""Buburuze de 2009 in actiune (19)""
Raspunsuri - Pagina 7
lavinia.p spune:
Buna gagicile!Iar am de recuperat la greu! Noi am avut un weekend incarcat.Am fost la ziua matusei mele, am fost la plimbare cu cuscra, am fost la mami, deci mult pe acasa n-am stat.
In primul rand vreau sa urez La multe lunite norutei mele scumpe si dragi Stefania, sa cresti mare frumusete si sa o asculti pe mami sa fii sanatoasa si la fel de frumoasaIti trimite Rares multi pupici ca de obicei!
Serban Alexandru bubu de Buburuza1979,Larisa Elena bubu de Voicu_bebi,Robert Andrei bubu de Mara_i,Bryce Mihai bubu de ClaraJ, la multe lunite sa cresteti mari si sanatosi si sa ascultati pe mami! de la noi!
Mada felicitari pt kg date jos, sa o tii tot asa, si eu de maine ma apuc de cura inca 2 saptamani si sper sa ajung la 60 kg si ma declar multumita Imi pare rau ca afost agitata Eva, pupici sa treaca repede durerea de dinti...stim si noi cum e/ Am vazut si pozici cu ea e o frumusete.
Cris deci te-a speriat carnatoiul meu, stai sa vezi ce iese acuma.Tin pumnii sa iasa repede si la voi dintocii si sa nu mai doara asa de tare.Au intrat si banii si i-am papat aproape pe toti si habar n-am pe ce . Bun meniul , painica prajita i-o faci pe plita?...mai nou si eu am aceeasi problema cu Rares, face niste crize daca nu-i convine ceva, cand e in premergator si ii spun ca nu e voie ceva se da cu fundul de scaunel si incepe sa tipe sau se lasa pe spate cu capul...si pe mine ma cam streseaza faza asta.Iar cand ii schimb scutecul e teroare, nu sta sa i-l pun pe cel nou, tot pe burta se intoarce, pana nu-i dau doua la fundic nu se linisteste, nush ce sa ma fac cu el!tre sa gasim o solutie.... multi!
Dana Mi cum sa nu va primim .Am vazut printesuca ce a mai crescut si ce frumoasa e ...te asteptam sa mai intri sa ne mai povestesti despre voi, multa sanatate sa-i treaca repede raceala piticei!
Alexa imi pare rau pt cele intamplate , multa multa sanatate si sa uiti cat mai repede.In legatura cu tratamentul de dupa imi pare rau dar nu stiu ce sa-ti spun fiindca nu am trecut prin asa ceva, cel mai bine e sa vb cu dr tau!multi
Daniella spor la cura si eu de maine ma apuc, defapt de azi ca vad ca e trecut de 12 si iar n-am somn...sa dai jos cate kg vrei...oricum esti bunaciune...am vazut pozici cu Denis
, il pap tot si obrajorii aia si boticul si bucinelele e un scup.Pupicei multi!Dulci is kinderii astia (vb lui Cris ) cand adopta ei fel de fel de pozitii!
Ema am vazut putosul mic ce scump e si ce smecher...asa face si Rares, trage de zici ca nu-i a lui.[pip] dintosul mic!
Simina Raresutul e bine, multumim de intrebare...devasteaza toata casa si loveste toti peretii cu premergatorul, iar mai nou jucaria lui preferata e flaconul gol de orice marime si culoare..pot lua jucarii de jucarii nu face cat flaconul...voi cum sunteti? Pupicei multi!
Nicuratza ce frumusete cu ochii albastri am vazut eu. E o dulce dulce dulce! Si Radu e un scump, ai doi copii f frumosi, sa-ti traiasca!
Daniella am vazut noile achizitii, foarte frumoase sa le poarte sanatos si am vazut ca-i sta foarte bine
Alexa am vazut pozici cu zuzele tale, ce dulci sunt.
Daniella frumoase hainite i-ai luat la Denis si noi stam bine cu garderoba de vara, sandalutele ne mia lipsesc
Anna imi pare rau ca ai racit.Multa sanatate iti dorim. Inca nu stiu unde sa tin petrecerea de mot: exista 2 variante: ori la mama acasa ori la un local.O sa sun saptamana viitoare la local sa vad cat ma costa, ma socotesc cat m-ar costa dc fac la mama si apoi vedem , ca la noi acasa nu incap 28 de persoaneSi la mama o sa incapa cu greu dar o sa ne inghesuim dc e f scump la local.Multi pupici de la noi, ce mai face Vladut? Cum stati cu intarcarea? Dar cu mancatul, mananca mai bine mancare?
