Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *131*
Raspunsuri - Pagina 18
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana mie mi-au placut la nebunie pantalonii Hepilicai cu suporturi pt grenade, pe gustul meu ...o nebunie. Asta pe langa Maia care e absolut adorabila prinsa de mami cu atatea mutrisoare. Uka vrei sa ne asociem sa facem o firma de detectivi particulari ? ai trecut testul de azi cu pozele He[ilicai. Te sarut, vorba Nelei. Plec sa beau o bere poate uit de necazuri si datorii Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
suporturi pentru grenade cica
..sa vedeti voi cand vine duamna hepilica si gaseste vraiste pozele ei asa frumos aranjate..si nu-s putine, ati vazut....
si presimt ca o sa ma traga la raspundere..poate totusi nu-s pentru grenade buzunarele alea..ai ca eu am o chestie cu razboaiele, iar nu dorm la noapte..
maaai, am uitat sa va zic, am dormit azi dupa-amiaza in patul mare cu Carinoasa , asa ca fetele, pe aceeasi perna, nas in nas, ne-am trezit in aceeasi secunda - sau ea era trezita si ma admira -, a fost asa frumos, mi s-a umplut sufletul de fericire ca am fetita mare.. asa ne-am rasfatat dup-aia, ne-am giugiulit, ii place sa ne frecam nasurile hihi
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
cristina_ana spune:
Eu nu am reusit sa vad filmuletul Danei. Se vedea cu intreruperi si nu se auzea sonorul. Incerc maine de pe alt calculator. Oricum, se vedea ca se distreaza de numa, frumusica!
Oare maine mai ploua?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
Fragutza spune:
Techilo, sanchiu, vb sambata!
Vai, am innebunit la pozele lu' Hepilica. SUPERB e la ea!Deci n-am cuvinte!
Chiar asa, gratarul ala al tau e functional?
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Plec sa beau o bere poate uit de necazuri si datorii Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
O terapie de genul asta aveam si io in cap. De fapt ma gandeam la bunul meu prieten Jack, dar cand am vazut ca Uka pomeneste de vitamine mi s-a facut jena..na, o sa zica lumea ca-s drojdiera clasei! Rusine sa-mi fie!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
O terapie de genul asta aveam si io in cap. De fapt ma gandeam la bunul meu prieten Jack, dar cand am vazut ca Uka pomeneste de vitamine mi s-a facut jena..na, o sa zica lumea ca-s drojdiera clasei! Rusine sa-mi fie! If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
whatever makes you happy my dear !
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Clodute spune:
Buna seara fete dragi,
Ca de obicei sint in urma si am ajuns la un mesaj de-al Ellenutei care cauta pompa de sin de la Primii Pasi ... eu am una pe care nu am folosit-o ... de la primul copil o am cumparata ... DACA O MAI VREI (pentru ca sunt in urma si nu stiu ce ai reusit sa faci da-mi un PM si ti-o pot da ... daca ai cum sa ajungi in zona - TIneretului) si pupici pt Anna.
Seara buna si multa sanatate tuturor copiilor si mamicilor unde e nevoie.
Fragutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
whatever makes you happy my dear ! Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Esti o prietena adevarata si nu ma judeci, da
anomis28 spune:
buna seara mamici
La multi ani Adinus!
Sa fii sanatoasa si bucuroasa!
La multi ani sarbatoritilor de azi:
Bruculinu 8 lunitze
gasca de-o varsta cu Dinu
Carina bambina
Ruby Rose
Carol cel plimbaret prin tara
Bogdanel si Vladutz
si praslea Mihaita 6 lunitze
Sa cresteti mari sanatosi si veselosi.
Multumim mult de aprecieri si pe forum si pe picasa
sunteti niste dragute.
Mel multa sanatate la pitici.
Raluci, foarte faine pozele de la botezu' lu' Bubu. Sunt cateva poze cu voi trei asa de pline de dragoste.
Xggg se vede ca-i place lui Rares in premergator. Sunt din aceeasi categorie cu tine nu vreau sa-l pun in el, da' l-am primit de 6 luni de la socrii si parca asa l-as pune, sa faca niste miscare.
Lullaby_2009 spune:
Hepi super pozele, am admirat-o pe Maia, am inteles de ce nu vii in parc, am vazut cocosul ecler cred. E frumos si iarna si primavara, iar atmosfera e super destinsa, cred si eu ca se odihneste bine Zana florilor afara. Cutulachii sunt tare haiosi. Pe la poza 300 m-am prins ca pot sa dau slideshow dupa ce imi amortise mana. Ce frumos sta la picnic zana.
Am trimis lista pe mail-ul comun, am reusit sa convertesc fiseirul pana la urma, nu de alta dar altfel stateam la noapte in pat si ma gandeam la asta. Acum nu ma injurati, dar nu l-am putut salva decat ca .xls, daca nu se vede, incerc din nou.
O noapte linistita!
Va pup.
Ioanna81 spune:
mergeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
io nu stiu ce sa trec pe lista
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre