Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *131*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Si eu stiam ca morcovul fiert constipa si nu ii puneam f mult in legume, mai mult dovlecel si cartof dulce. Dar de o saptamana experimentez pe el ii dau doar para cruda facuta la blender si tot nimic... Daca ar face cacarezele si gata ar fi cum ar fi, dar el nu le poate elimina, ii raman blocate acolo..din cand in cand ii mai pun cate un supozitor lichid, dar numai la urgenta ca sa nu se obisnuiasca plus ca sunt si cam scumpe
Ma asteptam ca dupa inceperea diversificarii sa scapam de constipatia asta... am incercat si cu suc de portocala, desi eram total contra citricelor la varsta asta... nici nu bea lichide decat tzitzi, ma tem sa nu fie si deshidratarea cauza...
Ioana, cam someaza sotul tau..zilnic ma uit sa vad daca nu a mai postat ceva pe blog. Da-i un branci de ajutor sa scrie mai des
Liliacule si blogul tau il urmaresc zilnic, tu esti mai harnica.. nasul Radulescului

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

ufffffff cam prin asta trecem si noi
dar eu ii pun a 2 a zi bebegel, n-o las mai mult ca daca trec 3 zile apoi plange cat se screme si o doare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Bebegel?? Ce e asta? Oare se gaseste si la noi??

Am scos capul in lume!!
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Cristina - am uitat sa-ti spun ca am vazut pozele voastre zilele astea. Ai niste copii tare frumosi, iar pozele cu tine si Emma finuta in patut sunt atat de duioase... Sunteti o familie tare frumoasa si ai niste copii reusiti de care cred ca esti tare mandra. Tu cat ai stat acasa cu baietelul?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

x_ggg ii transmit negresit! si mie mi-e dor de scriitura lui sa stii!

apropo de el gratar inteleg ca noi aducem 2 caserole de carne/carnati/mici/alte porcarii, de-alde muraturi, neste alune e bune? la bauturi noi suntem incompetenti rau de tot ca alcool mai slab si sucuri nexam... numa' apa! da' vad eu ce si cum. e bine asa?

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Bebegel?? Ce e asta? Oare se gaseste si la noi??

Am scos capul in lume!!
Poze RARES
Povestea nasterii

asta e:http://www.sadabandeira.com/?bebegel3_830_054_g_x_6_enema_gel_tubo&sc=visPro&cod=2003093
cateodata folosesc doar varful iar cand nu reusim asa pun putin gel, nu mult, cam de 2-3 ori folosesc din gelul respectiv
nu stiu daca este si in tara.. e mai usor de cat supozitorul de glicerina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

eu sunt de acord cu ce s-a discutat insa nu trebuie exagerat pt ca va fi mult prea mult, asa se intampla deobicei.

Xggg incearca cu apa pe stomacul gol dimineata si peste zi cu ceai de musetel.

Sa nu ma injurati dar scriu de pe tel.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Hepilica, multumesc de aprecieri! Recunosc ca sunt tare mandra de copilasii mei, de mine nu prea sunt io, da' asta e! Si daca ma gandesc bine, si la sot ar merge niste ajustari pe ici pe colo! Da' copiii sunt asa cum trebuie!
Eu stau deja de aproape 3 ani acasa si o sa mai stau inca 1,5 ani, cat am dreptul. Ma duc cu capul rau de tot, dar nu am ce face. La noi la serviciu se fac restructurari, si nu prea e momentul sa ma intorc. Plus ca alocatia este putin mai mare decat salariul meu. Noroc cu voi ca ma mai mentineti pe linia de plutire!
Ioana, e bine ce zici tu acolo, dar adauga-te in lista de pe mailul comun, please!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

eu ma trec maine in lista ca sa stiti

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Alex25 esti asa de draguta! Mereu imi raspunzi si mereu dimineata sorb din cafeaua ta virtuala (ca din aia adevarata nu beau).
Din pacate, bebele meu e din specia aia care suge noaptea din ora in ora... asa ca..pe stomacul gol mai greu...dar nici asa nu ia, ceaiul e otrava curata...ii mai bag cu forta pe gat cu seringa uneori si tot scuipa... vreau sa bea si bebele meu apa si ceai ca un copil normal!

El cred ca o sa ajunga la scoala si eu cu tzatza dupa el

Am scos capul in lume!!
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

ALOOO...sunt eu Picaso !!!!

va salut cu drag si va multumesc pt urarule de ieri.

Pentru marii smecheri ai zilei de azi un mare si gras LA MULTI ANI !!!!!
Sunt lesinata de invidie din cauza chefului vostru dar ma tratez eu cumva.
De curiozitate bolnava ...am deschis si mailul ca sa vad ce si cum
Cristina ma bucur ca scrii iar, imi era tare dor de tine
Pup toate fetele cu drag.

Noi suntem bine. David face scheme si la propriu si la figurat dar e adorabil asa ca nu ma plang.

Adinus sa ne traiesti fata draga 100 de ani veseli si fericiti.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput