Bobocei de sept-oct 2008 (277)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
iepurila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008 iepurila ![]() Luminita si voinicii ![]() ![]() "Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
puuup si ma bucur tare mult de progresele facute cu cresa.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kllemi spune:
claudinna multumesc de intrebare...el se simte ok...dr. a zis ca o sa-l mai tina cateva zile sub observatie...putem sa vb. cu el la tel...deci nu este o problema
lumi hai mai, ca usor, usor se acomodeaza ...ce bine, macar scapi de un stres
Nici eu nu cred in rasfat la varsta asta.....dar ma uit la ea, cand sunt doar eu cu ea se comporta intr-un fel,(mai cuminte, mai ascultatoare...bine in limita bunului simt ) deja,cand sunt si bunicii care ii fac toate poftele, se comporta altfel..e mai agitata..nu te mai aude...face ca toate visele
...eu zic ca pina nu incep sa vb. cat sa te intelegi cu ei si sa le explici anumite lucruri pe care ei sa le inteleaga, degeaba, ne luptam cu morile de vant
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui kllemi eu zic ca pina nu incep sa vb. cat sa te intelegi cu ei si sa le explici anumite lucruri pe care ei sa le inteleaga, degeaba, ne luptam cu morile de vant ![]() ![]() |
eu cred ca ei inteleg f multe lucruri, retin, inmagazineaza diverse si la un moment dat se va vedea asta, vom culege roadele.
![](pupic.gif)
oricum, cu siguranta va fi mai usor cand vor vorbi, da' sa ne spuna Ada
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Luminita si voinicii
![](bonjovi.gif)
![](auto.gif)
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
iepurila spune:
Klemmi multa sanatate tatalui tau!
Ada o puzderie de . Est taaaare si am mai invatat ceva pe ziua de azi.
Putin despre noi: ne-am luptat cu un rosu in gat (stiti ca despre asta va povesteam ultima oara) care sub tratament cu antibiotic s-a transformat in puroi in gat. Schimbat antibioticul care, spre usurarea mea si-a facut efectul (avea deja de 4 zile febra care nu ceda in nici un fel).
In acelasi timp cu ea eu am facut o viroza urata rau, cu dureri de gat, dar mai ales de cap ingrozitoare.
am scapat si am petrecut sarbatorile frumos. acum am inceput eu cu tuse (siropul de ceapa face minuni), muci. de aseara si Elena cu muci si stranut. Suntem pe aspirat (mai nou se aspira singura).
Daca fac abstractie de aceste doua episoade, toate bune si frumoase, crestem, balim(asteptam canini), invatam in fiecare zi cuvinte noi.
Pe de alta parte, continuam cu 2 treziri noaptea (00.30 si 3.30)pentru lapte si o trezire finala la 07.00.
daca suntem in casa 80% din timp vrea "bate"= in brate. dar nu la oricine ci numai la mami....
hai ca v-am facut capul calendar.
va pup si incerc sa mai citesc ceva din urma
kllemi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita2008
eu cred ca ei inteleg f multe lucruri, retin, inmagazineaza diverse si la un moment dat se va vedea asta, vom culege roadele. ![]() oricum, cu siguranta va fi mai usor cand vor vorbi, da' sa ne spuna Ada ![]() ![]() Luminita si voinicii ![]() ![]() "Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
clar ca ei acum inteleg tot...dar eu ma referea la modul sa inteleaga gravitatea lucrurilor...de ex: eu acum daca ii zic "cazi, nu te mai urca acolo"..ea repeta dupa mine "taji" dar nu intelege sau nu vrea sa inteleaga ca se va lovi...in fine e o adevarata enciclopedie aici
Da chiar mai bine sa ne spuna ada
![](icon_smile_big.gif)
![](mamica.gif)
![](comoara.gif)
kllemi spune:
iepurila oooffff..imi pare rau ca a-ti trecut prin asa ceva...si in continuare va lupta-ti cu raceala ca si cum nu a fost de ajuns rosu-n gat
si tie si Elenei...muuuulta sanatate
Iar cu "bate"..nu-mi aminti ca si noi la fel suntem...uuufff ce usurare sa vad ca mai sufera cine ca mine ....si afara si peste tot unde este prezenta mami..numai ea stie sa ia in brate ca nimeni altul
..mi-a rupt mijlocul
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
iepurila spune:
citat din mesajul lui kllemi iepurila oooffff..imi pare rau ca a-ti trecut prin asa ceva...si in continuare va lupta-ti cu raceala ca si cum nu a fost de ajuns rosu-n gat ![]() ![]() ![]() ![]() Iar cu "bate"..nu-mi aminti ca si noi la fel suntem...uuufff ce usurare sa vad ca mai sufera cine ca mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
puup mamico si coloana puternica ne urez. eu si asa o aveam subreda....
claudinna spune:
dupa parerea mea, copiii pot deveni rasfatati si exista si metode pentru a scapa de rasfatz, precum si metode de a-l evita
LE: rasfatul implica 2 sau mai multe persoane...relatia constienta dintre ele, deci noi, cei care intram in relatie cu copilul, trebuie sa ne revizuim comportamentul, astfel incat sa influentam comportamentul copilului
am luat si eu cartea "cum sa le vorbim copiilor..."..n-am apucat sa citesc decat cateva pagini, dar sunt tare curioasa
in "copii sunt din Rai", e chiar incurajata recompensa, dar de genul: timp petrecut impreuna, activitati impreuna...
mai zice ca tr sa ne mulam pe personalitatea copilului atunci cand propunem o recompensa, pentru ca ea sa functineze..
treaba cu masinutele, cum o vad eu (din afara tot timpul se vede mai cu motz): daca nu mai plangi, cand vii de la gradi ne jucam impreuna cu masinute (una din masinutele pe care deja le are)...sau facem raliu...