Bobocei de sept-oct 2008 (277)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
andy.p spune:
Multumim celor care se gandesc la noi...azi am stat cu ochii pe ea ca pe butelie..febra n-a facut,doar mucii care se aud undeva in nas..n-are treaba cand e treaza..la amiaza a fost jalee..n-a putut respira si s-a trezit de n ori,asa ca ma pregatesc de o noapte la fel.
Nu ma plang..sper sa treaca cat mai repede.
Caninul e aproape de iesir se vede un coltisor mic..i-am schimbat nush cate bluze azi de la atata saliva.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gaia.nevia spune:
am prajit o cutie de fish fingers (15buc) sa manance si TL ceva cand ajunge acasa.
Si a vazut Teo, snitzele, snitzele...a tabarat pe ele... Radu dupa el...
au mancat 10.
A ramas ta-su nemancat....
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui piolica Lumi, ce fel de tuse ai? (Stii ca tusea nu e o 'boala' ci un simptom, 'un mecanism de defensiva', asa ca ar fi bine sa vezi de la ce ti se trage. Ai fost la doctor?) Eu, ceaiul de ceapa, il faceam asa: scoteam primele foi de ceapa, lasam si unele uscate, spalam ceapa, o taiam in 4 si o puneam la fiert cam in 2 cani de apa. Dupa ce dadea in citeva clocote, o luam de pe foc si astupam vasul cu o farfurie. Beam ceaiul asta caldut indulcit cu miere. Eu l-am conservat la frigider o zi, doua. l.e. acum am vazut ca intrebai de sirop de ceapa, nu stiu cum se face ala.... poate ca o dulceata? ![]() |
asa l-am facut si eu, tot ceai a iesit. eu i-am zis sirop, ca stiam ca tre' sa iasa ceva mai gros... inseamna c-am facut bine.
la dr n-am fost, totul a plecat de la o raceala care a recidivat, cam ca la huni... am ramas cu o tuse semi-productiva, f productiva la inceput. o fi si de la tigari, in mod cert asta agraveaza tusea si impiedica vindecarea... problema e ca nu pot sa dorm de tuse, abia pe la 04.00 cand ma rapune oboseala, adorm tusind si se mai opresc secretiile...
Luminita si voinicii
![](bonjovi.gif)
![](auto.gif)
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Lumi incearca cu ridiche neagra..in ceaiul de ceapa pune si cateva nuci cu coaja cu tot doar crapate...multa sanatate,ma bucur ca sunt bine hunii.Poate ca e mai bine sa-ti tii acasa o perioada,acum e sezonul virusilor....desi va fi pierduta acomodarea apoi..nu stiu ce sa zic,tu stii cum e mai bine ptr ei. ![]() |
merci, beau ceaiul asta o zi-doua si daca nu merge, incerc si cu ridiche.
![](pupic.gif)
cat despre huni... eu cred ca si daca-i duc peste o luna, tot la fel de des vor raci. poate, trecand sezonul virozelor (de aici si recomandarea dr), o sa fie cu 1% mai putin timp raciti... si cu ce ma incalzeste asta?
nu mi-ar parea rau de acomodare si de timpul pierdut, ei sa fie bine. dar cred ca la fel va fi...
![](icon_smile_sad.gif)
pio, merci, uite ca pe dl goagal nu l-am intrebat. fac si asa, alternez cu sirop, sar'na!
![](floare.gif)
Luminita si voinicii
![](bonjovi.gif)
![](auto.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyanira/dyanira.jpg)
dyanira spune:
Lumi nu vreau sa par insistenta dar ia incearca tussin daca dupa 2-3 pastile nu esti mai bine il abandonezi.Mie mi-a trecut dupa nopti in sir in care ma inecam de tuse nu puteam nici macar sa dorm cu A tare am mai tras.Nici nu stiam ca tu fumeziDin pacate incet incet ma reapuc si eu
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
piolica spune:
Elsa tocmai ce mi-a aruncat castronul cu mincare pe jos, pentru ca ea vroia mnam-mnam dulce si eu ii dadeam legume... Sincer, mi-am iesit din pepeni rau de tot si am cam urlat la ea. Voi ce faceti in astfel de situatii (daca vi se intimpla?). Degeaba ii vorbesc frumos, qm incercat in fel si chip, ca ea oricum arunca tot ce prinde. Si nu e vorba numai de castronul cu mincare, ci orice ii pica-n mina, si daca nu-i pica nimic, se deplaseaza pina la primul obiect si jap cu el pe jos. Ma gindesc ca sint frustrari, toane si ca vor trece cu aparitia limbajului (insa cum ea va fi bilngva, cred ca limbajul se va dezvolta mai greu, asa ca tine-te frate!!!)
Dati-mi si mie un sfat sau spuneti-mi de o carte care sa ma 'linisteasca' in privinta asta.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
piolica spune:
... ca sa nu mai spun ca ce ati spus voi pina acum ca maninca boboceii vostri intr-o zi, e meniul Elsei pe o saptamina in ceea ce priveste legumele. :(
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
Nerantula spune:
Pio, nu stiu ce sa iti spun cu aruncatul, Gruia nu face asta, dar nici eu nu prea am rezistenta la astfel de stresuri ... pana acum nu s-a intamplat sa tip la el, dar am simtit de multe ori ca imi crapa capul .. in astfel de cazuri il pun pe el la Tom&Jerry si imi iau eu o pauza.
In ce priveste mancatul, eu am sarit toate posturile in care se vorbea despre mancat, cantitati si ore , eu numar dumicatii si ma bucur de fiecare.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
Nerantula spune:
In dupa-amiaza asta am patit cel mai teribil lucru pana acum cu Gruia . Am fost la cumparaturi in Real cu mama, am umplut un cos cu varf, am coborat in parcare unde era masina, undeva la un perete, si am inceput sa descarcam. Gruia se foia pe langa noi, tot mangaia masina proaspat spalata, bucuros ca l-am laudat ca a recunoscut-o dintre toate si, la un moment dat, il aud urland rasunator
. Langa perete, in fata masinii, era un sant cam de 15cm latime, nu stiu adancimea, plin cu apa murdara si imputita, in care calcase!
Nu cred ca era adanc, pentru ca iesise din el, insa era ud pana la piept si murdar de imputiciunea aia si ff speriat. Nu stiam cum sa scot mai repede de pe el lucrurile ude si mirositoare, el plangea de rasuna toata parcarea, muream de mila lui. L-am dezbracat pana la pampers, l-am pus in bluzita de fleece care ramasese in masina, l-am luat la tzitzi si s-a mai calmat. Asta pana l-am pasat la buni ca sa plecam de acolo sa ajungem sa ne spalam ... bineinteles ca nu l-am mai pus in scaunul de masina, ca tot a fost discutia asta, chiar nu am avut inima sa-l mai aud plangand si pe tema asta, plus ca el chiar avea nevoie sa fie tinut in brate si alinat, macar de buni, daca mami nu putea. Uooooof, si acum tremur cand imi amintesc ... si nu mai scap de mirosul ala din cap
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
luminita2008 spune:
pio, eu nu le prea dau ocazia sa verse tot castronul. fie sunt mai rapida ca ei, fie il tin in mana si gata. dar astfel de momente in care ma apuca, sunt destule.
varianta 1: daca e sotul acasa, preia el. nici nu trebuie sa-i zic, ma vede si actioneaza. e bine ca daca eu am nervi, el aplaneaza si invers, nush cum se face, dar e biiine.
varianta 2: iau o pauza. ii las la desene, TV si incerc sa ma linistesc. merge.
dya, m-am reapucat de fumat la cateva ore de la moartea mamei.
Luminita si voinicii Edi si
Robi - 26.09.2008