Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 9
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 racusor, am vazut ca faceti exercitiile in picioare. Aceea e doar incalzirea sau sunt exercitii de antrenament? Noi facem numai la saltea Pilates. Am vazut ca faceti si voi la saltea.. insa sunt curioasa daca sunt ok exercitiile cu burta in sus.. ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu ![]() Poze ![]() |
eei, aia a fost o ora mai speciala...cei de la protv au vrut si un pic de belly dance
de asta ai vazut si exercitii in picioare...
data viitoare cand am mers am facut numai la saltea exercitii...
si am facut si cu burta in sus exercitii, sunt unele cand ne pun sa ne ridicam burta, dar fara sa incordam muschii de la burtica...in rest sunt majoritatea pe o parte....aaa, si cand eram cu burta in sus faceam ex Kegel :)
sunt curioasa cum e fitball-ul, ca merg diseara...ei ziceau ca e foarte relaxant pentru spate si intra in categoria de miscare usoara...
Bulina
27+ cu
poznas
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 Fetelor am nevoie de un sfat: vrem sa mergem un weekend in Maramures in mai.. Credeti ca vor fi probleme sa merg cu masina la 31 saptamani (cam 4-5 ore drumul)? ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu ![]() Poze ![]() |
depinde cat de bun e drumul...
si cat de des faceti pauza...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adrianaBuc spune:
Eu nu mai stiu cum sa stau pe scaun. Daca stau la 90 grade, ma doare mijlocul si se umfla picioarele, daca stau mai pe spate - ma sufoc si bebelina imi da suturi in stomac si ficat. Uf!
27+
Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrianaBuc
http://www.csid.ro/health/ce-se-intampla-doctore-12-04-10-video-5880314/ 27+ Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta! |
racusor, unde esti mama? sa te vedem...
28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
Hehehe, RACUSOR, ce activa esti! inca mai ai talie
Ma bag in pat la caldurica, mercic fetele de sugestii de tratament. MICHELLE, numai cu acordul medicului cred ca e ok sa mergi. Eu am fost la 22 saptamani pana in Suceava (adica o distanta ceva mai mica decat cea pe care o vei face tu) si medicul mi-a zis sa iau un no-spa inainte de drum, sa nu astept sa se intareasca burtica, sa nu stau in aceeasi pozitie tot drumul (asa ca preferabil e in spate), si cu opriri dese- la fiecare ora cate 10 min. A fost bine, ca am ascultat sfaturile medicului. Am inteles ca trepidatiile masinii, suportate pentru o lunga perioada, pot declansa contractii- asta mi-a zis medicul . Acum depinde si de calitatea drumului si de masina...
Cristina
26+ cu 
Cris2010 spune:
Racusor, merci de raspuns. Cred ca ma bag si eu la un abonament de masaj.
Cu parcarile cum stau ei???
Cris
26+ cu
anca_vlad spune:
| citat din mesajul lui crispro ANCA VLAD, concediul de risc se plateste ca un concediu medical normal, adica cu 75% din media venitului brut pe ultimele 12 luni. Eu iau mult mai mult acum decat daca as fi mers la munca... Cristina 26+ cu ![]() |
e cum stiam eu si cum am stat eu acasa dar este din media pe 6 luni
Anca +22s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
anca_vlad spune:
| citat din mesajul lui crispro ANCA VLAD, m-am uitat putin prin pozele tale, ce frumos e Vlad!!! O minunatie! Si noi tot Vladut ii vom pune numele lui bebelu... ![]() Cristina 26+ cu ![]() |
Multumesc mult de complimente!
eu am vrut vlad de cand eram pustoaica si eram sigura ca daca va fi baiat asa o sa il cheme!
E un nume frumos!
Asa ca mi-au murit laudatorii!

Anca +22s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui enik83 buna fetelor.. de la ce firma luati voi biberoanele?? 21+ cu o minune de ![]() poze |
avand in vedere ca imi iau pompa de san de la Avent, vreau sa cumpar tot de acolo...
pt Eric am avut totul de la Nuk...sunt la fel de bune...
28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...