Fulgusori de nov-dec2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Citat:

e clar.....voi sunteti nebune femeilor.....recititi ce s-a scris in urma si care a fost subiectul intial..si care ati luat-o pe aratura intre timp...mai consumati niste lecitina....
iar tu..ionelamaria..asta ca nu ma maipot abtine..stiu ca nu ma inghiti..de la inceput..si nu mai pot eu de asta....iti spun doar atat..daca pricepi...,,RADE HARB DE OALA SPARTA,,.

BECCA 6 APRILIE 2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Nici macar un raport la moderator nu meriti !
Credeam ca te-a schimbat printesa ta ,m-am bucurat sa te citesc ca si Laura ,dar vad ca ai ramas la fel.De fapt e clar ,prima impresie conteaza!

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

imi cer scuze..

BECCA 6 APRILIE 2010
Sum,esse,fui-by me

Nu poti sa scrii asa ceva si apoi sa iti ceri scuze, hi hi am glumit... Chiar nu se poate. EU te-am raportat la moderator.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Citat:

e clar.....voi sunteti nebune femeilor.....recititi ce s-a scris in urma si care a fost subiectul intial..si care ati luat-o pe aratura intre timp...mai consumati niste lecitina....
iar tu..ionelamaria..asta ca nu ma maipot abtine..stiu ca nu ma inghiti..de la inceput..si nu mai pot eu de asta....iti spun doar atat..daca pricepi...,,RADE HARB DE OALA SPARTA,,.

BECCA 6 APRILIE 2010
Sum,esse,fui-by me

Nici macar un raport la moderator nu meriti !
Credeam ca te-a schimbat printesa ta ,m-am bucurat sa te citesc ca si Laura ,dar vad ca ai ramas la fel.De fapt e clar ,prima impresie conteaza!

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

imi cer scuze..

BECCA 6 APRILIE 2010
Sum,esse,fui-by me

Nu oti sa scrii asa ceva si apoi sa iti ceri scuze... Chiar nu se paote. EU te-am raportat la moderator.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

raporteaza-ma si tu..sa vedem..cine are dreptate si cine nu....
si nu mi-am cerut scuze pentru ca-s nebu7na eu..ci pentru a face liniste..pentru cele care sunt neutre...in noroiul in care ne scaldam noi..dar vad ca nu se poate....ma provocati....ok.raspund....si mi se falfaie...moderatorii..vor citi..si vor decide..si nu voi...DE ASTA MA BUCUR CEL MAI MULT...

BECCA 6 APRILIE 2010
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

eu astept decizia moderatorului..daca el spune ca eu si adriana sialtele suntem nebune..ok...plecam noi...daca ne da dreptate..plecati voi?
sau poate e suficient de destept si plecam toate....caci toate suntem vinovate....fiecare cu o anumita cota parte...pentru ca fiecare are ogoliul ei...

BECCA 6 APRILIE 2010
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_boc

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

..voi mai trimite si cateva PM-uri fetelor dragi mie-se stiu ele...hai ca va las!

Cine mai da cafeaua de dimineata??????

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

cristina....oricum...cred ca de la cafeaua mea s-a ajuns asa departe...prea mult probabil si a contribuit la starea asta de nervozitate...a agitat spiritele...cafeina...na...lasa...ca s-o mai gasi si altcineva care sa ofere o cafeluta...nu e problema...

Shtephy ai grija de tine! La fel si tu DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:

HUNNY BUNNYeu le-am lasat....demult...si mi se ,,falfaieste,, ca mai sunt personalitati carora nu le-a trecut...eu le salut in continuare chiar de nu ma baga in seama.revin..eu le las..dar nu imi las stilul meu de a scrie..ca e al meu...ce motiv marcant...eh...si nu vreau ca iar sa se repete povestea si sa creada vreo careva ca iar ma bag in seama..iar ma iau de lume....nu vezi.......deja m-a luat in balon...
dar eu glumeam....nush care e faza pe aici..se pare ca a fost furtuna iar...in oaza noastra..dar eu am lipsit...

BECCA 6 APRILIE 2010

.....asa-i la noi...se face din tantar armasar
A fost o "furtuna" si cred ca de atunci Monis nu a mai scris, dar , parerea mea este ca si atunci s-a exagerat nitzel pt ca A_driana a pus o intrebare care chiar o preocupa, si cu aceasta ocazie vreau sa-i raspund si eu:
Clar nu ai cum sa-i dai la bebe sa pape daca nu ai un leagan sau scoica de masina, dar acele lingurite de suc de morcov/mar de la inceput le poti da cu biberonul (eu asa i-am dat)

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

MARE ESTE GRADINA DOMNULUI

De unde a inceput si unde s-a ajuns?

Unele s-au retras...DESTEPTELE..de unde reiese ca au ramas INTELIGENTELE

LorelixDaniel-Matei

Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

tu ce mai faci sim?
nu am mai vb demult cu tine....

BECCA 6 APRILIE 2010
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

eu defapt intrasem ca sa va inteb..cand e bine sa dai apa la bebe si ce cantitate...dar intre timp am plecat si eu pe aratura...tot tinandu-ma de ceata...si am uitat.
imi poate raspunde cineva?

BECCA 6 APRILIE 2010
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

My lady , eu ii dau putina apa lui Matei dupa ce ii dau cereale cu piure de fructe, si bea cam 10/15 ml.

va pup

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

My lady , eu ii dau putina apa lui Matei dupa ce ii dau cereale cu piure de fructe, si bea cam 10/15 ml.

va pup

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

pui cereale in piure-ul de fructe? e recomandat?..si ce cantitate pui?
eu ii pun doar in lapte...
ca in piure deja ii pun si banana..si broscutza mea se contipa una doua...

BECCA 6 APRILIE 2010
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput