""Buburuze de 2009 in actiune (19)""
Raspunsuri - Pagina 8
alic spune:
bonsoir!
daca va e dor de naty, poftiti de vedeti ultimile poze http://picasaweb.google.com/103632009306565118149/11Luni#
am reusit sa incropesc un album pe picasa, finally...
hai sa vad cat pot sta la povesti...ne pregatim de mot , sustin sus si tare ideea cu iarba verde, am fost in "recunoastere", schita e facuta, numai vremea sa tina cu noi; ca idee de tort, deocamdata o am pe asta (am furat-o de la Beca, recunosc...apropo, Sara a implinit deja un anisor!)
ne-am luat masina si suntem extrem de incantati, trecerea de la dacie la noul nostru ford e imensa si naty e incantatam cred...doar o treime e a ei de drept + masinuta de la chicco, astea-s darurile de un anisor din partea noastra
in rest, iubita mamei e bine, e o strengarita, ca de obicei, merge sustinuta sau in ham foarte bine , a zis in cele din urma si mama, dar spre deosebire de ta-ta pe care il ridica in slavi, ma-ma e foarte soptit si daca o rog sa repete, rade de mine smecheroaica si nici ca mai vrea
am inceput sa-i bag in meniu si mancarica de la noi, de ex, azi am avut:
dimineata: mar cu kiwi si banana
pranz: ciorbita de pui cu mamaliguta
seara: papanasi fierti cu iaurt
printre mese: un covrigel, un biscuitel, ce mai pica
astept sa vad care va fi bilantul de un an si cu asta se incheie evidenta scrisa de la marginea patului
pentru seara asta va pupam si revenim de dimineata cu intrebari si raspunsuri! somn dulce!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
lavinia.p spune:
Azi va dau eu cafeluta si vogurile si trabucele nu fiindca m-ar fi trezit piticul, chiar am avut o noapte super pana la ora 5 cand m-a apucat o durere de burta de mor.Am mancat ieri o pizza si vad ca nu mi-a picat bine
Alic pe bune ca ma gandeam la voi, ma bucur ca ai intrat sa ne pui pozici cu printesa ta care e tare tare dulce.Sper sa tina vremea cu voi e foarte buna ideea cu petrecerea de mot la iarba verde dar eu nu am nici o locatie aproape plus ca trebuie sa pun 28 de persoane pe drumuri si e prea mult.Super fain si tortul, dar unde-l faci, ca am vazut ca cofetaria e din Bucuresti? Pup printesa mica si sper sa mai intri mai des....aaaa si felicitari pt primul loc, ca nu am apucat sa va zic, felicitari campioanei, foarte frumos premiul si eu tot acela l-as fi ales!
Revin mai tarziu sper sa pot!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009
eumada spune:
Neatza gagici.....ce fac fetele si grasuneii bolfoseii?Ca eva merge din ce in ce mai mult si ieri si-a dat drumul si a facut singura un pas..apoi s-a muiat si s-a asezat,dar.....totusi...la opt luni.....ma rog..a fost un weekend super....aveam nevoie de mult sa iesim chiar daca ne-a costat.....dar asta e....acu` suntem la mama....am lasat-o pe vreo doua saptamani....eu stau cu ea ziua....pana pe la sapte apoi merg acasa si ramane mama......tare sunt umflate gingiutele...papam cam orice,dar numai la masa cu mami tatoi bunicu` si bunica..mn.l ;,/vvvvvvvvvvvvvvvvvvv ACU` SE INGHESUIE CU PREMERGATORU` SUB BIROU m-a dat la o parte.....offffff vreau dintisori.....ca prea e necajita......
va pup...citesc oleaca si mai revin
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
nicuratze cu siguranta ii fac ziua acasaam spatiu o gramada si in plus tero o sa fie in elementul ei,iar eu nu ma duc la sapa de lemn cu inchiriat de local si late nebunii mai acum cand momentan stam pe un singur "salariu" in casa ca sa zicem asa..
