Bobocei de sept-oct 2008 (277)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

trebuie sa plec cu radu la doctorita, si sunt deja ingrozita de parcare... nu sunt locuri legale pe unde e ea... si astia ridica la greu masini.
Azi cand veneam de la gradinita, erau 3 utilitare pe oltenitei, capacitate 2 masini fiecare, blocasera un sens de mers si incarcau la greu.

Mergi la inceput

am ajuns un pic mai tarziu azi la gradinita, sau au mancat ei mai repede, cert e ca l-am gasit pe radu dormind, dar s-a trezit imediat ce am intrat pe usa, si n-a mai vrut sa doarma acasa, mi-a facut creierii praf.
si clar n-a dormit mai mult de 20min acolo ca nu avea cand.

Teo era in clasa si se juca in pat cu alt baietel, a trebuit sa-l strigam si eu si educatoarea de cateva ori pana sa vina... si iar am uitat canile de apa la gradi!!!

radu n-a mai tusit decat de vreo 3 ori. se vad niste muci verzi in nasul lui, face caca moale (3 randuri de haine pana la gat) sa vedem ce zice dr. (si eu unde parchez!!!!)

Mergi la inceput

si eu sunt foarte stresata (pentru Teo, cu Radu nu ma astept la probleme) cu programul lung, si cu transportul.
Cred ca din mai o sa incerc sa ii las sa doarma acolo, dar sunt sigura ca vom avea discutii... in fine. Sau oare sa mai stau o luna? Sa incepem din iunie? si apoi, din august, sa testam transportul lor, sa vedem daca vor merge cu nenea si nu cu mine...

n-am nicio sansa sa-i duc eu, si sa ajung la 9 in pipera. Ma rog, poate sa zic ca ii duc la 7.30, 8 max, las masina acolo si iau metroul, si tot intarzii.
Iar la intoarcere, daca plec, si nu cred ca voi pleca prea des, la 17.30 ajung dupa 6 orice-ar fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Ada, complicate chestiuni ...poate mai bine e sa-l mai lasi 1 luna la prg normal, cred ca in functie de cum se acomodeaza el

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ada, sanatate lui Radu, sa ne spui ce-a zis dr.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

Doamne cat alerg ca sa va prind din urma!!

stau cam prost cu timpul in ultima vrem, pt ca jumatate din timpul asa zic liber il dorm...

pio
si eu sunt bilingva si nu am avut nicio problema. intr-adevar, din ce imi zic ai mei eram un pic confuza in momentul in care cineva despre care stiam eu ca vorbeste o anumita limba imi vorbea in cealalta.
Maria e si ea bilingva iar eu vorbesc ambele limbi cu ea. Deocamdata nu pare ca ar avea probleme, sunt cuvinte pe care le spune (ma rog, le poceste) intr-o limba, altele in cealalta, iar de inteles intelege perfect in ambele. Mai vorbim pe pm daca ai chef pe tema asta.

si referitor la aruncat pe jos, Maria arunca multe obiecte pe jos, unele destul de fragile gen telefoane, telecomenzi. nu am ce sa-i fac momentan, decat sa previn.
si imi mai pierd si eu rabdarea cu ea, in general pe tema aruncatului, si mai ridic tonul.

Ada ma bag si eu la un joint venture profitabil si cu investitie nu foarte mare

anamona Maria a fost culcata de vreo 2 ori de catre taica-su si timp de doua saptamani de mama (care sta in alt oras, deci nu o vede zilnic) si nu au fost probleme, desi e fooarte dependenta de mine...dar, diferenta e ca ea e pe LP

irina eu am in familie cazul unui verisor care a inceput sa vorbeasca la 3 ani si un pic...si n-are probleme...nu-i el foarte vorbaret, dar nu-i niciun bai cu el...

mami de Maria si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Abe tu de unde esti de loc??Esti cumva de prin Ardeal??

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

help! cat se mai da la botez prin bucuresti? adica daca nu am fost la botez cam cat ar trebui sa dau?
multumesc

mami de Maria si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am si eu o rugaminte stiu ca s-a mai spus mai demult dar nu mai tin minte cu ce curatati fierbatorul de depuneri de calcar?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

dya, da sunt din Alba Iulia , dar stau in Bucuresti.

mami de Maria si 10+

Mergi la inceput