Bobocei de sept-oct 2008 (277)
Raspunsuri - Pagina 5
iepurila spune:
hi
va pup pe toate si pe toti. sunt taaare in urma. intru si va povestesc.
dar inainte de toate am o mare rugaminte la voi. Verisoara mea din Giurgiu vrea sa ajunga cu bebe de 4 luni la un control pediatric profesionist. I-am recomandat (ca tot am auzit pe la voi) pe CULCER.
Ajutati-ma va rog cu informatii despre cum se poate ajunge la dna dr. Un nr de tel pt o programare, cabinet, etc
sau daca aveti alte recomandari......
va pup si va multumesc mult.
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iepurila dar inainte de toate am o mare rugaminte la voi. Verisoara mea din Giurgiu vrea sa ajunga cu bebe de 4 luni la un control pediatric profesionist. I-am recomandat (ca tot am auzit pe la voi) pe CULCER. Ajutati-ma va rog cu informatii despre cum se poate ajunge la dna dr. Un nr de tel pt o programare, cabinet, etc sau daca aveti alte recomandari...... |
Uite aici detalii: http://cabinetdrculcer.ingrijireacopilului.ro/?page=cab_contact
Sa isi faca de acasa lista de intrebari, acolo se merge cam pe banda si te zapaceste
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
andreutac spune:
Clau,gand la gand cu bucurie, tocmai ce-am bagat primele 6 briose la cuptor si vroiam sa intru sa ma laud. Sper sa iasa bune, compozitia pare ok. M-am inspirat din 2 retete de la bloguri. Am intrat si pe blogul Laurei, are o super reteta, insa cam dulce pt. Eva si are si multa ciocolata.
Andy_g, va am, poze o sa punem cand o sa se invredniceasca tati sa caute cablul de date. Pana una alta vreau sa-ti spunem ca am vazut toate pozele recente ale carliontaului care-ti seamana f bine
Laura, imi pare rau de suferinta Alexiei, caninii sunt intr-adevar nesuferiti. Noi ii avem pe toti din fericire, insa au fost destul de durerosi.ici
Vroiam sa felicit tot boboceii pt. progresele facute, pt. acomodarea la cresa. Invariabil ici si pt. toti si mamicile lor.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
Nerantula spune:
Mimihoo, ma bucur ca Sofie e bine, se pare ca si tati, iti urez si tie multa sanatate! Succes cu cartea, nu o stiu, insa eu sunt sceptica atunci cand aud despre rasfatul copiilor si dezvatul de el ..
Alexa, Iosup e la CMU Unirea unde, daca nu gaseste imediat, sa creara sa o puna pe o lista de asteptare, in ideea ca va renunta cineva la o data convenabila pentru ea. Numarul e 9CMU (9268). Mai e si la clinica Fortis, unde cred ca obtine mai usor o programare (Fortis, str. Sandu Aldea nr. 86; tel programari: 0724464646) Bafta!
luminita2008 spune:
i-am luat de la cresa si a fost biiine! nu plansera deloc cand i-am luat, dar mai ce mai vorbeau cu mine amandoi! ii tineam pe amandoi in brate, ei vorbeau, eu ii pupam. una peste alta bine, papat acolo aproape tot (vorba Adei, eu inca nu cred...), doar ca Edi nu a vrut deloc sa doarma azi. acum dorm amandoi si viseaza frumos (sper).
alexa, merci mult de raspuns!
ada, sar'na, ma bate gandul sa schimb si marca de LP si sa le mut ora de masa de seara mai devreme. cred ca sunt in plin puseu, papa de sparg, si ma gandesc ca poate chiar nu le-o fi foame dupa 1.5h ore, de inca ceva laptic. aseara au baut 30ml fiecare.
claudinna
mimihoo, ma bucur ca e bine si la voi! si hunii azi au venit razand la mine si vorbind nevoie-mare! Robi ma certa, era clar, era suparat, Edi cred ca-mi povestea cum a fost acolo.... sanatate multa!
acum o astept si pe Paula sa vina cu vesti!
andy_g
iepurila!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Mimihoo spune:
Nerantula multumim frumos! cu cartea .. nu stiu nici eu ce sa zic, o sa vad ce si cum. Un lucru e clar, se adreseaza parintilor de copii mai mari decat ai nostri. Ei, acolo nu vreau sa ajung.