lavi pai cum a fost ieri la voi vremea,asa e la noi astazica sa pape painica unsa cu ceva sau ate bunataturi pe deasupra,pacaleste-l..taie painica cubulete(felia lui) si fa la fel cu a ta(eu tin brotacul cu mine la masa)apoi ridica-ti in slavi cubulete tale cu "yammi ce bun eee..." si chestii de genul asta.Ai sa vezi ca la un moment dat o sa capete interes pentru cubuletele tale si o sa pape cu de toate painica...ahaaa,deci aveti pile la local..bun asa;din pacate,Denis ar trebui de pe acum sa se gandesca sa angajeze un bucatar ca tero nu a gasit alta intrebuintare la lingura aia in afara de a bate pe toata lumea cu ea sau orice alta jucarie pe care i se pune pataDe fapt sunt multe cofetarii unde iti fac tortul cum vrei tu,ideea e ca sa le duci tu poza cu ce vrei deasupra si traba e gatasi vreau sa dau o fuga la Vanimar ca stiu ca acolo toat eprodusele lor sunt super
alic mai,mai dar ce domnisorica ai tu acolofoarte cocheta si mereu zambareatasa stii ca daca aveam toate puse in ordine in curte(acum inca mai avem de turnat aleele si altele )as fi optat si eu pentru aceeasi varianta,dar la anul asa o sa facsper sa tina vremea cu voi si sa fie o petrecere reusitaam vazut si premiul de la luana..e super
lavi multam de cafelutaufff nasol cu partea asta cu mancatul si apoi asemenea problemeam patit-o si eu de vreo 2 ori tot de la pizza si de atuncea prefer sa o fac eu acasa si imi iese la fel ca cea de cumparat
mada stai calma ca acu apar si dintisorii si sa vezi micuta ce coltisori taiosi o sa aiba ca de rechinas
A mea e in pat calare pe ta-su si el se chinuie sa se uite la tv dar nu prea reuseste
Meniu
7:30 formula 180 ml
9:30 painica prajita cu sunculita pui
13:30 piure cu carnita + lapte 120 ml
17:00 gris cu lapte si banana
20:30 formula 240 ml
am descarcat si noi ieri pozicile si incep de aici
poze noi
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
anna-mama spune:
Buna,
Eu sunt racita de abia ma tin pe picioare, iar Vladut are o energie! Ieri l-am scos la plimbare si ma simteam asa rau de nu puteam sa tin ochii deschisi. Ufff, rau cu racelile astea.
Am vazut poze cu pui superbi si am citi ca va pregatiti frumos de petrecerea de un an. Super! Sper sa va iasa asa cum va doriti. Aaaa, si am vazut niste torturi delicioase , sper sa-mi trimiteti fiecare cate o bucata de tort.
Pup toate fetele si va multumesc ca ati intrebat de noi
e simplu, doar sa vrei!
emanouela spune:
salutareeeeeeeeeeeeee
lenevesc , iaca asa
urez sanatate la mamicile bolnave, ana de ex...fata hai cum ai racitttttt????? , si la piticei ca am vz ca sunt cativa.
am citit dar s-a resetat creierul....asta e, nici nu mai am chef sa cetesc iar ca asa am o leneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, de ma doareeeeeee si crede-ti-ma ca doare pe bune
pup fetili frumoasele cris, ana, dana care vad ca iar trage chiulul la fel ca si irina, simina, picky, lavi, alic, nicuratze, carina, mada etc ....absenta lor e de vina ca nu le mai retin
a....am vz tortuletul crissssss ....superrrrr, daca nu dai o bucaticaaaaaaaaaaaaa.....sa nu-ti mai iasa pizza bina, iaca asa
cris_82 spune:
ofticoasooooooooooooooooo iaca o sa fac pizza sambata si sa vezi ce buna o sa iasa lasa ca o sa arunc si cu o farama din tortsa nu zici ca sunt chitoasa..
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
DanaMi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 cuscra si eu am o terorie pentru Bubu si anume: direstoare de banca sexoasa care foloseste pixul numai la cecuri cu milte zerouriiiii |
NEATZA FETELOR
Cris si Dana, sunteti criminale, am ras cu lacrimi, Sa va auda Dumnezeu
Multumim fetelor pt aprecieri
Eu tot incerc sa fiu mai activa dar nu imi iese deloc, nu stiu cum de reusiti voi.
Va mai pun niste pozici , daca aveti chef:
http://picasaweb.google.ro/Dana.Maria.Mihalache/BiancaMaria1112Luni?feat=directlink
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
CRACIUN 2009
carinablanca spune:
Buna fetelor,
Cris, Nicuratze .
Lavinia, si sa i se dezumfle la mami maseaua.
Alic, ai o frumoasa acolo.
Eumada, sper sa scapati de durerea de dintisori.
Cris, dar ce printesica mare si scumpa ai tu acolo
Anna_mama, multa sanatate
Emanuela, prezent
Dana_mi foarte frumoasa si cocheta buburuza voastra!
Maria e mai bine cu mucii. CU papa insa sta rau si mi-a si scazut in greutate in ultima saptamana cu nenorocita asta de raceala.
Azi i-am dat prima data gris in lapte si banana si a fost un esec total. Cred ca va fi rupta de foame imediat cand se trezeste.
Va pup.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png