Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *131*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana
Ioana, e bine ce zici tu acolo, dar adauga-te in lista de pe mailul comun, please!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

nu pooot nu am office-ul instalat si nu pot sa deschid fisierul. astept sa vina soata de la serviciu (asta se va intampa in jur de 10 dsaca nu mai tarziu)

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

fetelor!

vad ca organizarea bbq-ului de sambata e in toi! Ioi ce va invidiez!

Sper ca Elle si fetita sunt ok, am vazut ca a scris ca a iesit din operatie.

La multi ani dovlecei sarbatoriti azi! La multi ani Adinus!

x-ggg si Isabela era constipata dar noi de cind ne-am diversificat bem apa la fiecare masa...si ea face scaune mai tari dar de 4 ori/zi ...deci am scapat de problema constipatiei. Plus ca masa de fructe la noi e compusa din fructe crude.

Dana..cum stati mami cu pregatirile? E totul ok? Am vazut azi o rochita de botez furmoasa rau si m-am gandit la voi. Nu iti mai spun ca e targul Gaudeamus in P-ta Unirii pina sambata...merita mers ca au promotii super la cartile pentru copii ( si nu numai...).

Monikus... ca sa rezisti si sa nu mai iti pui probleme asa "existentiale" ...eu sunt sigura ca toate suntem pregatite pentru bebei...dar unii sunt cu mai multa personalitate decit altii...oricum ar fi sunt ai nostri si ii iubim oricum.

Nela...asteptam semne de viata de la voi!

si un pentru Luto pe care nu am vazut-o de mult!

Miine o sa ma stradui sa intru de dimineata sa va las "capucine si frapucine"...nu pot sa cred ca face mamarutza mea 7 luni!

Va , seara faina!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Liliac, sanatate la familion! Si felicitari pentru cel de-al doilea dinte.

Kawaichan, felicitari si voua pentru cel de-al doilea dinte si sanatate la Josh!

Vic,

Iulia, swanatate la Raducu.

Uka, mica fotogenica razgaiata.

Lullaby pe Alex sa treaca bubitele.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Techila - vecina, ne auzim negresit la telefon.

Mai, am niste spume cat casa. Patesc cu branzica asta calcica exact cum am patit cu administrarea calciului gluconic. De cate ori il dadeam, nu mai papa bine laptic. M-am documentat atunci si se pare ca calciu creeaza o senzatie de satietate. Citeam ca vitaminele si CA sunt recomandate celor care tin regim de slabit pt ca in felul asta nu li se mai face foame, dar au si tot aportul pt organism. E clar pentru mine. De 3 zile ii dau Maiei branzica si si-a injumatatit cantitatea pe care o papa. Nici fructele pe car ele adora pana acum, nu le mai papa ca inainte. Totul a redus brusc la 1/2.
De maine nu-i mai dau branzica calcica. O sa fac dupa 7 luni dupa retata lui elle cu lapte, iaurt si lamaie. Asta e.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

...si uite asa ma luminez si eu !! doamne ce buna esti la casa omului ! but of course.. de cand am introdus branzica nu mai papa mai deloc maimutzica !!
raman pe veci datoare draga mea..daaaar...trebuie sa te cert ! de ce nu spui tare ca ai terminat de pus pozele? de ce? sau ai zis si am sarit eu? ..deci numai eu sa ma delectez cu ele? ce a crescut Maia !! e tare expresiva, o scumpete ! imi place tare mult de ea, e o papusica eleganta ! ..si ce frumos face ea pasi pe alee sustinuta de mami
siiii..te-am vazut si pe tine ce frumos stateati voi in iarba !! ne place de tine mami, tare mumoasa cu margele esti, zau !
baaaaiii..da e frumos rau la voi acolo..ce gradina frumoasa si ce alee dragutica asa, doar cu un sens si cati copaci...de doggies nu mai zic ce frumosi sunt..am vazut si bunicu pasarar, si o bucata din tati (banujesc...) mi-a amortit deshtu pe tastatura da a meritat !! si imperuna cu Carina le-am visionat sa stii dar pe la poza 555 s-a plictisit si am pus-o in tarc..restu de poze le vede maine
Ma bucur ca v-am vazut ..va pup pe amandoua frumoaselor !!!

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele!

Noi suntem inca sub tratament.Azi Mihaita a facut 6 lunite...nu-mi vine sa cred ca a trecut jumate de an!
Multumim pt urari!

De azi am inceput si eu sa-i dau si carnita si branzica. Inca imi plange la mese, dar in aceste zile l-am inteles avand in vedere ca ne luptam si cu mucisorii...

Nu stiu nimic din urma ca nu am apucat sa citesc, de fapt nu am la dispozitie decat foarte putin timp...care s-a camscurs. Poate intru maine.

la toate mamicile si dovleceii! Sanatate multa si noapte buna!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Lullaby, multumim de aprecieri. Dar sa vezi cand face asta noaptea in loc de somnic.
Scaunul l-am luat de la mykids punct ro.

Danuka, sanatate la Iza. Ati reusit cu pasasportul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

a pus hepilica poze? UNDE? vrea si ochiu meu sa vaza!!!!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

La ce ora ne vedem sambata? S-a stabilit?

Si-a doua problema existentiala: caut si io o firma care pune jaluzele exterioare, screenuri sau cum se numesc ca ma innebuneste soarele asta..aveti ceva recomandari?

Hepi, ce sa fac dear, ma plimb cu matza toata ziua, merg prin Moghioros, printre blocuri, la piatza..ce sa mai, umblu ca un caine dezlegat.
Cu mancatul n-a facut progrese, dar nu ma las. Maine incerc sa-i dau para. Tu ii dai fructele crude?
Sa stii ca n-am uitat de caciula de strumf cu inimioare..abia astept s-o vad pe Maia!

Azi sunt cam neprietenoasa, am un nivel energetic foarte scazut:(

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

AM recuperat cap trecut dar acum va las ca sunt obo. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

ai PM de la mine cuscra
mai...ea daca nu da link nu-mi permit sa-l pun eu..
le aveam pe cele vechi la care ma uitam din cand in cand (daca mi se facea dor de Maia) dar le-a scos si pe alea..si nu stiu cum am dat refresh si au aparut cele noi
haide hepilik, unde esti?

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput