Bobocei de sept-oct 2008 (277)
Raspunsuri - Pagina 21
abe spune:
'neata!
Dau ciocolata calda si cafea! si pepsi!
Nocom ciudata faza cu caciula...copii care nu vor caciula stiu, dar sa planga dupa caciula...incearca si tu diverse forme si texturi pentru palariute sau sepcute mai de primavara-vara, poate gasesti una care sa-i placa totusi...
L.e.: ioi...acuma am vazut ca suna cam aiurea cum am scris...n-am vrut sa zic ca ceva n-ar fi in regula, doar ca e funny 
Ada imi pare rau ca sunteti tot bolnaviori!
Salon, zici? suna ghini...da' noi ce facem acolo???
300 
mami de Maria si
10+
Nocom spune:
Neata,
Ada mai avem putin si ajungem si noi acolo

Ramo dei nu suntem singurele. Da, palariutele cu urechi le accepta si Daria, dar sunt momente din zi cand e fff cald si as vrea sa i le scot
. Sper sa reusesc, cum au zis fetele, cand s-o incalzi bine de tot! 
Daria abut laptele la 7 jumate si deja plange cu lacrimi de crocodil ca vrea papa 
Fug, ce sa fac?!!? ![]()
Nocom spune:
Este un concurs organizat de dormeo, daca vreti sa participati, se pot castiga 2000E si inca cateva premii ![]()
http://concurs.dormeo.ro/index.asp?tn=friendhome&parent=11022771&sid=46240
AlexaM spune:
Neatza...
Imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat in parcare Nerantula... Eu nu-l scap din mana niciodata [e Matei de frica de masini...la altceva nici nu m-am gandit...cand nu am putut altfel (nici el nu sta singurel in scaunel decat cand are chef) l-am bagat in portbagaj in timo ce eu incarcam bagajele...sa nu radeti de mine...dar era in siguranta acolo si nou...asa ca era cuminte...
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
abe spune:
AlexaM ce tare e ideea cu portbagajul!
Am tot vrut sa-ti spun de cand ai descris meniul zilnic al lui Matei ca esti o fericita ca mananca asa de bine!
mami de Maria si
10+
luminita2008 spune:
neatza!
ce buuun e
-ul!
nocom, si eu zic sa cumperi mai rar cereale si cand cere, bagi un fruct sau altceva. cred ca se va obisnui cu timpul.
cat despre caciula, e tare Daria! o sa renunte cand ii va fi cald.
babytza

, cu caciula si noi la fel, toata vara n-a fost chip sa tina niciun fel de paraliute, sepcute sau altceva, dar iarna a fost ok. acum sunt intr-o perioada de asa si asa, cand stau cu ea, cand fara. oricum e mai cald, nu-mi mai fac probleme (decat daca iesim cu socrosnia afara, mamaaa ce ma mai streseaza
)
abia astept sa vad poze cu Tina!
ada, sanatate multa lui Raducu, sper sa fie bine si sa nu ia si Teo! off, greu e cu doi puiuti, le paseaza pe toate de la unul la altul...
abe
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Paula-Laura Mihnea imi povesteste de zor de copii, doar ca eu nu prea il inteleg |
la fel si la noi. imi dau seama dupa intonatie daca ma cearta (Robi) sau daca-mi povestesc cu elan cum a fost (Edi).
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Mimihoo spune:
neata,
In sfarsit simt linistea, dar mai am o ora si trebuie sa ma pregatesc sa o iau.
Sofia nu-mi povesteste nimic cand o iau .. o fi mai discreta ca tat'su.
Ce salon, cine zicea de salon? Ma gandeam si eu ca ar trebui sa-mi aranjez putin fatza acu' ca tot am timp, dar nu stiu unde aici in zona. fetele din zona, stiti voi vreun salon de cosmetica bun?
Sa revin la copil, ieri am invatat-o sa zica ca are 1 an, adica eu o intreb cati ani are si ea ridica un deget si dimineata luand 2 jucarii de plus soricei, a zis chi-chi, de la chit-chit ... :)
Sa aveti o zi frumoasa, calda si bineinteles muuulta sanatate!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abe 'neata! Ada[/b] imi pare rau ca sunteti tot bolnaviori! Salon, zici? suna ghini...da' noi ce facem acolo??? |
Pai ce sa facem, incasam profit

Teo s-a parcat cuminte si azi la gradinita, dupa cateva discutii acasa, de gen da nu mergem acuma, acuma mergem la carrefour, nu vezi ca avem treaba? dupa mergem la gradinita...
in fine, n-a plans, nu s-a opus, s-a dus cu pampersii in mana si cu doua animatule culese de prin masina si n-a zis nimic.
Radu era ok de dimineata, i-am dat bulinutele si prospanul si l-am parcat si pe el, intru acum sa ma uit ce face... de sunat nu m-a sunat nimeni.
Acum a inceput sa protesteze el cand vede scarile catre clasa, nu mai vrea sa ramana, trage de mine sa-l iau...
cred ca abia acum s-a prins ca asta-i rutina si nu-i place deloc.Sa-l vad cum se mai comporta si sa ma decid daca nu cumva e prea devreme.
Desi, ma rog, decizia asta cu prea devreme nu pot s-o iau decat daca se milostiveste mama din septembrie zilnic la 8 fix, ceea ce... hmmm... slabe sanse...