Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *131*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

auzi techiluto maica, n-ai tu neste coordonate de gipies? pot sa trec cumparaturile pe lista maine? ca acuma doarme inspiratia sub mine!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

hai ma Ioana, nu te mai plange, pune mana si plamadeste si tu niste Poale-n Brau ...si mergi cu ele la chef

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna dimineata si de la noi! Poftiti la o cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineataaaa si poftiti la binemeritata numai pentru voi facuta!

Deci nu ma apuc de nimic altceva pana nu vad pozele Hepilicai, si aveam treaba nu gluma.

Am fugeat, revin.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Buuuuun, deci sa incep cu inceputul : Maia este o superba, are un zambet demential, iar rochita m-a terminat. Duamna bunaciunea Hepilica sa stiti ca eu de acum numai asa ma voi adresa, sa fie clar, pai aratati de milioane. Am vazut si mosia care m-a terminat, asa ceva sa tot ai, vei avea un copil fericit, crescut la aer mult si liniste. De catei nu mai dicut pentru ca sunt dementiali, iar gainile....hmmm...mie mi-e cam frica de inaripate deci nu pot zice multe cuvinte de lauda. Si cu asta am incheiat polologhia.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Dana Anutza e minunata cand rade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna dimineata!

Puiul meu are febra intre 37.5-37.7 de aseara si nu stiu de la ce.

Fusei acum la dr si m-am dus bou si m-am intors vaca.Cica n-are nimic:nici dintii nu-i ies,nici rosu-n gat,nici raceala... Atunci CE?

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna dimineata!
Moni_iulia, daca are doar febra fara alte simptome s-ar putea sa fie roseola. Asa se manifesta. Vreo doua zile are febra (desi ar trebui sa fie mai mare de 38) si pe urma scade brusc si apar bubite pe piele. A avut si Emma si Dinutul lui Anomis.
Bineinteles ca poate fi si altceva, eu doar am zis care ar fi o posibilitate.
Cica astazi ploua. Eu cred ca ma duc prin Mall Cotroceni sa bat magazinele, ca nu am ce face altceva. Bine, ca nu am bani deloc, dar macar sa vad ce gasesc frumos, sa stiu unde sa ma duc cand imi intra alocatia. Mai vrea sa vina cineva?
Si mai sunt norocoase carora le-a intrat deja alocatia? Ca eu ma tot uit in cont si nimic.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Va rog frumos, cine are reteta de ciocolata a Crocodanei, mi-o scrie si mie? Ca o aveam salvata pe laptopul care s-a stricat si am ramas fara ea.
Merci mult!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Va rog frumos, cine are reteta de ciocolata a Crocodanei, mi-o scrie si mie? Ca o aveam salvata pe laptopul care s-a stricat si am ramas fara ea.
Merci mult!

POZE

POZE NOI

atunci fa 5-6 checuri ca sunt bune si alea la chef
Buna dimineata tuturor

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput