Fulgusori de nov-dec2009 (60)
Raspunsuri - Pagina 18
miany75 spune:
DANKUTZA si eu am avut stresul asta o vreme...dar m-am calmat...mi-au zis ,atat medicul de familie al copilului cat si pediatra ...ca e un copil sanatos si normal..chiar daca nu e un dolofan (are 7 kg acum)....deci,relax...daca Cezarica nu are un motiv intemeiat sa nu manance cat vrei tu (ma refer la vreun disconfort),atunci las-o in pace...va manca ea cat ii va trebui si cand ii va trebui...parerea mea si multa putere si energie iti doresc!!
A_driana spune:
dankutza, spor la treburi si un pt Cezarica
si pe mine parca acuma ma apuca pandaliile cu mancatul...mananca si foarte rar si putin...si acuma cere si noaptea...imi fac o mie de scenarii in cap cu lapticul meu...nu m-am agitat atata cand a fost nou nascut
A_driana, de David-Andrei
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin ginerica diversificat! |
pai trebuie sa o ajungem din urma pe ranjita mancacioasa nu
sunt happy bubu trage parturi si m-a anuntat radio shantz (mama) ca vecina de curte este insarcinata in 5 luni, deci bubu va avea si el un partener de bicicleta pe strada
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
strumfy_12 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ralu_seby
Pt cine mai doreste am si Pepsic la "ciob" (aka la sticla)...a facut aprovizionarea sotul. Alune Felix si migdale crude in gheata, o nebunie. Aaaa si sa nu uit, pt diseara am luat special o cutie maree de inghetata Nirvana. Va asteptam cu drag!! pozici botez 07.02.2010 poponitzu' meu Matei-Andrei Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :) |
Inghetata??? a zis cineva inghetata??? pregatesc repede cupele si aduc toping de afine, caspuni si ciocolata.
Mami fericita de strumfita
raluci_b spune:
eu ma bag la un ciob cu lamaie tizuco
toate bunatatiile astea virtuale, eheeeee, ce bine era cu burtica, ca le puteam manca, acum ne cinstim doar virtual
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui miany75 uuffff...cand am vazut ca s-a scris atata..m-am bucurat: am zis uite ce harnice au fost fetele,iar am lipsit din zona cand sunt discutii ...cand-colo ..iar trebuie sa ma minunez...NU-MI VINE SA CRED OCHILOR...stau si ma intreb voi,cele marginalizate si neintelese chiar nu aveti altceva mai bun de facut?!! ..adica,eu renunt la cateva minute din timpul pe care il petrec alaturi de copilul meu ca sa va citesc voua postarile incarcate de ranchiuna,nesimtire etc...SA VA FIE RUSINE!!!...Locul vostru chiar nu e aici ,daca nu va puteti inghiti mandria si nu puteti uita si ierta...probabil ,fiecare dintre noi a avut momente in care nu s-a simtit "citita" ,dar nu si-a luat jucaria si a plecat ca un copil ....nu mai are rost sa zic nimik...Biara a sintetizat foarte bine totul...la fel si ralu si celelalte 'destepte'... Andre subscriu apelului tau si raman in zona...nu putem lasa niste "inteligente" sa distruga tot ce-am trait si cladit impreuna in cele 9 luni de sarcina si cele care au urmat...NU MERITA!! P.S. AS FI PUTUT FI MAI ACIDA ,DAR NU MERITA SA INVESTESC ENERGIE SI TIMP IN DIRECTIA ACEASTA!! miany fericita mami de DAVID ANDREI |
la fel si pt Biara, Ionela, Dymomo, Stephy, Andre, Lavinia, Many, Laurairina, Raluci, Lylyana, Ralu_seby
le astept cu drag pe bancuta si pe lili, coque, Lumi, Dana.n, Douradoudou, Monis, Krelia, Diana, Tina, Lalu, Ramonik, Dankutza, Floricik, Strumfy, simina, RamoC, Monica_80
si DA, astea sunt preferatele mele... cui nu-i convine sa ma dea in judecata...nu spun ca am ceva cu celelalte fete, nu! le astept si pe ele daca lasa rautatile la usa...daca nu pot face asta, ma repet pt a mia oara, le voi ignora in totalitate mesajele
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
ralu_seby spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui strumfy_12
Inghetata??? a zis cineva inghetata??? pregatesc repede cupele si aduc toping de afine, caspuni si ciocolata. Mami fericita de strumfita |
Asa-mi place de voiiiii
Va trimit o de pupicuri la toate, sa lasam supararile deoparteeee (hop ca am inceput sa compun versuri)..cred ca e de vina beilisu lu' raluci
Dankutza, intelegem ca nu mai ai timp de nimic, abia asteptam sa prinzi cate o ocazie sa ne mai dai vesti despre voi. Sper ca Cezara sa fie de comitet si sa pape cele 5 biberoane, oricum, vb lui Miany, "deci,relax..."
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
rgagapie spune:
pe aici daca e voie
Lauda: mea are 8.23 kg si 71 cm.
cu intarziere pentru sarbatoritii de ...,ieri si azi.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez
Ramona de Maya Paula (17.11.2009)
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui rgagapie pe aici daca e voie Lauda: mea are 8.23 kg si 71 cm. cu intarziere pentru sarbatoritii de ...,ieri si azi. Zambeste, maine poate va fi mai rau. Poze noi Poze botez Ramona de Maya Paula (17.11.2009) |
felicitari pt grasunica ...e si lunguta...manechin o face mama
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
laviniablaga spune:
am spart la cumparaturi toti banii...m-am intolit sa fiu faina la botezul de duminica...si...pentru ca fetele mele dragi m-au incurajat am revenit! pentru ele...eu...asta mica si naiva!