Fulgusori de nov-dec2009 (60)
Raspunsuri - Pagina 13
roxyaly spune:
Da, pun cereale cam o lingura in piureul de fructe si ii place tare asa, caci cerealele simple nu le mananca dar asa ii plac.ii pun cereale de la HIpp cu banane si piersici.
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
simina_kin spune:
Da de ce se vorbeste asa urat pe aici???????????????
Feteleeeeee suntem aici sa ne cosultam ,sa ne sfatuim ,despre cum sa fim mamici bune, nu sa ne jignim gratuit!!!!!!!
Hai , va rog eu frumos, sa lasam interpretarile gresite, acuzatiile nefondate si intepaturile rau voite!!!!!!!!
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Aaaaaa...vroiam sa-ti multumesc Lorelix pentru linkul la mancarea de bebelusi.....foarte interesant site
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
My_Lady0091 spune:
nici mie nu imi mananca piure-ul de fructe..cu patima...mai mult asa in sictir in papa..insa piure-ul de legume..mama..il soarbe..nu alta
e buna ideea asta cu cereale..o sa incerc sic eu..eu am luat de la milupa cereale
BECCA 6 APRILIE 2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
lorelix spune:
Si dupa cum vedeti este mare pierdere ca nu au mai scris UNELE
LorelixDaniel-Matei
Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!
simina_kin spune:
Mai intreba o mamica daca este bine sa-i dea ceai/apa sa bea dupa ce papa piureul (scuze da nu am retinut cine).Eu ai dau ceai si-o las sa bea cat vrea.Am intrebat si pedi daca fac bine si-a zis ca da
Gata plec sa pregatesc mancarea fetii....va pup
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorelix Si dupa cum vedeti este mare pierdere ca nu au mai scris UNELE LorelixDaniel-Matei Am implinit 5 lunitze ! sa fie SANATOS! |
lore..hai sa terminam..alea,,unele,, cum le spui tu..poate isi vor da seama intr-un final..ca exista si o alta cale...de a discuta..alti parametrii....si se POATE si altfel
BECCA 6 APRILIE 2010
Sum,esse,fui-by me
roxyaly spune:
Simina nu stiu de ce s-a ajuns aici.Faza e ca My lady a fost atacata de cum a postat aici si se parte ca fetele nu o prea indragesc.
Iar daca citesti de la inceputul capitolului vei vedea ca totul e aiurea.
asa ca No comment!!!!!!!!
si da Lorelix cum ziceai ce mare pierdereeeeeeee
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxyaly Simina nu stiu de ce s-a ajuns aici.Faza e ca My lady a fost atacata de cum a postat aici si se parte ca fetele nu o prea indragesc. Iar daca citesti de la inceputul capitolului vei vedea ca totul e aiurea. asa ca No comment!!!!!!!! si da Lorelix cum ziceai ce mare pierdereeeeeeee mami Matei Constantin roxyaly-poze |
in sfarsit un om care a inteles aspectul
deci bine spui..hai sa no comment anymore
BECCA 6 APRILIE 2010
Sum,esse,fui-by me
vias spune:
noi nu am mai intrat ca am dat de bani si am fost pe la cumparaturi..plus ca mama e la mine si ne plimbam toata ziua (si ea se enerveaza tare cand ma vede la calc..)
Banii...sunt 3 luni indemnizatie intrati toti buluc si 5 alocatii ale lui Flavius...
Ariadna e bine ca e mami la noi, dar nu ma lasa sufletul sa-l las in alta camera, asa ca inca nu am verificat o noapte de somn inca...cine stie cand apuc...offfffff
Ancutza_bro felicitari pentru noul job al lui tati, Doamne Ajuta ca visul vostru sa se implineasca curand!
LauraB gasca !!!
Douradoudou sa treaca cat mai repede durerea din gat...ai incercat laptic caldut cu miere????? eu asa am facut de multe ori cand eram gravidutza si trecea repede-repede! Sanatate!
Lorelix nu am mai intrat pe calc asa des ca sunt in cumparaturi, plimbari...profit de faprul ca e mama la mine...cu masa...muuuuuuuult laptic si fructe si legume deocamdata....eu zic ca merge binisor...Doamne Ajuta tot asa sa fie...sau si mai bine!!
...si acum merg sa citesc o carte buna...ca piciul doarme!
Pupici!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE