper ca s-a inteles ceva

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Alex,multumim de vesti.Slava Domnului ca totul a decurs bine...le tin pumnii in continuare

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput