Fulgusori de nov-dec2009 (60)
Raspunsuri - Pagina 11
BoboMom spune:
Multumim mult pentru urari! Multa sanatate fulgusorilor si familiilor lor! Va pupam!
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
www.youtube.com/watch?v=2rJh5IWto3M" target="_blank">Filmulete
cristina_boc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga ..voi mai trimite si cateva PM-uri fetelor dragi mie-se stiu ele...hai ca va las! |
Cine mai da cafeaua de dimineata??????
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
My_Lady0091 spune:
ba treziti-va..ce-i cu voi....fugiti ca oile...ce Dumnezeu Sfantul...atat stiti??
se cutremura un pic faliile...si voi gata..nu mai intram...nu mai scriem..ura si la gara...parca sunteti niste copii...
pe bune
BECCA 6 APRILIE 2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
shtephy spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 e clar.....voi sunteti nebune femeilor.....recititi ce s-a scris in urma si care a fost subiectul intial..si care ati luat-o pe aratura intre timp...mai consumati niste lecitina.... iar tu..ionelamaria..asta ca nu ma maipot abtine..stiu ca nu ma inghiti..de la inceput..si nu mai pot eu de asta....iti spun doar atat..daca pricepi...,,RADE HARB DE OALA SPARTA,,. BECCA 6 APRILIE 2010 " Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/ O crusta de sare sub unghia unui zeu..." Sum,esse,fui-by me |
Nici macar un raport la moderator nu meriti !
Credeam ca te-a schimbat printesa ta ,m-am bucurat sa te citesc ca si Laura ,dar vad ca ai ramas la fel.De fapt e clar ,prima impresie conteaza!
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
roxyaly spune:
Ce aveti frate iar?\ unde tot fugiti? sau faceti asta ca sa se roage lumea de voi sa reveniti pe forum?
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
My_Lady0091 spune:
va rog eu sa terminati cu tampeniile astea....sunteti femei mature...majoritatea...si mame pe deasupra.hai sa ne comportam ca atare.
eu una retrag tot ce am zis.imi cer scuze tuturor.
hai sa rasara soarele iar si aici,oki????
CINE E CU MINE...IN MAREA CRUCIADA PACIFISTA?
BECCA 6 APRILIE 2010
Sum,esse,fui-by me
A_driana spune:
citat din mesajul lui roxyaly Ce aveti frate iar?\ unde tot fugiti? sau faceti asta ca sa se roage lumea de voi sa reveniti pe forum? |
,,desteptele se retrag''
A_driana, de David-Andrei
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui shtephy
Nici macar un raport la moderator nu meriti ! Credeam ca te-a schimbat printesa ta ,m-am bucurat sa te citesc ca si Laura ,dar vad ca ai ramas la fel.De fapt e clar ,prima impresie conteaza! _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009) Poze cu Strumfici _ |
imi cer scuze..dar ce e real e real...si tu ai facut parte din comitetul care m-a pus la colt..de la inceput.
si vezi cum spui singura..prima parere conteaza...voi etichetati..ce va convine..va convine..ce nu..la gunoi...fa-mi raport la moderator..ce ii spui adevarul? asta e.
deja m-ai enervat..si sincer nu imi mai pasa..care pleaca..care sta.
macar spun lucrurilor pe nume.
si acum vad ca nu sunt singura...la fel procedati si cu altele...
BECCA 6 APRILIE 2010
Sum,esse,fui-by me
shtephy spune:
In fine ,nu o sa mai comentez nimic ,nu imi place sa o fac ,nu intru pe forum ca sa scot ochii cuiva ca nu ma baga in seama sau ca nu e de acord cu mine.
Regret doar ca s-a ajuns aici!Am trecut prin multe impreuna si e pacat ca nu o putem face in continuare.No ,pai sa vedem ce se alege de subiectul nostru.
Aaaa ,vad ca pt certuri e timp ,dar pt discutii despre copii ,nu!
