Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *131*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Iulia am inteles totul pana la crema oftalmica...ca eu aici ma impotmolesc, ca nu imi aluneca degetele si nu stiam cu ce sa o dau...ce e aia, cum se numeste si de unde o iau...pls!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Am intrat si eu sa va spun ca am primit mesaj de la Elle ca s-a trezit printesa mica, e somnoroasa, a vomat putin dar e normal dupa anestezie si ca vor ramane peste noapte. Dar vad ca a anuntat Alex deja.

Noi n-am mai putut intra ieri pentru ca de la 2 nu a mai dormit deloc pana seara la 11 , marait si somnoros, si il tot leganam degeaba. Azi noapte am dormit doar 3 ore (noroc ca m-am culcat si eu la 11 cu el si am dormit amandoi pana la 12 jumate, altfel aveam doar o ora jumate de somn ). De la 12:30 la 4 m-am plimbat continuu cu el, adormea pe umarul meu si se trezea peste 2 minute. Am reusit sa mai dormim de la 4 la 5:30. Am crezut ca voi dormi dimineata dupa ce il culc iar, dar a dormit numai 6 minute , si acum la amiaza 20 de minute super fantastice. Pot scrie cu el in brate pentru ca ii place la nebunie cutia de servetele si imi lasa tastatura in pace... Asa ca iar raman in urma rau de tot.

La multi ani cu sanatate Adinus! Sa fiti sanatosi si fericiti!

La multe lunite SuperBruce! (uau, 8 luni!)

La multe lunite sarbatoritilor de 7 luni Bogdan, Carina, Carol, Vladimir, Dinu, Ruby! (hai mai ca nu-mi vine sa cred ca a trecut o luna de la pozele minunate de pe malul marii, incredibil, eram sigura ca au fost saptamana trecuta!)

La multe jumatati de an, Mihai!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Iulia am inteles totul pana la crema oftalmica...ca eu aici ma impotmolesc, ca nu imi aluneca degetele si nu stiam cu ce sa o dau...ce e aia, cum se numeste si de unde o iau...pls!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alex25 crema/unguentul se numeste tobradex.
DAR nu recomand nimanui decat cu acordul doctorului.Pentru papusica mea este foarte buna nu stiu acum daca este si pentru Zeina.Umezeste ochiul si pe langa ochi cu ser fiziologic ca merge.Eu 2 sapt fac masaj cu cream.Dupa astea 2 sapt fac pauza 2 sapt dar masajul il continui si umezesc ochiul si aluneca f usor.

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Iulia merci mult, acum m-am lamurit...unguentul este tot pe baza de antibiotic, asa cum banuiam eu....am crezut ca exista vreunul fara, care sa poate fi folosit simultan cu picaturile cu antibiotic, dar nu....am pricepit. Merci inca odata. Noi am scapat la un ochisor, dar la celalalt nu se vede nici o imbunatatire, ba acum s-a inflamat rau de tot si deja am trimis secretia la analiza ca sa vedem ce picaturi punem...mi se rupe sufletul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Iulia merci mult, acum m-am lamurit...unguentul este tot pe baza de antibiotic, asa cum banuiam eu....am crezut ca exista vreunul fara, care sa poate fi folosit simultan cu picaturile cu antibiotic, dar nu....am pricepit. Merci inca odata. Noi am scapat la un ochisor, dar la celalalt nu se vede nici o imbunatatire, ba acum s-a inflamat rau de tot si deja am trimis secretia la analiza ca sa vedem ce picaturi punem...mi se rupe sufletul.

EXISTA UNGUENT SI FARA ANTIBIOTIC.iNTREABA LA FARMACIE SAU DOCTORUL

poze luta

Mergi la inceput

Alex dar la un control oftalmologic ai fost?Ce ti-au spus?Noi am fost la en doctori pana am dat de cel mai bun.Si toti sunt din Pitesti. Inainte ni se spunea ca e conjuctivita sensibilitate la ochi etc.Ei cum am intrat la doctorul asta imediat si-a dat seama cum am intrat cu ea pe usa tocmai ii cursese iar si nu am avut timp sa o curat.Dar pt orice eventualitate i-a facut si un control.Asa ca mi-a explicat cum sa-i fac masajul.Primul i la facut el si am continuat eu

poze luta

Mergi la inceput

Sigur ca am fost la oftalmolog, e clar canalul infundat, atunci nu era cazul de antibitioc, ne-a spus de masaj, revenit la control la 8 luni sau daca e prea rau...acum sa vedem ce iese la secretie...dar m-am saturat, ca imi inchipui cat o deranjeaza pe ea.Interventie a spus ca nu se face pana la 1 an decat daca se infecteaza prea des si prea rau...vom vedea vertictul luna care vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Buna si de la noi
ellenuta ne sa treceti usor si repede peste episodul acesta neplacut
anomis,lullaby,madalina multimi frumos, la fel si voi aveti niste bijuterii
uka Carina e superba cu dintzisorii de iepuras
hepilica si a mea e putin mai maraita de 2 zile, adica nu vrea altceva de cat brate si mami sa fie langa ea tot timpul, dar cum au spus si fetele ma gandesc ca e o faza trecatoare, ei practic acuma incep sa inteleaga mai bine lumea si ne vor langa ele/ei.
danuk bafta la ambasada, si insanatosire grabnica lui Izuca
nu stiu ce am mai vrut sa zic sunteti multe si scrieti mult iar eu nu pot tine pasul cu voi
La multe lunite sarbatoritilor de azi

Mergi la inceput

Spr sa iti iasa cu masajul.La noi in 2 sapt nu mai curgea absolut deloc, si sa sti ca si la noi era rau de tot ii curgea foarte des ara cu ochiul plin mereu chiar daca o stergeam mereu.
Dar iti spun ceva, insa sa nu te superi sau sa te dezincurajezi.Dortorul a spus ca daca dopul este situat f jos undeva pe la nas sunt sanse sa nu se dezfunde prin masaj ci prin interventie.
Raluk16.Doamne cat mai tragi si tu.Si luta mea e taaaare rea pe zi dar imi doarme toata noaptea de la 10 pana la 10 cu o trezire pt masa intre 6 si 8.Nu stiu cum rezisti

poze luta

Mergi la inceput

Bely ce faci?Ia mai zine de Patricia?Ce mai face, papa?(in afara ca vrea numai in brate ca restul dovlecimii)

poze luta

Mergi la inceput