Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 15
adrianaBuc spune:
Florentina, cu gravidele am inteles ca ar fi foarte atenta. Eu eram o simpla pacienta care mergea regulat la controale... si a dat un mare KICX; din cauza ei am fost aproape sa imi pierd colul, iar anu' trecut pe vremea asta ma operam sa scap de HPV, cu malformatii CIN3-4 (adica ultima faza precancerigena). Repet! Cu gravidele am inteles ca e mult mai atenta. Cauta si tu pe net pareri despre ea.
27+
Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
grety_niku spune:
Cris2010(schimbat semnatura
), paula_m, rodyka, beluistef, adrianaBuc, laurika1982, multumesc frumos, si bebeii vostri sa fie sanatosi si sa creasca mari!

Taticul este in al noulea cer, era saracu asa cuminte la eco, pe scaunelul lui
. ca ii zisesem sa stea cuminte sa nu-l supere pe doctor(de care auzisem ca e ursuz) si saracu nu indraznea sa zica nimic
... eu vazusem de la 2D ca e baietel dar n-am zis nimic pana nu m-a intrebat doctorul ce vad pe ecran; i-am zis ca putulica si atunci al meu sot s-a luminat la fata
Florentina_C, nu sunt obligatorii DT si TT; oricum nu dau diagnostic ci doar probabilitatea ca bb are sau nu ceva... important este acum sa schimbi doctorul si sa faci ecografiile si analizele pe care ti le da doctorul. 
multa sanatate si te asteptam cu vestile de la eco

21+ cu
Nicholas-...(inca parlamentam
)
Pozici
Dragaica spune:
Florentina din cate stiu eu bitestul si triplu test reprezinta testul de sange+ecografia de la 12 si 16 saptamani.
Eu nu am facut decat ecografiile, de ce , pentru ca nu sunt atat de relevante, adica, daca la ecografie sunt supiciuni te trimit la analizele de sange.
Oricum la gemeni nu e relevant asa ca nu am facut testele de sange.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
21+ de
Tudor Sebastian si
inca deliberam
ciristina_serban spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Florentina_C Am programare la Sanador la d-na Magda Petrache(la care a fost si Tina80 Va multumesc tuturor pt raspunsuri... ![]() ![]() ![]() AdrianaBuc cum ti s-a parut Simionescu?? Nu as vrea sa nimeresc iar la cine stie ce medic... Daca vrei, astept un PM... ![]() "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]() fericita 20+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
Salutare si de la mine...
Florentina, si eu am programare vineri, tot la d-na Magda Petrache, la ora 14,00. Nu am reusit sa citesc mult in urma, nu stiam ca a fost si Tina_80. Ce stii? A fost multumita de d-na dr???
Eu una am primit recomandarea de la medic sa fac morfologia fetala 4D la 24 sapt, la voi vad ca in jur de 21-22 sapt. O fi prea tarziu la mine? Care ar fi oare perioada optima?
Aaaaa, nici eu nu am facut dublu si triplu test. Nu mi-a dat, doar la voi am auzit si eu de lele. Astept morfologia asta fetala ca altceva, sa aflu ca totul e bine....
Grety, felicitari pentru baietel!
Hai va pup!
Florentina, schimbam impresii. Ce ma bucur.... Byee!!!
Cris, Razvanucu lu' mami (23.11.2004) si 21+

grety_niku spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Felicitari pentru cuculet, bine ai venit in club ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam |
multumim frumos!

