Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 8
adrianaBuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui crispro
Merci, Adriana! Il trimit si eu pe sotul sa imi cumpere. Daca zici ca da rezultat, e bine! Cristina 26+ cu ![]() |
homeogene e pentru dureri in gat. Daca faci frisoane e nevoie de mai mult. Incearca ceai de lamaie cu miere, paracetamol, un oscillo ...
27+ Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
michelle1981 spune:
crispro sanatate multa! Incearca ceaiuri multe, miere, lamaie si citrice!
racusor, multumesc! Te-am vazut, esti subtirica tare!
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu 
Poze
laurika1982 spune:
Salutare fetele!
Incep deja sa am emotii
, incepem usor usor sa ne arpopiem de termen...
Adriana, felicitari pentru bebelina grasuna...deja incepem sa ne apropiem de termen...
incerc sa stau cat mai linistita :)..
Racusor: te vazusem de luni dimi la csid (parca atunci a dat emisiunea).arati super.incerc sa nu ma mai gandesc la kg...deja am dureri de spate, mama ei de viata.
La raceala, da-i cu ceaiuri, lamaie si osciloccoccinum, iar sirop de tuse Stodal.
eu una m-am umplut de bubitze care ma mananca..abia astept sa scap, vad ca ma iau arsurile deja..

Laura
24+ cu 
michelle1981 spune:
racusor, am vazut ca faceti exercitiile in picioare. Aceea e doar incalzirea sau sunt exercitii de antrenament? Noi facem numai la saltea Pilates.
Am vazut ca faceti si voi la saltea.. insa sunt curioasa daca sunt ok exercitiile cu burta in sus..
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu 
Poze
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 Fetelor am nevoie de un sfat: vrem sa mergem un weekend in Maramures in mai.. Credeti ca vor fi probleme sa merg cu masina la 31 saptamani (cam 4-5 ore drumul)? ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu ![]() Poze ![]() |
Eu vreau sa intreb medicul daca pot merge cu avionul la 33 de saptamani, bine doar de la Buc la Iasi pt nunta.
Eu am condus de trei ori cate 350de km dus-intors (sotul nu poate). In iunie, cand intru in concediu de odihna, vreau sa mergem la mare. Sper ca o sa reusesc ca nu e departe Ct. de Buc.
Cris
26+ cu
Cris2010 spune:
Racusor, gata te-am vazut si eu... Ce mai, esti vedeta
.
Vroiam sa te intreb cam cat costa masajul la Active Center. Eu fac inot, dar parca in ultimile trei luni as vrea sa incerc si masajul pt gravide. Merci
.
Crispro, multa lamaie si miere. Ceai de coacaze e iarasi foarte bun. Multa sanatate!
Cris
26+ cu
maya71 spune:
Va
delfinariu drag!
Am o 'restanta' la capitolul trecut si incerc sa fac o 'partiala' la capitolul acesta
.
Ieri mi/au zburat aripioarele mai devreme de la munca si m/am bucurat de viata....![]()
Sunt prin preajma daca aveti nevoie de mine...
racusor2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrianaBuc
http://www.csid.ro/health/ce-se-intampla-doctore-12-04-10-video-5880314/ 27+ Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta! |
mercic

Bulina
27+ cu
poznas
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui paula_m Carmen, epidurala lungeste travaliul? Si despre epidurala am auzit povesti...cum ca dupa, ai putea avea pb mari cu durerile de spate, ca poti paraliza, etc. Se poate intampla asa ceva? Paula, 25+ cu Andrei |
paula, orice anestezie in coloana paote avea riscuri, ca al orice interventie chirurgicala de altfel...dar sincer eu n-am auzit nici o gravida sa fi patit ceva rau de la ea...
eu deja la 2 cm dilatatie am zis vreau epiduralaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
si acum aleg epidurala, doar daca se precipita lucrurile si nu mai apuc...atunci o sarim...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 Racusor, gata te-am vazut si eu... Ce mai, esti vedeta Vroiam sa te intreb cam cat costa masajul la Active Center. Eu fac inot, dar parca in ultimile trei luni as vrea sa incerc si masajul pt gravide. Merci .Crispro, multa lamaie si miere. Ceai de coacaze e iarasi foarte bun. Multa sanatate! Cris 26+ cu ![]() |
eu mi-am luat un abonament cu gimnastica si cursuri si doar 2 sedinte masaj..
dar masajul costa 55 RON - 1 sedinta sau 500 RON abonament de 10 sedinte...eu la abonamentul asta SIlver am reducere 10% ca sunt abonata CMU, nu stiu daca si la abonamentul doar pentru masaj se aplica aceasta reducere...
Bulina
27+ cu
poznas