Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 10
paula_m spune:
Si mie mi-a zis toata lumea sa iau de la Avent, sunt mai scumpe dar am inteles ca sunt bune
Paula,
25+ cu
Andrei
bumblebee spune:
Cam cate biberoane cumparati? Ca daca este laptic la mamica nu trebuiesc asa multe, nu?
Cat timp dupa ce se sterilizeaza ceva poate fi folosit? Adica sterilizez suzi, cat timp o pot tine in sterilizator sau in vreun suport?
Alina
24+ cu 
gargarita
enik83 spune:
m vazut biberoane cu tetina de cauciuc si de silicon..care ii mai buna??
21+ cu o minune de 
poze
anca_vlad spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Cam cate biberoane cumparati? Ca daca este laptic la mamica nu trebuiesc asa multe, nu? Cat timp dupa ce se sterilizeaza ceva poate fi folosit? Adica sterilizez suzi, cat timp o pot tine in sterilizator sau in vreun suport? Alina 24+ cu ![]() gargarita |
pentru inceput un singur biberon!
Anca +22s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Victo spune:
Mihaela, unde mergeti im MM? Noi mergem acum de 1 mai, la Sapanta. Cred ca e ok. Eu voi merge la vreo 33 de sapt la Arad, tot asa vreo 5 ore de mers cu masina. Numai grija la gropi, mergeti incetuc.
Paula
cu
Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007)
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 Racusor, merci de raspuns. Cred ca ma bag si eu la un abonament de masaj. Cu parcarile cum stau ei??? Cris 26+ cu ![]() |
tre sa cauti pe acolo prin jur
Bulina
27+ cu
poznas
racusor2010 spune:
Andreea, sunt ascunsa bine in spate, cu tricou portocaliu ![]()
era prima ora de gimnastica dupa 5 luni de pauza...asa ca m-am ascuns ![]()
Bulina
27+ cu
poznas
Luna9 spune:
hello delfinariu
bumblebee eu voi cumpara pentru inceput un biberon de 250 ml (pt lapte) si unul de 120/150 ml (pt ceiut). In cazul in care va fi necesar mai cumparam cate unul din fiecare. Oricum, noi intentionam sa cumparam biberoanele, tetinele si suzetele de la Chicco (am auzit pareri bune si despre Avent) pt ca mi-e teama de celelalte din comert.
enik83 eu am auzit ca tetinele din silicon ar fi mai bune, cica rezista si mai mult. Acum fetele care au mai multa experienta la cap. „biberoane” ne pot spune mai multe.
Fetele, vreau sa va zic ca am fost ieri la medic si in continuare colul meu este deschis si mic (are cam 32 mm). Doctorul meu a zis ca statul acasa pana la DPN nu poate fi un moft ci o necesitate. Din pacate mai am 2 luni pana la prenatal si am deja 60 de zile aproape de medical pe ultimele 12 luni. Mi-a zis doctorul ca daca se depasesc 90 de zile de medical in 12 luni se va ajunge la comisie.
Aveti idee ce este cu aceasta comisie si cine face parte din ea? Ma cam sperie chestia asta ca am auzit ca ar „complicat”
22S cu