21+ cu
Nicholas-...(inca parlamentamPozici

Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui laurika1982 Buna, Acum e cam greu sa mai faci dublu si triplu test. daca ai eco 4d e foarte bine ca se pot vedea multe pe ea. acum si bitestul si triplutestul sunt estimative , nu au valoare de diagnostic.singura cu valoare de diagnostic este amniocenteza. riscurile afisate de bitest si triplu test se refera la posibilitatea ca bebele sa aiba anomalii (de genu sindrom down sau edwards) riscurile cresc odata cu varsta, cel mai periculos e dupa 35 ani.acum cel mai bine e sa vb cu noua dr, sa vezi ce spune. si nu vreau sa te supar, dar de ce ai stat atat la un medic incopetent?AAA, si bine ai venit in grupul de Giulesti.:* ![]() Laura 24+ cu ![]() |
LAURIK merci de raspuns...Ca tot ziceai de varsta eu am 22 de ani...si pe langa situatia financiara
si asta a fost un motiv pt care nu am facut dublu si triplutest...De ce am stat atat la medicul asta? Pai...nu am fost decat de 3 ori la 8, 12 si 16 sapt...Sincer la inceput mi s-a parut ok, apoi din povestirile voastre am realizat ca nu e bine deloc...Nu prea am avut de-a face cu medici si spitale si la inceput habar nu aveam ce trebuie sa fac in postura asta de
. Plus ca apitalul era fff aproape de mine si ma costau mai putin consultatiile... Nu incerc sa ma scuz...stiu ca sanatatea bebelului meu e cea mai importanta din lume...si tocmai de asta am ajuns acum aici in situatia de ami schimba medicul... 

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 20+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***
grety_niku spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ciristina_serban
Salutare si de la mine... Florentina, si eu am programare vineri, tot la d-na Magda Petrache, la ora 14,00. Nu am reusit sa citesc mult in urma, nu stiam ca a fost si Tina_80. Ce stii? A fost multumita de d-na dr??? Eu una am primit recomandarea de la medic sa fac morfologia fetala 4D la 24 sapt, la voi vad ca in jur de 21-22 sapt. O fi prea tarziu la mine? Care ar fi oare perioada optima? Aaaaa, nici eu nu am facut dublu si triplu test. Nu mi-a dat, doar la voi am auzit si eu de lele. Astept morfologia asta fetala ca altceva, sa aflu ca totul e bine.... Grety, felicitari pentru baietel! Hai va pup! Florentina, schimbam impresii. Ce ma bucur.... Byee!!! Cris, Razvanucu lu' mami (23.11.2004) si 21+ ![]() |

21+ cu
Nicholas-...(inca parlamentamPozici

ciristina_serban spune:
Aaaa... si am uitat sa-mi actualizez saptamana...
Vineri fac si eu 24 sapt, dar am modificat in avans...
Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 24+ 
rodyka spune:
ce repede trec saptamanile, ca uitam sa ne actualizam semnaturile...
26+ http://picasaweb.google.com/rodyka.es
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (racusor 2001)
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui ciristina_serban Salutare si de la mine... Florentina, si eu am programare vineri, tot la d-na Magda Petrache, la ora 14,00. Nu am reusit sa citesc mult in urma, nu stiam ca a fost si Tina_80. Ce stii? A fost multumita de d-na dr??? Eu una am primit recomandarea de la medic sa fac morfologia fetala 4D la 24 sapt, la voi vad ca in jur de 21-22 sapt. O fi prea tarziu la mine? Care ar fi oare perioada optima? Aaaaa, nici eu nu am facut dublu si triplu test. Nu mi-a dat, doar la voi am auzit si eu de lele. Astept morfologia asta fetala ca altceva, sa aflu ca totul e bine.... Grety, felicitari pentru baietel! Hai va pup! Florentina, schimbam impresii. Ce ma bucur.... Byee!!! Cris, Razvanucu lu' mami (23.11.2004) si 21+ ![]() |
Cristina din cate am inteles de la tina, d-na doctor se poarta bine cu tine, iti explica... Te tine cam 40 de minute iar la Tina din cate imi aduc aminte, pt ca nu a putut masura nu stiu ce organ caci bebele nu era asezat bine...a trimis-o la o plimbare scurta de o ora cu bebe din burtica si a revenit cu masuratorile... A fost fff bine dupa spusele Tinei si asta a fost si motivul pt care am ales=o pe doctorita...
Te pup...si astept impresii, cred ca esti inaintea mea...poate ne intalnim...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 20+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***