""Buburuze de 2009 in actiune (19)""
Raspunsuri - Pagina 9
cris_82 spune:
danami ce printesa ai tu acolopare o nunta nu???cum a rezistat si bubu acolo seara???
carina pup dulce zmeioasa mica sa treaca repede racealaai sa vezi ca o sa recupereze ea in greutate imediat cum se face bine
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
eumada spune:
Carina daca e prima data.....nici sa nu te astepti la altceva...de fapt depinde dar cu mancarea diversificata la bebeiii nostri ca de altfel la aproape toti e dificil..mai ales textura si aliment nou.......dar daca incerci.....s-ar putea sa mearga daca nu...altceva.........sie u cochetez cu ideea de iarrba verde in august dar depinde de vreme si daca am unde...eu nu am casa cu curte..asa ca....
Alic....sa-ti traiasca Fordu` da` sa nui-mi zici ca aveati vreo batrana de dacie.....si noi am luat un ford maaaree dar in loc de ....skoda..care era in loc de un fiesta....
E mare si trebuie atentie la incadrat in depasire,la parcat.....eu conduc din `97si tot mare mi se pare....cel putin la parcat.....ai nevoie de minim cinci metri ea avand 4.4 m lungime...daca nu de sase....bafta cu ea..
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
Simina1980 spune:
Salutare!
V-am citit si dimineata insa nu am avut timp sa raspund-avem un control la firma si ne-au cam frecat.
Sunt suparata ca puiul meu are diaree de ieri dimineata-am vb acum cu dr de familie si mi-a zis sa-i dau sumetrolim si hidrasec si ecoflorina.S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?A... si lapte fara lactoza.Vroiam sa ma duc cu el la urgenta ca pediatra nu are program azi insa doctora de familie m-a sfatuit sa nu ma duc ca e plin de virusi prin spitale.
Va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
DanaMi spune:
Carina, multumim
Cris, da am fost la o nunta dar nu am tinuto toata noaptea, doar pana la 11 , dupa am duso la Ana si a stat soacra ei cu amandoi. Am vazut pozicile cu Miru, e asa frumoasa si dolofanica , Bubu iar a scazut la 7,8kg de la 8,2
Simina, noi am avut mari pb cu diareea, am stat cu Bubu in spital aproape toata luna ianuarie, si eu te-as sfatui sa eviti spitalul, in lapte poti sa-i pui mucilagiu de orez si sa-i faci supica din morcovi cu orez si carnita, multa sanatate
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
CRACIUN 2009
cris_82 spune:
simina acuma am intrat si eu si eu ca Razvanel are problemesi sincer sunt de acor cu dr. ta sa nu mergeti la spital.Poti sai dai mucilagiu si morcov fiert pentru ca sa revina la normal cu scaunele si poate stiu si celalalte fete un medicament ceva tinem pumnii maine la pediatra si sper sa nu fie ceva grav
danami eu zic ca nu te mai necajesti ca uite ce bine arata bubu dat fiind faptul si ca ea a fost mult timp bolnavioaracand a inceput sa mearga si a mea a scazut in greutate,dar apoi si-a revenit incet-incet,asa ca sigur si la voi e aceeasi problema ca si la noi
Si ca sa ne laudam si noi putin,avem si dintisorul cu no 3 si culmea nu l-am banghit eu ci cumnata-miu ca mie nu a vrut sa mi-l arate maimuticain schimb la el radea cu gura pana la urechi si deodata se aude "bai,tu ai 3 dinti???"..culmea ca i-a iesit sus cu toate ca jos e foarte umflata gingia
Brotac Terorist
alic spune:
fetelor, va multumim pentru complimente, asa e, naty a crescut, e frumoasa lu' mama, binenteles, stiti voi chestia cu puiul ciorii...
Cris, i-am facut si eu lui Naty gris cu lapte si bucatele de banana si binenteles ca pe jumatate am "gustat" eu...bun-bun...
felicitatione pentru dintisorul no 3!
noi deja il avem pe-al noualea....
Eumada, da ba...pana acum am avut o dacie break...diferentele de gabarit nu-s foarte mari...dar intr-adevar fordul e imens
Simina, din pacate nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar va doresc sanatate multa!
Ema, cum iti prieste aerul batranului iasi?
Lavi, merci! si al tau e cavaler pe cinste
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
DanaMi spune:
Cris, felicitari pt dintisor, exact asa am patit noi cu primul, ii tot controlam gingia de jos pt ca era inflamata si alba si vine Ana si vede ca deja avea un dintisor sus
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
CRACIUN 2009
Serialbastre spune:
Simina, ptr diaree e foarte bun si marul copt. Multa sanatate puiului si atentie la lichide, sa nu se deshidrateze.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
alic spune:
buna dimineata! profit de absenta lui Cris si va poftesc la o cafea cu lapte si biscuiti de casa de-ai Nataliei!
fetelor, voi ce vaccinuri faceti la un an? noi reluam infanrixul penta, dar dr mi-a zis ca se face si ceva contra rubeolei, rujeolei si oreionului, asa zisul ror; stiti ceva de asta?
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
cafeluta vad ca e servita si eu vin cu perfuzoica,trabucele si vougue
alic multam de cafeluta si biscuite..9 dintisori ???????foarte bun e fordulsi noi optasem la inceput pentru el cand am scapat de cotetzul de dacie,dar am pana la urma ne-am oprit la skodaeu ii voi face pe cel obligatoriu ,bine ca si ROR-ul e la fel de obligatoriu dar nu vreau sa il fac
danami ce tare adevarul e ca m-am cam ofticat nitel ca nu l-am vazut eu prima
Brotac Terorist