Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *131*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

va tzuc dragelor pe toate! poate mai reusesc si eu sa intru mai tarziu..poate..

ma bucur tare pentru intalnirea de sambata de la Techila! sunt convinsa ca va veti simti minunat! abia astept pozici cu dovleceii in actiune

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

cucoanelor am trimis harta si lista de invitati pe mailul comun, e un tabel excell si va uitati la sheet 1 si la sheet2. daca mai aveti intrebari/nelamuriri/comentarii....sunt in zona

cucoana hepilica, cu tine o sa vorbesc la telefon ca tu o sa vii prin sat si iti zic cum sa ajungeti. ok?

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buuuuuuuuuuun, am reusit si noi in sfarsit sa deschidem calculatorul...suntem in plimbari...mi-au intrat banii de la stat ...5 alocatii ale baiatului si 3 indemnizatii ...asa ca sunt in toiul cumparaturilor

am reusit ca pe timpul zilei sa ajungem la 5 mese...+ una noaptea, dar bebe doarme mai bine...laptic de la mine nu am nici pentru o masa... dar ma bucur ca nu mai flamanzeste si ca ia bibe foarte bine...

Madalina asa am auzit ca nu trebuie sa ma iau dupa cutie, dar imi era teama sa nu pape bebe prea putin... Multumesc mult!

Cristina_ana si Iulia noi am primit de iepuras un premergator pe care scrie ca de la 6 luni e bun...daca reusiti sa descoperiti si cat timp il putem tine in el...sa-mi spuneti si mie...ca si eu sunt mamica care trebuie sa se descurce singurica.

Mamideandrei vad ca ti-a raspuns si Moni in Real sunt hainute la reducere si de fetite si de baietei... eu am reusit sa cumpar lucruri foarte frumoase!!

Am fost la cumparaturi si mi-am gasit pereche de blugi si pentru mine vad ac incep sa intru si eu in marimile normale... ..si ce senzatie placuta e...

Pupam toti bebeii..eu si Flavius!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

cucoanelor am trimis harta si lista de invitati pe mailul comun, e un tabel excell si va uitati la sheet 1 si la sheet2. daca mai aveti intrebari/nelamuriri/comentarii....sunt in zona

cucoana hepilica, cu tine o sa vorbesc la telefon ca tu o sa vii prin sat si iti zic cum sa ajungeti. ok?

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

nu pot sa deschiiiiiiiiiiiiiidd ca nu am office-ul instalat! cand o veni razvan de la serviciu intru de la el

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

noroc cu Dana ca am vazut si eu pe Davidelu' si pe Dinutzu si pe Ana cum rade de/cu tati.

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

ielooo, ne primiti cu colindu

am vazut poze frumoase si dinti de carina

gata si noi cu botezul si una doua cand sa ne revenim na ca a dat o nebunie de tranzit puturos peste noi si a trebuit sa incepem Diversiunea mai devreme asadar acum mancam dimineata piure de banana cu mar si o sa bag si cereale de orez, trebe doar sa ma duc sa cumpar. Bubu deschide gura maaaareee si ii place Doamne ajuta sa-l tina. De unde pana acum dormea tota noaptea acum se trezeste plangand de durere mititelul, dar o scoatem cumva la capat. Pana una ala eu is cam praf.

gata stau in priza sa va urmaresc

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

E un frumos si un scump Remus.Mai mi-a placut ordinea curatenia comentariile si desenele de pe pereti.Vreau si eu trebuie sa-i iau.

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Ioana81 nu te speria degeaba.Luta mea nu a plans deloc nici la luat sange nici la bagat branula.Nu e o reguls.Sper sa iasa bine analizele.Oare de ce se innegreste la gurita?

poze luta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Ioana81 nu te speria degeaba.Luta mea nu a plans deloc nici la luat sange nici la bagat branula.Nu e o reguls.Sper sa iasa bine analizele.Oare de ce se innegreste la gurita?

poze luta

serios?! imi dai speranta, Doamne Ajuta!!!

nu stiu de ce se inegreste. i-am facut si echo cardiaca si a iesit absolut normal.

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

iuliapapusa pettit e o crema din lapte cu fructe, e mai consistent de cat iaurtulsi tare bun, mananca si ma-sa pe nerasuflate.. uite www.milupa.es/m-p-1.php" target="_blank">asa arata, daca vei intelege ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

raluci l-am vazut si eu pe Remus, frumos frumos si are niste falcute bine a venit in lumea crestinilor
noi vom intra sambata in lumea crestinilor

Mergi la inceput