Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Florentina_C

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Buna,

Acum e cam greu sa mai faci dublu si triplu test. daca ai eco 4d e foarte bine ca se pot vedea multe pe ea. acum si bitestul si triplutestul sunt estimative , nu au valoare de diagnostic.singura cu valoare de diagnostic este amniocenteza. riscurile afisate de bitest si triplu test se refera la posibilitatea ca bebele sa aiba anomalii (de genu sindrom down sau edwards) riscurile cresc odata cu varsta, cel mai periculos e dupa 35 ani.acum cel mai bine e sa vb cu noua dr, sa vezi ce spune. si nu vreau sa te supar, dar de ce ai stat atat la un medic incopetent?AAA, si bine ai venit in grupul de Giulesti.:*

Laura 24+ cu

LAURIK merci de raspuns...Ca tot ziceai de varsta eu am 22 de ani...si pe langa situatia financiara si asta a fost un motiv pt care nu am facut dublu si triplutest...
De ce am stat atat la medicul asta? Pai...nu am fost decat de 3 ori la 8, 12 si 16 sapt...Sincer la inceput mi s-a parut ok, apoi din povestirile voastre am realizat ca nu e bine deloc...Nu prea am avut de-a face cu medici si spitale si la inceput habar nu aveam ce trebuie sa fac in postura asta de . Plus ca apitalul era fff aproape de mine si ma costau mai putin consultatiile... Nu incerc sa ma scuz...stiu ca sanatatea bebelului meu e cea mai importanta din lume...si tocmai de asta am ajuns acum aici in situatia de ami schimba medicul...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 20+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Lasa, iubita, acum aia e.Tre sa schimbi neaparat medicul.Acum, oricare din fetele de pe forum te poate ajuta.daca ai nevoie, ti-l pot recomanda pe medicul meu.cand am fost luni la analize, am intalnit o fata a carei mama, sora si inclusiv ea merg la dr asta.acum, vezi si tu cum se poarta noul medic.eu una ma gandesc ca daca tot le bag bani in buzunar, macar sa fiu tratata cum se cuvine, cu calm si respect, ca doar muncesc pe banii aia, nu ii fur.curaj, ca o sa fie bine.eu zic sa stai linistita cu dublu test si triplutest, daca ecografiile sunt bune, e perfect.esti tanara, nu e cazul sa-ti faci griji.Bafyta multa la eco si sa ne aduci vezti bune...si poate o culoare de carucior.

Laura 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Dragaica, bumblebee merci pt lamuriri...
Cris uitasem sa iti spun...din cate am inteles doctora e punctuala... sa fie bine vineri...
grety felicitari si de la mine pt ... Nu stiu de ce am impresia ca vin si eu vineri tot cu aceeasi veste...
laurik

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 20+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dupaamiaza fetele, oho, deabia ma tin dupa voi!!
Florentina, medicul tau ti-a dat masuratori de 12 saptamani, sigur le-a facut, in functie de alea poate el nu a crezut de cuviinta sa faca DD, si cu tot mergi la noul medic, si echo de 20 sapt e foarte importanta, de fapt in toata sarcina aceste 2 eco de 11-12 sapt si de 18-21 sapt sunt realmente importante pentru bebe, deasemenea RH, si toxo, in rest multa sanatate si ai grija la alimentatie, esti pe ultima suta de metri cu echo de 21 sapt!
Incredibil ca unii medici au aparatura doar pentru scop cinematografic!
Cum au spus fetele esti tanara, si daca nu bei, nu fumezi atunci nu prea ai cum sa ai probleme!
Maurice o sa incerc diseara sa-ti dau linkul , este un leagan din panza(in) cu "fund" rigid, foarte usor, vine complet echipat,(baldachin, salteluta lenjerie) are un metru lungime , bebe poate dormi acolo pana la aprox 1 an, cadru de bambus, are pana in 5 kg cu rotite, se strange pentru calatorii dar trebuie facturat la aeroport! Eu le-am luat pe toate pe comanda livrarea se face in 8 saptamani, leaganul daca nu ma insel a fost 180 euro echipat! Intr-o saptamana vine mobila si voi pune poze imediat ce este instalata in camera!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Buna fetelor. Harnicute tare mai sunteti, bravo voua. Inca n-am citit ce au facut fetele la eco, dar sunt sigura ca bine
Eu tocmai am mancat salam crud uscat si cu cascaval, doua feliute ca n-am mai putut de pofta. Sper sa fie tot in regula.
Revin, va pup

21 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

michelle1981, Luna9, Florentina_C multi pupici

Florentina_C bafta multa la doctor, o sa fie bine bebe si felicitari pt schimbatul doctorului. Si eu am schimbat doctorita la 11sapt. era super ok dar nu aveam incredere 100% in ea. este foarte important sa ai incredere in doctor! Nu iti face griji!

21+ cu Nicholas-...(inca parlamentam)
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

nela, poate era mai bine sa fi tinut un pic la cuptor salamul.. sa il gatesti intai la temperatura inalta.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

fetele ma scuzati dar nu o sa recuperez azi, maine promit sa nu va suparati pe mine
azi nu prea sunt in stare, sunt prea fericita ca e bebe ok si ca i-a trecut rushinea

imi adaugati si mie pe prima pagina caruciorul si numele lui bebe? aaa si Dr. Alina Craciun, Spitalul Judetean Ilfov
multumim

21+ cu Nicholas-...(inca parlamentam)
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Grety felicitari pentru cuculet! facem echipa de fotbal cu tot cu nu stiu cate rezerve

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

GRETY felicitari pentru putulica

saptamana 25 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna fetelor....Grety felicitari pt baietel,sa fie sanatos

F.multi baietei la aceasta odisee....e bine pt noi cele cu fete ca avem de unde sa ne alegem gineri

Maine am intalnire si eu cu domnisoara mea...de abia astept

-ici pt toate

GEO 28+ cu Antonia Maria

poze

Mergi la inceput