Fulgusori de nov-dec2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Suntem destul de maraite incep dintisorii, deja de simte unu .
Pe afara nu am iesit de duminica decat azi si tare mult ne-a placut, am fost la tara si tati a stat mult la lucru, iar caruciorul era in masina nu a avut cine sa il monteze . Suntem putin racite si curg mucisorii.
Ieri am facut baie in cada mare, dar an stat pe latime si ne-a placut tare mult , am observat ca asa nu se mai sperie.
O alta realizare este faptul ca stam pe o parte sprijinita in cot, ne intoarcem singure, iar daca stau langa ea se trage de bluza mea pana se ridica singura in fund .

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez

Ramona de Maya Paula (17.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

pe aici daca e voie
Lauda: mea are 8.23 kg si 71 cm.
cu intarziere pentru sarbatoritii de ...,ieri si azi.

bravoo voinicica, trebe sa vii si tu cu ceva pe tava

lavinia la tabla imediat prezinta ce ai cumparat

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
bravoo voinicica, trebe sa vii si tu cu ceva pe tava

lavinia la tabla imediat prezinta ce ai cumparat

Poze BUBU
asa creste Bubu

Pai va invit la un tort de ciocolata cu frisca si stai sa vad ce mai am prin frigider
EDIT: Am mai gasit ciorba radauteana si niste ficatei in bacon la tava cu cascaval pe deasupra, va invit pe toate.
Poze noi
Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

am spart la cumparaturi toti banii...m-am intolit sa fiu faina la botezul de duminica...si...pentru ca fetele mele dragi m-au incurajat am revenit! pentru ele...eu...asta mica si naiva!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

... asteptam pozici cu tinuta

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

rgagapie...ce grasunica mare ai tu acolo ...sa iasa usor dintisorii

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

Tinuta, poti sa imi mai dai linkul cu firma din Berceni care comercializeaza hainute Carter's? Merci.

http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/sets/72157622623589239/

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Lavinia ce mai stai...fugi si pozeaza-te cu hainele noi si arata-ne sa ne dam cu parerea
Rgagapie micuta voastra a crescut oleaq
Mi-a adormit Andruta...sper sa nu doarma mai mult de o ora ca sa aiba somn si la noapte.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

ce sunt ...cu toata harmalaia asta am uitat sa-i spun cuscrei ca ii multumesc din suflet pt incurajari si ca il pup dulce pe Iustinut sa nu mai planga pt ca mami se va face bine si il va tine mult in brate sa compenseze timpul pierdut...cat de greu trebuie sa fie sa suferi dar sa ai puterea sa-i zambesti puiului si sa te joci cu el...pupam si Stefita carliontata si manuta beteaga a mamei sa se refaca repede repede

Floricik si Camy_pus multumesc si voua ...sper sa vin cu vesti bune cat de curand si sa va spun ca Sabina are o casa intreaga de rasturnat cu susu'n jos

smaranditza te rog nu pleca suparata...noi te asteptam cu povesti despre tine si Timotei oricand

Roxyaly nu cred ca fetele se retrag pt a fi rugate sa revina...cred ca toate discutiile de azi sunt adevaratul motiv

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

harnicuta am luat si o sticla de seridan, special pt duamna doctor intai, un pahar plin si apoi la toate fetele

ancutza cum le zici tu

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Multumesc pentru complimentele grasunicii in plus pulsez si eu cu niste vin, sampanie mi-a intrat indemnizatia inca din 8 si eu care stiam ca intra dupa 20

Poze noi
Poze botez

Mergi la inceput