Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *131*
Raspunsuri - Pagina 5
monica_dicut spune:
mamideandrei, pt baietei. Camy a zis si ea are baiat
Buun, deci pana la urma eu ce aduc sambata? Fac praji? Sa nu fac si sa nu se pape . Beutura? Bere, vin, suc, apa un Bailey's ceva? Eu zic sa nu aducem toate si suc si carne si dulciuri ca o sa ne punem si in cap. Sau voi cum ziceti?A zis cineva ca aduce mici? Aduc eu? Eu de obicei iau mici din Selgros ca aia ne plac... sucuri, ce sucuri sau beri bea lumea?
techila, ce lungime au baietii tai?
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
iuliapapusa spune:
Mada, Cristina multumesc mult de info.
Techila si la noi e o vreme tare urata.nici noi nu iesim ca si-asa avem muculeti si tusim putin.Dam stodal si panadol. Vreau sa treaca ca pe 22 avem vaccin
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
alex25 spune:
Hai ma Techila ce rau imi pare de nemernica asta de ploaie, chiar vorbeam cu Monica poate ne vedem mai tarziu in IOR, dar sa vedem cu evolueaza vremea. Poate totusi nu ploua si ne vedem pe undeva.
Monica eu sunt de acord cu tine, daca aducem toate de toate va fi vai si amar de burtile noastre....eu zic ca maine sa facem lista cu cine vine, apoi lista cu ce trebuie, si fiecare alege ceva de pe lista, astfel va fi ok, zic si eu.
Cristina de ce sa nu fii mami buna de exemplu, la ce copii frumosi ai. Eu nu zic sa fim niciuna exemplu, pur si simplu impartasim din experienta noastra, fiecare alege ce vrea pentru copilul lui.
Mada Iri nu se dezminte ca fiind un mare jmecheras.
Mamideandrei cred ca oferta e pentru hainutze, nu cred ca are vreo imporanta sexul, sau mai stii.
Iulia si eu stiu ca nu are legatura branzica cu carnita si cu oul, la mine pe hartie scrie ca sa nu ii dau in aceeasi zi carne/ou/ficatel....in schimb branzica si carnita/ficatel/ou zice ca da, la mese diferite....branza cu fructe si celelalte cu legume. Tinem pumnii sa pape luta.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
hepilica spune:
Salutare!
Hai ca am dat si eu incarcare pe picasa. A incarcat pana acum 0% .
Techila, mami nu-ti face griji cu drumul. Eu nici nu stiu cum mai e sa mergi pe asfalt . A inceput sa-mi placa sa inot prin balti. Sper doar sa fie frumos afara ca sa stam cat mai mult la aer, ca in casa am tot stat 6 luni si mi-e un dor nebun de miros de gratar, de vreme frumoasa, de soare. Asa ca stai linistita, nu vine nimeni in inspectie. Noua sa ne rezervi locuri insorite langa eoliana .
Eu vin cu vin si tuica. Sa-mi spuneti ce sa mai cumpar, da' repede ca vreau sa fac maine o incursiune prin supermarket si tb sa stiu.
Ioanna - mi-ai dat o idee super cu pantalonasi si bluzita. Asa o sa fac. Am vazut pantalonasi si cu si fara labute, o sa cumpar si eu.
Uka - superbe pozele. ce haioasa e carinuta cu dintisori. acum poa sa roada morcoveii cruzi. te-ai scos. norocoaso !!! noi nu avem dinti. se vad pe gingia de jos niste puncte albe...da' asa sunt de vreo luna. habar n-am daca-or fi dintii. cand am fost la controlul de 6 luni, doc a zis ca e mai umflata gingia de sus decat aia de jos, desi mie nu mi se parea niciuna. pana acum nu sunt schimbari.
chiar ca e de gasca carinuta, cum sta ea la toata lumea, iepuras dulcic.
hai, poate te mai gandesti cu vizita la techila. sau poate vrei sa ne faci o surpriza? eee? hai, zi-ne....! sau macar gandeste-te la varianta asta. stii ca mie imi place sa fiu surprinsa.... stii, nu?
..si aseara la baita am fost tot maraiti. in cadita ne place tare, dar tampenia asta de imbracat ne seaca la inima . iar eu am ajuns sefa sefelor sefelor tuturor timpurilor si lumilor la viteza de astfel de proceduri (masaj + imbracat). culmea e ca la masaj ii place si rade, da' cand se termina incepe circul...
iar aseara cand eram gata si am zis hai ca m-am scos fara incordeli si tipete prea mari, i-am dat laptic cu cereale din bibe, a luat tetina si constat in secunda 2 ca incurcasem biberoanele si asta nu avea tetina de cereale, ci cu 4 gauri pt laptic. i-am scos-o repede si am zbierat la sot sa aduca tetina de cereale. nu stiu cum ne-am miscat in cateva secunde ca maia facuse niste ochi mirati si cand se pregatea sa se razbune, pac! i-am dat repede cu tetina buna. am scapat ca prin urechile acului. asta a fost culmea culmilor! evit nebuneala cu imbracatul, dar enervez copilu' din cauza tampeniei si neatentiei mele. mai, mai ce mama sunt! de fapt sa stiti ca sunt o mamica excelenta .
fragutza - ce mai faci? zici ca natalia nu papa cu pofta? mie mi se pare ok 4 lingurite pentru inceput... ma rog, tu stii cum e.
noi pt ca am inceput devreme (la 4 luni jumatate) am inceput cu cereale si ii dadeam d-alea bunele cu lingurita. si papa maia mea... apoi cu fructele si legumele, la fel am inceput cu cateva lingurite... nici ea nu le papa asa dupa asteptarile mele..., dar usor usor a inceput sa pape. morcov simplu nu a vrut sub nicio forma, nici suc, nici simplu fiert, nici pasat...deloc, deloc. abia dupa ce am inceput amestecurile l-a papat. si un progres vizibil l-a facut odata cu introducerea dovlecelului...
suc nu a vrut de niciun fruct, leguma. refuza categoric. am trecut direct la pasate, piureute, supite.
succesuri mami !
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
iuliapapusa spune:
Alex25 multumesc mult
Hepilica stiu ca esti o super mami.
Stiti ceva de la Ellenuta?Au intrat in operatie?Au iesit?NU mai am stare
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
alex25 spune:
Am primit mesaj de la Elle e totul in regula, s-a trezit deja din anestezie.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Andrecluj spune:
Iuliapapusa Multumim de intrebare / gand. Suntem bine bine. Va pupam Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
hepilica spune:
Alex multumim de veste.
Elle, suntem alaturi de tine! Doamne ajuta sa fie totul bine. Ma buseste plansul numai cand ma gandesc prin ce trece micuta si cum e pentru o mama sa astepte la usa salii de operatie. Sanatate multa si sa treceti repede si cu bine peste perioada asta.
Un buchet de , multe pentru o mamica incercata si o imbratisare duioasa si multi pupici pentru un puiut drag.
h.
Multumesc lui DD.
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica Alex multumim de veste. Elle, suntem alaturi de tine! Doamne ajuta sa fie totul bine. Ma buseste plansul numai cand ma gandesc prin ce trece micuta si cum e pentru o mama sa astepte la usa salii de operatie. Sanatate multa si sa treceti repede si cu bine peste perioada asta. Un buchet de , multe pentru o mamica incercata si o imbratisare duioasa si multi pupici pentru un puiut drag. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Exact la fel si eu...Am ochii in lacrimi numai cand ma gandesc la mititica si la Ellenuta.
Lali Lacra de
Paul-Iulian
hepilica spune:
iulia08, ce mai faci mami? cum e raducu? ii dai picaturi pt ochisori?
vroiam sa te intreb. cum ti-ai dat seama ca are ceva la ochisori? era vizibil? ce ti-a atras atentia?
si desfundarea canalului ce presupune de fapt?
te pup!
h.
Multumesc lui DD.