Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Da... e oarecum posibil sa ne intalnim... depinde de cat de punctuala va fi doctorita...

Cine stie!!!

Important e sa ne dea vesti bune.....Doamne ajuta!

Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Florentina_C

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Buna,

Acum e cam greu sa mai faci dublu si triplu test. daca ai eco 4d e foarte bine ca se pot vedea multe pe ea. acum si bitestul si triplutestul sunt estimative , nu au valoare de diagnostic.singura cu valoare de diagnostic este amniocenteza. riscurile afisate de bitest si triplu test se refera la posibilitatea ca bebele sa aiba anomalii (de genu sindrom down sau edwards) riscurile cresc odata cu varsta, cel mai periculos e dupa 35 ani.acum cel mai bine e sa vb cu noua dr, sa vezi ce spune. si nu vreau sa te supar, dar de ce ai stat atat la un medic incopetent?AAA, si bine ai venit in grupul de Giulesti.:*

Laura 24+ cu

LAURIK merci de raspuns...Ca tot ziceai de varsta eu am 22 de ani...si pe langa situatia financiara si asta a fost un motiv pt care nu am facut dublu si triplutest...
De ce am stat atat la medicul asta? Pai...nu am fost decat de 3 ori la 8, 12 si 16 sapt...Sincer la inceput mi s-a parut ok, apoi din povestirile voastre am realizat ca nu e bine deloc...Nu prea am avut de-a face cu medici si spitale si la inceput habar nu aveam ce trebuie sa fac in postura asta de . Plus ca apitalul era fff aproape de mine si ma costau mai putin consultatiile... Nu incerc sa ma scuz...stiu ca sanatatea bebelului meu e cea mai importanta din lume...si tocmai de asta am ajuns acum aici in situatia de ami schimba medicul...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 20+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Flori aici lucrurile stau la fel, daca ai sub 35 de ani, primul control e la 12 saptamani, al 2lea la 20 de saptamani, doar ecografii fara testul de sange.
Pe mine m-au monitorizat mai indeaproape pana la 12 saptamani pentru ca veneam cu recomandare de la centrul lor de fertilizare, e interesul lor sa vada cum se desfasoara sarcina, daca e o reusita le cresc statisticile
Pentru ca sunt tanara si-au vazut ca n-am scurgeri, probleme , etc, m-au chemat din 4 in 4 saptamani.
Prima ecografie a fost la 6 saptamani cand am vazut 2 punctulete in care se zbatea inimioara , apoi la 9, la 10, la 12, la 16, la 20, urmatoarea e la 24.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

ce repede trec saptamanile, ca uitam sa ne actualizam semnaturile...

26+ http://picasaweb.google.com/rodyka.es
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (racusor 2001)

Cine uita eu abia astept sa o schimb duminica, vad ca voi "trisati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Cris Cred ca e posibil sa fi trecut una pe langa alta-ca am vazut multe mamicute insarcinate prin zona!

Cine stie!

Anca +22s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

grety felicitari pentru cuculet! De acum puteti incepe sa cumparati cate ceva

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Florentina, eu nu am facut nici dublu nici triplu test, nu cred in valorile statistice, ci doar in cele de diagnostic, oricum, cand a fost cu semn de intrebare la eco, am fugit la amnio, care a iesit bine.
Nu te mai gandi la tot felul de bazaconii, nu este cazul sa te justifici, fiecare face dupa cum il tine buzunarasul si dupa cum consideram! Oricum, e bine ca ti-ai schimbat medicul, nu e bine sa ai indoieli asupra profesionalismului dr-ului care te supravegheaza. Medicii care iau gravidutele in evidenta la varsta mai avansata de sarcina ar vrea cam toate analizele posibile, pt ca ei sa stie exact asupra a ce isi asuma responsabilitatea.
De exemplu doftoreasa mea nu primeste gravidute in trim III de sarcina (fie pt a nu intra in conflict cu ai ei colegi, fie ca nu poate garanta pt acel bbl), mie nu mi se pare corect cum procedeaza ea, dar nu tine de parerile mele

Alina 24+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Eu uit, ca de.. daca nu apuc sa intru prea des pe forum, raman in urma cu semnatura, asa ca.. o schimb putin in avans, ca sa ma asigur!!!

Mergi la inceput

Eu va pup acu, plec sa-mi iau flacaul de la gradi. Sper sa nu ne apuce ploaia, ca la noi sta ploua de vreo ora.

O dupa-amiaza frumoasa tuturor! Sper sa apuc sa mai intru si de acasa.
Byeeeeeeeeeeeeeee!

Mergi la inceput

Denisa, Sheri unde sunteti, ce mai fac burticile d egemenasi????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna9 spune:

grety_niku felicitari pt culoarea caruciorului. Multa sanatate si sa-ti aduca numai bucurii in viata.

Mergi la inceput