Citisem despre socializare cu copii, cand e in parc Sofia e la fel ca Gruia, ea vrea sa fuga, sa vada, nu o prea intereseaza alti copii decat foarte rar.
Nu stiu cum sa fac sa nu mai bage diverse in gura. Ieri, de ex, am scapat o pietricica, adica am bagat degetul dupa ea in gura Sofiei dar deja era inghitita. Mare problema am cu chestia asta!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Nerantula spune:
Andy_galro, Lumi, Andreuta, ma bucur ca va place numele, sa vedem daca o sa am cui i-l da Vorba lu' Nikole, nu mai stiu nume de baieti
Xor, si eu sper sa fie de la maseluta care se chinuie sa iasa, arata gingia ca naiba de umflata, intr-o seara avea o baluta rozalie, de sange .. Oricum, dupa ce am vazut-o, mai are ceva de tras, nu e prea la sufrafata .. si noi inca nu am inceput cu caninii!
Ada, esti tare, mami! Si eu zic ca ai facut bine ca nu ai emis nici o ipoteza, chiar la nervi, despre cum l-ai putea lasa acolo, sunt sigura ca in sufletul lui e mare grozavie pe tema asta si cea mai buna abordare este numai cea empatica. Nu vreau sa ma gandesc cum va miscati voi prin casa printre atatea masinute! Gruia e fan lopatele, acum, de altceva nu l-am vazut interesat.
Claudinna, ce frumos! Razvan e, asa cum am mai spus, special!
Kllemi, imi pare rau pentru tatal tau, insanatosire grabnica! Si la fel si Amaliei, sa ii treaca bubita! Sa nu ajungeti la cutit!
Laura multa sanatate blondinei! Sa iasa cat mai usor toti caninii! Poate de la asta e febra si nasucul infundat, am o nepotica cu febra peste 39, a tinut-o fix 2 zile pana a iesit un premolar. Cum ziceam, caninii sunt belea
luminita2008 spune:
nici eu nu cred in rasfat... nici acum, la varste mici, nici mai tarziu, dar poate experienta o sa-mi dovedeasca altceva. mimihoo, sa ne impartasesti si noua de prin carte, daca ai timp, eu sunt tare curioasa ce poate sa scrie pe acolo.
la fel si cu recompensa, ca tot vorbea Ada de masinute. nu prea-mi place ideea, desi recunosc c-as face-o si pe-asta, ca sa-i fie copilului mai usor in acomodarea cu gradinita sau altceva. insa mi-ar placea mai mult sa inteleaga ca face lucrul respectiv nu pentru ca urmeaza sa primeasca ceva, ci pentru ca intelege ca e un lucru bun sau care, dintr-un motiv sau altul, trebuie facut. iar daca nu intelege, mi-ar placea macar sa aiba incredere ca mami il sfatuieste de bine si sa mearga pe mana mea. vise, taica, vise...
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
kllemi spune:
ada multumesc ptr. raspunsuri...in ceea ce priveste dr. nu am stiut sa ii dau explicatia asta...ptr. ca nu mam asteptat sa nu stie...lucrand intr-un cetru unde se trateaza numai copii, imposibil sa nu fi auzit macar de asa ceva...in fine..traim in romania ..iar cu laptele chiar asa o sa fac...o idee buna
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
iepurila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
Uite aici detalii: http://cabinetdrculcer.ingrijireacopilului.ro/?page=cab_contact Sa isi faca de acasa lista de intrebari, acolo se merge cam pe banda si te zapaceste Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita |
sarumana muuult!!!