Sunt datoare cu cateva raspunsuri asa ca o sa o fac acum.
Ancutza ma bucur din suflet pt jobul sotului si tin pumnii in continuare sa va mutati la casuta voastra.
Ma intrebai de maseluta ,pt moment e bine pt ca am dat o fuga la dentist si mi-a curatat-o putin si mi-a pus un pansament acolo provizoriu.
Imi pare rau ca-i plangacioasa frumoasa Sabinuta .Si Iustinut e asa in ultimul timp si ma doare foarte tare pt ca el nici nu stia sa planga ,rar l-am auzit facand-o in primele 3 luni cred.
Par sa fie dintii ca e tare alba gingia jos dar si supararea lui ca nu-l tin in brate ca lumea macar cand il alaptez.Ma gandeam la un moment dat ca o face de foame ,mai ales ca vreo 3 zile cand am fost cu moralul foarte jos imi simteam sanii foarte moi si nici nu puteam sa mulg nimic.Dar apoi mi-am dat seama ca se linisteste repede daca-i plimbat in brate sau pupacit si gadilat asa ca sper sa nu o faca de foame.
Diana ma intrebai cum merge alaptatul .Tare greu ,din stangul mai mult mulg ,nu vrea mereu sa suga,iar cand o face ,cineva trebuie sa imi tina mana intr-o parte pt ca acum spre deosebire de prima tura de ghips ,mana e fixata in sus ,cam la 45 grade si nu o pot sprijini in ceva. Nici din sanul drept nu suge cum o facea inainte ,drept urmare a luat in aproape 4 sapt doar 150 grame.M-am panicat putin dar acum vad ca de cateva zile se misca iar cantarul desi mi se pare ca mananca putintel.Sa vad cum om rezista mai departe.
Cand mi-am luat externarea din spital (adica vineri abia ,ca imi trebuia dovada de asigurat de la Ploiesti) am vazut ca mi-au scris atela gipsata timp de 6 saptamani.Nu mi-am mai sunat medicul sa intreb ca sa nu fiu cu fundu' rau in sus la botez.Oi vedea maine ce zice .Asta daca o fi bine mana ,merg imediat la radiografie.El mi-a zis ca voi tine mana in ghips 3 saptamani dar asta inainte de manevra de reducere a luxatiei ,deci nu stia ca imi va pune brose acolo.Asta e ,macar de ar fi bine ca nu vreau sa mai calc in spital pt vreo interventie.
Sa stii ca eu te-am remarcat de la primul mesaj pe care l-ai scris la odisee,am vazut ca mai ai doi copiluti si ma gandeam ca esti o mina de aur.In acel prim mesaj ai scris despre alaptat si cat timp ai facut-o si cum sa nu te indragesc ?Eu am alaptat-o pe Stefi vreo 2 ani jumate si inca doua luni a cerut si tragea un pic desi erau goi.M-am bucurat sa intalnesc o mama care a trecut ca si mine peste sfaturile binevoitorilor si asta cu doi copii "inca mai suge?" ," nu mananca mancare,sta la tzatza toata ziua?" ,"nu mai e bun de nimic laptele de la san" si multe alte grozavii auzite de la oameni oripilati ca un copil suge la sanul mamei si nu bea lapte de la tzatza vacii.
Te felicit cu mare drag pt tot ce realizezi ,esti extraordinara si sper ca imi vei permite sa te deranjez pe PM din cand in cand ,lucru valabil pentru toate fetele care au pus suflet aici.
Andre imi pare rau pt ce ti s-a intamplat ,sper sa scrii aici numele persoanelor ,merita asta!
Ionela ma bucur mult ca vine sotul tau acasa.Ma rog si pt tatal tau si pt voi sa nu mai suferiti atat.
Ramo sanatate broscoiului si tie putere multa!
Acum trebuie sa fug sa alaptez si apoi sa fac radiografie.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_