Bobocei de sept-oct 2008 (277)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Felicic - n-am masute de sticla, asa incat n-am nevoie de metoda asta a ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Mimihoo, sa stii ca Mihnea a fost la gradi, nu v-ati intersectat Azi mama l-a luat pe la 12 si deja terminasera pranzul (tot nu imi dau seama cand mananca atatea mese )
Eu de luni vreau sa m-il aduca ei acasa cu microbuzul, eu doar sa il duc dimineata. Bine, eu il voi tine pana la 2 si in viitor si as vrea sa vad daca e ok
Azi dimineata de abia am reusit sa il dezbrac, el era grabit sa mearga la copii

Dyanira din Auchan am luat oua de prepelita

Nocom, noi ne plangem ca ai nostri copii nu vor caciula si tu ca Daria nu vrea fara ?
Parerea mea ar fi sa nu mai cumperi cheerios, sa nu mai aiba de unde cere. Si Mihnea e inebunit dupa ele, ar manca toata ziua, insa au ceva adaosuri nu tocmai bio si nici foarte sanatoase, asa ca prefer sa le tin departe de ochii lui si sa le scot doar cand nu a mancat suficient. Dar de altfel ii inteleg pe copii, si mie imi plac la nebunie

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Nocom, foarte tare faza cu caciulile! Sofia sta doar 5 max 10' cu ce-i pun pe cap fie caciula, basca, palariuta, batic .. foarte rar se intampla sa ramana cu ele pe cap pana la capat. Credsi eu ca atunci cand o sa-i fie cald o sa dea jos ce are pe cap :)

Paula, dar nu ma indoiam ca nu ar fi fost Mihnea la gradinita, doar ca da, nu ne-am intersectat. Maine Sofia va ajunge tot la 10, cred ca de luni va ajunge dimineata dar Andrei e de servici la dus copilul dimineata :).

Feli, astept PM
Paula, ai primit PM-ul cu datele dr. de familie?

O seara frumoasa si multa sanatate!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

mimihoo: am trimis PM intre cele doua mesaje ale mele.... sa ineleg ca nu -ai primit?

irina: am citit de aseara......mergem si noi dupa considerentele doc tau..... Da" unde scrie ca tb sa vb pana in 2 ani?|

nu radeti: ce sunt cherios????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Mimihoo, am primit, mersi frumos! Ramane sa o conving pe mama sa isi schimbe doctorul de familie .
Sa o pui pe Sofia sa iti povesteasca de Mihnea Mihnea imi povesteste de zor de copii, doar ca eu nu prea il inteleg
Eu ma ambitionez deocamdata sa il duc la gradinita, desi e un ocol pentru mine. Dupa ce se obisnuieste Mihnea cred ca va trece in responsabilitatea sotului meu, ca e in drumul lui spre munca. Miine dimineata chiar el il va duce, ca eu la 9 trebuie sa fiu la birou si nu am sanse sa ajung daca il duc si pe Mihnea...sunt curioasa cum o sa fie

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Multumesc pentru raspunsuri fetelor, sper si eu ca atunci cand nu va mai putea de cald sa o dea jos... ca solutie nu prea am.

Paula am incercat si varianta asta, n-am mai cumparat, maaama ce plansete si urlete pe langa dulapul unde sta de obicei . I-am zis ca mergem mai tarziu la magazin sa luam, ca ne cupara tati cand vine de la servici.. pe moent merge, dar cand vine tati pange si ii arata dulapul Intre timp incep sa-i cresc portiile de mancare si sa le micsorez pe cele de cereale. Nici asta nu ma incanta f tare pentru ca oricum mananca mult, chiar se vede pe ea de cand am terminat cu enterocolita de Paste ca a facut falcute si a pus pe fund si burtica

Feli pot sa inteleg ca s-a intamplat sa aplici corectia fizica insa nu cred ca va avea efect. Sau cel putin nu pe termen lung. Insa daca de acum inainte va fi mustrat pentru ca se urca pe ele, isi va aduce aminte si de urechiusa (o perioada) si probabil va inceta sa se mai urce pe ele dupa un timp. La ce nazdravan ai tu acolo, nu e de mirare ca in sfarsit te-au lasat nervii

Mimihoo da, asa am auzit de majoritatea copiilor, insa noi patim la fel si cu sosetele, nu le da jos nici la nani, asteptam sa adoarma si apoi i le scoatem, iar dimineata cum se da jos din pat cu sare de pe un picior pe celalalt ca e rece parchetul Se pare ca este ff protectiva cu extremitatile ei, bine ca a renuntat usor macar la manusi, ca altfel nu stiu ce ma faceam....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Feli cherios sunt cereale cu miere de la nestle. Nu sunt speciale pentru copii, sunt dintre cele obisnuite, pentru toata familia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello

