Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 7
crispro spune:
Asa e, Rodica! Abia cum incepe greul... Eu deja nu mai pot sa dorm noaptea, nu ii place lui bebelu nici pe stanga, nici pe dreapta, nici cu perna pt gravide... Se misca foarte mult noaptea... Acum doarme dus
. De acum urmeaza dureri de spate, de picioare, nesomn, des la baie... Dar ce nu facem noi pt bebeii nostri?
Cred ca racesc
... Ma doare gatul, ma ustura ochii, temperatura e 37 fix deocamdata, am frisoane...
Of!
Cristina
26+ cu 
michelle1981 spune:
Fetelor am nevoie de un sfat: vrem sa mergem un weekend in Maramures in mai.. Credeti ca vor fi probleme sa merg cu masina la 31 saptamani (cam 4-5 ore drumul)?
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu 
Poze
racusor2010 spune:
crispro nu m-am vazut 
a aparut cumva si pe net? ca eu am mai cautat dar nu am gasit nimic ![]()
Bulina
27+ cu
poznas
adrianaBuc spune:
sarna pentru felicitari.
Hai mai racusor, nu rezisti tu la putina durere? In plus, faci miscare multa, te va ajuta la nastere. 
crispro, baga repede ceva homeopat; sa nu cumva sa te ia raceala.
Si eu ma lupt de cateva zile cu o durere in gat. Ii dau cu homeogene9, vad ca o tin sub control.
27+
Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
crispro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 crispro nu m-am vazut ![]() a aparut cumva si pe net? ca eu am mai cautat dar nu am gasit nimic Bulina 27+ cu poznas |
Nici eu nu am gasit pe net, eram curioasa sa vad ce gimnastica ati facut

Cristina
26+ cu
adrianaBuc spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 crispro nu m-am vazut ![]() a aparut cumva si pe net? ca eu am mai cautat dar nu am gasit nimic Bulina 27+ cu poznas |
http://www.csid.ro/health/ce-se-intampla-doctore-12-04-10-video-5880314/
27+ Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui rodyka buna dimineata, fetele! am avut o noapte luungaaa-lunga, cu dureri de spate si de picioare... deci, pana acuma a fost floare la ureche, de-acum tre sa dam dovada de eroism... cum n-am pe nimeni acasa sa ma cocoloseasca acuma, ma plimb de colo-colo fara astampar. ieri am umblat cam mult pe jos si eram cu adidasi, mie imi era mai comod cu toculete, oare asta o fi? de la glezne la genunchi nu mai am picioare... ![]() 26+ http://picasaweb.google.com/rodyka.es Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (racusor 2001) |
sa stii ca si eu am patit asta dupa o plimbaare lunga...ma dureau toate cele, glezne, spate...eu cred ca de la circulatia proasta, retineam apa...
dar cand am inceput sa merg la gimnastica am scapat de durerile astea. nu imi dau seama care e legatura
bine, am si evitat sa mai merg 2-3 ore pe jos de atunci...Bulina
27+ cu
poznas
crispro spune:
| citat din mesajul lui adrianaBuc sarna pentru felicitari. Hai mai racusor, nu rezisti tu la putina durere? In plus, faci miscare multa, te va ajuta la nastere. ![]() crispro, baga repede ceva homeopat; sa nu cumva sa te ia raceala. Si eu ma lupt de cateva zile cu o durere in gat. Ii dau cu homeogene9, vad ca o tin sub control. 27+ Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta! |
Merci, Adriana! Il trimit si eu pe sotul sa imi cumpere. Daca zici ca da rezultat, e bine!
Cristina
26+ cu
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 Fetelor am nevoie de un sfat: vrem sa mergem un weekend in Maramures in mai.. Credeti ca vor fi probleme sa merg cu masina la 31 saptamani (cam 4-5 ore drumul)? ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu ![]() Poze ![]() |
vorbeste cu doctorul tau inainte, cel mai bine! si du-te si la control inainte de a te hotari sa mergi la drum, sa vada ca e totul in regula
eu de paste (eram in saptamana 27) am sunat doctorul si a zis ca e ok, avand in vedere ca aveam colul stabil si cum ma prezentasem cu cateva zile inainte la control...
dar mi-a zis sa iau o tableta aspenter (pe prospect am citit ca nu se poate lua in trimestrul III, eu eram la finalul trimestrului II), sa fac pauze de 15-30 min la fiecare 2 ore, timp in care sa ma plimb (altfel apare riscul de tromboza)
si a zis ca in principiu o sa fie ok...
si eu am mers 5-6 ore pana la Piatra Neamt si a fost cam obositor drumul...dupa 2 ore nu mai suportam sa stau in fata, ma dureau picioarele rau, asa ca restul drumului am stat in spate, mi-am luat cateva pernute in masina, si cu picioarele usor ridicate...si asa a fost mai bine...
Bulina
27+ cu
poznas
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui crispro Cred ca racesc ... Ma doare gatul, ma ustura ochii, temperatura e 37 fix deocamdata, am frisoane... Of!Cristina 26+ cu ![]() |
sanatate multa!
baga repede oscilo si un paracetamol si baga-te in pat sa transpiri ca sa fuga raceala de tine!si niste vitamina C (redoxon sau suc natural de portocale sau lamaie bucatele cu miere)
Bulina
27+ cu
poznas

printesa Anca-Maria (racusor 2001)