Bobocei de sept-oct 2008 (277)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

nerantula, off, cred c-ai tras o spaima... dar era destul de adanc totusi, daca zici ca era ud pana pe la piept. off, groaznic, bine ca n-a patit nimic, doar sperietura!!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Elsa tocmai ce mi-a aruncat castronul cu mincare pe jos, pentru ca ea vroia mnam-mnam dulce si eu ii dadeam legume... Sincer, mi-am iesit din pepeni rau de tot si am cam urlat la ea. Voi ce faceti in astfel de situatii (daca vi se intimpla?). Degeaba ii vorbesc frumos, qm incercat in fel si chip, ca ea oricum arunca tot ce prinde. Si nu e vorba numai de castronul cu mincare, ci orice ii pica-n mina, si daca nu-i pica nimic, se deplaseaza pina la primul obiect si jap cu el pe jos. Ma gindesc ca sint frustrari, toane si ca vor trece cu aparitia limbajului (insa cum ea va fi bilngva, cred ca limbajul se va dezvolta mai greu, asa ca tine-te frate!!!)
Dati-mi si mie un sfat sau spuneti-mi de o carte care sa ma 'linisteasca' in privinta asta.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

mie nu mi se intampla, pt ca tin bine de castron. o singura data, demult, cu teo a fost de ajuns pentru nervii mei...

se intampla insa sa imi ies din fire si sa tip. teo deja comenteaza. esti nervoasa??? esti suparata??? iti iau eu supararea si o arunc!!!
radu plange, imi cer scuze... si cam atata mai pot sa fac dupa ce am urlat ca apucata.

ps. pt ca nu ii las ocazia sa arunce cu mancare, radu cand nu vrea ceva, intoarce capul si pune mainile la gura, deci mesaj super clar... degeaba as insista.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

bietul pui mic gruia

eu sunt paranoia rau cu parcarile, din cauza ca era sa-l calce o masina pe teo in parcare la vitantis, cand era cam de doi anisori.
mai era si bmw, masina lui preferata.
cand am deschis usa sa-l urc pe scaun, a scapat si a fugit in spate spre banda circulata. la nici 15 cm de nasul lui a trecut vijelios masina cu pricina, a fost chestie de secunde, daca fugea 10 sec mai devreme intra din plin in el.
l-am croit de i-au sarit mucii si i-am facut morala 5 ore dupa chestia asta.
pe bune l-am vazut mort si nu mai conta nimic altceva decat sa tina naibii minte ca e periculos sa se smulga si sa fuga pe unde trec masini.
acum stie teoria, si comenteaza, adica imi explica mie, dar tot nu am incredere in el si il tin bine, si il ghidez.
inchipuie-ti ca cu doi e si mai greu, pe radu chiar trebuie sa il tin bine bine de tot ca se smuceste ca un boxer furios in toate partile si vrea nu stiu unde nu stiu ce, in timp ce il tarasc spre masina, eventual si cu mainile ocupate cu bagajul de gradi etc. asa ca pe teo il mai duc din vorbe, daca e distanta scurta sau cat de cat neaglomerat, dar tot paranoia vorbeste... de preferinta ii tin bine de maini pe amandoi.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Pio mie nu mi s-a intamplat sa dea pe jos tot bolul,dar...are limgura in mana si de obicei imprastie pe langa bol,intentionat,ma enervez..daca strig la ea plange si atunci ii iau bolul si plec.Cand nu vrea ceva atunci isi pune mainile la urechi si spune intruna gaca gaca apa apa..si atunci nu mai intra nicio linguritza

Nerantula ingrozitor..d-ne ce patanie,bine ca nu a patit nimik Gruia

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Cu cat ma gandesc mai mult prin ce am trecut, cu atat mi se pare mai inspaimantator Da, si adanca era cam pana la buric, probabil a cazut acolo, s-a urcat inapoi si apoi a inceput sa planga, eu cand l-am auzit era deja afara. Imi fac o mie de mustrari ca nu am fost atenta, in capul meu era ok ca pe partea aceea, la perete, nu circulau masini, el dadea roata masinii mele, totul s-a petrecut foarte repede. Gruia nu este un copil zvapaiat, nu fuge de langa mine, de cele mai multe ori ma trage de mana peste tot, uneori ma tine cu o mana si cu cealalta se joaca cu ce apuca, numai sa fie in contact cu mine. E prima chestie neprevazuta care ni se intampla, dar .. se intampla! E vina mea .. trebuia sa nu-l scap din ochi, chiar daca merg pe principiu de a-i lasa si lui spatiu sa exploreze, incerc sa nu-l inghesui, sa nu fiu eu cea care cauta tot timpul contactul cu el numai sa il protejez de vreo cazatura sau ceva. Trebuie sa si cada ca sa invete sa se ridice, e valabil si pentru adulti, metaforic (o iau razna .. ), insa in acest caz nu am nici o scuza

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Multumesc pt raspunsuri. Eu nu tip de obicei, insa in seara asta a fost dupa o serie de alte chestiute care mi s-au urcat tare la cap, plus ca sint singura cu ea acasa, asa ca nu prea are cine sa preia, ca si la noi mai mult sotul ii da sa manince seara.
Elsa maninca singura, ca ASA VREA EA, pentru ca ea e mare!!!! Daca vreau sa-i dau eu sau sa-i tin castronul e alta distractie, mult mai mare, asa ca trebuie sa o las sa manince singura. De obicei cintam la doua lingurite, eu ii dau legumele si ea maninca iaurtul, pt ca astea si acum sint inseparabile, cam ca la 7-8 luni, insa in seara asta a luat ea castronul cu legume si cind a vazut ca nu e ce vrea ea, jap cu el pe jos.
Eu nu ii pun Elsei desene, ea nu stie ce sint alea, stiu ca o sa par nebuna in ochii vostri, insa eu nu vad nimic benefic in astea la virsta ei. Scuze! Nu vreau sa o luati aiurea, sincer! (singura chestie pe care i-am pus-o a fost micul desen de la Ramo de ieri in portugheza, insa pina ieri nu a vazut desene)

Laura, am uitat sa-ti spun, o noapte cit mai usoara sa aveti!

Nerantula, wow ce sperietura. Nu mi-o lua in nume de rau, insa eu zic sa nu mai lasi copilul pe linga masina ca nu stii cum sare in fata unei masini, doamne fereste! Noi o 'incarcam' pe Elsa in masina mai intai si dupa aceea cumparaturile. multi pupicei!

l.e. vad ca ai mai scris ceva dupa. Inca o data sa nu mi-o iei in nume de rau, e un sfat prietenesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna!

Inca o zi buna la gradi, fara plansete si mancat bine Astept cu nerabdare sa treaca o saptamana, am inteles ca dupa o saptamana apar cele mai mari schimbari

Claudinna "mamaluta daga" multa bafta in incercari La un moment dat tot o sa adoarma singurel, da ca nu acum.Poate odata cu trecerea la pat de baiat se poate face asta, citisem eu intr-un articol (acum nu te pune sa cumperi pat, ca daca nu e el pregatit sa adoarma singur nu cred ca o va face indiferent de marimea patului)

Andreutac eu cu Mihnea in general nu am probleme cu scaunul de masina, insa dupa ce un weekend l-am tinut in brate(din motive de spatiu) mi-a facut scandal mostru cand am vrut sa il pun in scaun ziua urmatoare. N-am cedat si suntem ok din nou.

Kllemi, imi pare rau ca ai necazuri Multa sanatate tatalui tau!
Lumi Ma bucur ca si la voi a fost mai bine!
Laura poate niste picaturi gen Colargol ar ajuta? Sau ceva sa reduca mucozitatile (sinupret e homeopat si are rezultate bune la noi) Si sa ii ridici putin patul, sa aiba capul mai sus...sper sa aveti o noapte mai buna
Dya ii iau papmersi de apa. Bine, nu sunt de la pampers sunt de la huggies. Si la DM am gasit babylove(daca aveti).
Nerantula groaznic Nu te mai consuma acum, e bine ca totul s-a terminat cu bine!
Piolica eu ii iau obiectele pe care arunca si le pun undeva unde nu poate ajunge la ele. Si ii spun ca i le iau pentru ca le-a aruncat. Mai bazaie in jurul lor, tine minte 2 zile si nu mai arunca, pe urma o luam de la capat

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Piolica, sigur ca nu ti-o iau in nume de rau, imi fac eu deja mea culpa intens. In acest caz era imposibil sa sara in fata masinii acolo unde se putea misca, nu-l las niciodata liber unde exista aceasta posibilitate. Daca-l pun in masina, in scaun, plange de rupe.

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Nerantula, si vorba paulei, nu te mai consuma acum ca mai rau iti faci.

Paula, felciitari pt cresa! Ce bine ca s-a acoomodat Mihnea asa usor.
Cit despre aruncat asa fac si eu, noroc ca nu-mi arunca prea des cu mincarea, ca p'asta nu o pot protapi pe vreun raft citeva zile:)
Mimihoo, si voua felicitari pt cresa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

intru repede ca am vazut ca Lumi intreba de siropul de ceapa. asa e cum a zis Pio. tai 2 cepe felii si acoperi totul cu zahar (sau si mai bine cu miere). A doua zi gasesti sirop in castron. Eu nu l-am pus la rece si inca e bun (il am facut de 2 zile).
am baut si ceaiul de ceapa care pt mine e iaks. Prefer siropul. Si chiar functioneaza.
Am scapat de o tuse seaca, cu crize de inec, si dureri musculare de atata tusit

Mergi la inceput