Irina eu nu cred ca fata are nevoie de control pentru cele enumerate de tine. Insa daca tu te vei simti mai bine dupa ce le faci, fa-le. Dar te stresezi degeaba.
Pentru EEG nu e nevoie de anestezie. Insa daca vrei sa faci si altceva (gen tomografie , dar nu ii vad absolut deloc rostul) poti opta pentru ceva mai slab decat anestezia. Noi am facut si tomografie ca eram suspecti de chestii grave si am ales pentru asta fenobarbital (jumatate de doza) intramuscular ; mai exista un supozitor care ii adoarme cica, dar mai lent decat fenobarbitalul , ca e mai slab. David insa si dupa injectie a mai fost treaz cam o ora si a dormit numai 3 ore , mai mult de cat plansese decat de la injectie.....Acasa s-a trezit instant si l-am spalat, hranit , culcat la loc
Eu va tin pumnii , dar nu te mai stresa cu ganduri negre , ca nu are fata nimik..poate putina lene

Lumi apropo de descaltat. La noi e buba cu caciula. Toata vara a fost un chin sa ii pun sepcuta, ma gandeam cu groaza ca vine iarna si o s ama lupt cu el. Ei bine nu nene, parca stia ca ii e rau fara ea. Nici nu punea mana la ea. Acum insa, daca bate vantul si vreau sa ii pun sepcuta , o smulge instant si o arunca in hohote de ras pe jos
Mortal Robi cu sosetele :))))))))))

Ada pupici muciosului Insa felicitari lui TEO !!!!!! Azi nu a mai plans !!!!!!!!!!!!
Ce misto ca ii poti vedea

Dya nu ma intorc acolo unde eram. Nu mai e cum a fost , multi colegi au plecat din cauza conditiilor nasoale. Am anuntat ca nu ma intorc, sa nu imi tina postul. Nu il vreau

Ramo pup, mi-a fost dor de tine si de postarile tale

Nocom soricelul e in delir cand ii dau sosetelele jos intai alearga prin toat acasa , abia apoi intram la baie

Feli pupici nazdravanului mic si tie

pio nu am deschis azi mess-ul deloc. Am plecat de dimineata la politie sa rezolv cu un talon, am stat vreo5 ore pe acolo, apoi plati la facturi si alte treburi .... Dar am rezolvat cu toate azi Si am carat si o prietenna cu mine, ca sa nu ma plictisesc

Am tuns fata azi Era lesinata de cateva zile sa o tund scurt cu breton ....m-a zapacit. Am reusit sa o conving sa nu se tunda totusi scurt , e pacat de parul superb pe care il are .Am luat destul din lungime si are si gherute si putin breton. Va pun maine poze cu noua frizura. Ii sta tare bine (zise cioara )

Edit : va pup si va doresc o noapte linistita

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Pio, multumesc de mail, ma gandesc. Nu prea e in firea mea sa vand ceva, nici carucioarele din familie nu reusesc sa le marit... asa ca nu cred ca m-as descurca...
Pentru Babytza indeed, se completeaza tare frumos.

Abe, ii deschidem Babytzei salon?

Lumi, Radu are "viroza respiratorie cu dispepsie pe tractul digestiv" ( cred ca asta se refera la cacaeala antementionata).
Mi-a dat niste bilute, a alergat TL dupa ele... Radu a facut urat la doctorita acasa, a urlat din toti rarunchii... si acasa avea 39, asa ca i-am pus un novocalmin si n-am mai sunat-o pe dr. ca se facuse tarziu.
Daca mai face caca sau febra noaptea asta, il duc numai pe Teo maine. Daca e voioi cum a fost azi l-as duce, ca oricum de acolo a luat-o... stiu si eu daca gresesc?

Feli, TL comenteaza. Cand ii schimb fetele de perna...

PAula, si ai mei au mese la gradi o gramada. Si acasa sunt lesinati de foame si mai mananca de 3-4 ori.
Au asa: la 9.30 gustare (lapte, cereale, paine cu unt si ceva), la 11 fructe, si la 12 (radu) 12.30 (cei mari ) pranzul care consta in 3 feluri - supa/ciorba, mancare si desert.
Cine sta la program lung mai primeste vreo 2 mese pana seara.

Nocom, in august 2008 cand plimbam Teo si burta gravida cu radu in ea am cunoscut o fetita care se plimba prin Tineretului cu manusi de lana roz cu sclipici. Era asa de inebunita dupa ele, ca nu i le puteau da jos, cam din iarna. As zice,.... ce noroc ca Radu are pe Sobi, si nu niste sosete...

Radu arunca tot din picioare cum prinde ocazia. Uneori atenteaza si la pantaloni... si la pampers sau continulul acestuia
Nici caciuli nu suporta, asa ca am mereu mai multe la mine, ultimatum e cea cu siret sub barbie, plus glugi. La toate alea cate o gluga.
De ex azi pe ploaie, dupa ce a aruncat pe jos headbuff de cateva ori, i-am tras numai gluga peste freza si gata. Nu-i vina mea ca-i vine peste oki si nu mai vede fetes pe strada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nocom am aceeasi problema dar am rezolvat-o cu palaria din velur - poza mea de pe mess si o palarie de blugi. Mai am si niste fesuri de bumbac... eu zic mersi ca nu iese cu scutecul pe cap... e in stare sa se impopotoneze cu orice!

babytza pup si eu.

xor, feli nu am vrut sa arat cu degetul. Sunt multe situatii in care nu stim sa procedam ca la carte. Oricum discutiile astea sunt utile si fiecare ajunge uneori material didactic.

Mergi la inceput