Daniella am vazut pozicile frumoase din parc si ce frumos e imbracat Denis ...l-a vazut Miru?
Picky ma bucur ca Stefi e bine cu urechiusa, niste pozici cand ne mai pui cu ea?
Gata merg si eu la culcare ca e ffff tarziu!Va pup pe toate si pe toti!
Mami fericita de printisor Rares Florin
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
haideti la o ,avem si perfuzoaica pentru ema daca e nevoie,trabucele nu lipsesc nici ele si pentru cuscra vougue
La Multe Lunite inainte
Ana buburuza de NelaM sa cresti mare si frumoasace faci mamico..aici pe topic nu vrei sa mai intri????
Meniu
7:10 formula 180 ml
9:30 painica prajita cu crema de branza
13:30 pastrav la cuptor + lapte 120 ml
17:00 cereale de la mami
20:30 formula 240 ml
nicuratze ce tarese vede ca i-a placut foarte tare ca era super mozolici
lavi eeee,de data asta nu a fost asa de mare carnatul si am si am forte proaspete de dimineata nu imi spune de bani ca imi e raumai am ceva din ei,dar se duc ai naibii de repedepainica merge si pe plita facuta,dar eu i-o fac la prajitor si il reglez la o treapta mai mica ca sa nu fie prea crocanta ca deh,inca suntem la 2 dinti si restul in asteptarela partea cu pampersul si noi la fel..o fugaresc prin tot patul sa atunci cand o prind si vreau sa-i pun gogosarul la buci,se zvarcoleste si icneste de ma dispera;dar o sa incerc sa ma cobor la mintea ei sda vad de ce face asa si o sa o las putin in fofi goala sa vadem daca o sa am succes mai incolo..chiar sunt tari kinderii astia cred ca e super haios cu flaconulla noi preferata e o lingura de lemn cu coada lunga furata din sertar cu propriile-i manute si un cablu de vreun metru de la ta-su(mai nou atenteaza la sertarul lui si a pius ochii pe o surubelnita)sper sa gasesti ceva convenabil ca e tare scump cu localurile asteaeu sunt hotarata sa fac acasa cu mai multi kinderi ca sa fie si tero in elementul ei
o sa revin mai tarziu ca am o mica cacacioasa care l-a imparfumat pe tati
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
Serialbastre spune:
Buna dimineata!
In weekend nu prea am dat pe aici, am profitat de vremea buna, am avut si niste musafiri caci vineri a fost ziua lui tati.
Ieri am prins si o tura de shopinguiala, i-am luat Cezarei niste rochite, o palariuta ... ne pregatim de vara. Si sambata mergem la o petrecere si trebuie sa fim cea mai cea.
O zi senina!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
Simina1980 spune:
Neata!
Am zis sa intru si eu acum cat beau cafeaua ca dupa ma apuc de treba ca am f multe de facut azi.
Anna- imi pare rau ca ai racit. sa treaca si sa nu ia si Vladut.
Cris-pacat ca nu ati gasit deschis sambata dar nu-i timpul pierdut,reprogramati pe o alta zi in cursul saptamanii.
Dana-imi place tare mult garderoba de vara a lui Denis.Eu nu i-am luat nimic la al meu pui ptr vara si nici nu am prevazut in buget o suma prea mare ca vreau sa ne apucam de construit casuta noastra.
Vorbeati de pus pampersul......Deci-e teroare!Imi vine sa-i dau una peste buci,apoi imi vine sa-l pup,imi vine sa plang de ciuda...trec de la o stare la alta pana ii pun un amarat de pampers si daca se intampla sa faca si un caca imediat ce i-l pun si trebuie sa o iau de la capat-deja imi vine sa ma arunc de la 3.
Ema-prajitura cu visine???.la Dariusica sa iasa repede si fara dureri dintisorul de sus-atunci sa vezi iepuras!
Andreea sa-ti traiasca sotul si sa poarte sanatoasa Cezara rochitele-oricum o sa fie cea mai cea la petrecere cu ochisorii ei aia mari crezi ca se poate altfel?
Lavi-parerea mea e ca cel mai bine e undeva la curte-sa faceti gratarel sa se joace kinderii la aer...Da' poate gasesti la vreun local cu terasa si acceptabil la pret.
Alexa-am vazut cele doua zuze-una mai frumoasa ca cealalta.E teroare cu ei frate cum se duc tocmai unde e mai periculos-la soba!da daca era fierbinte....eu aseara era sa-l pleznesc pe al meu ca se ducea incontinuu la masuta sa dea cu capul de colt-eu tipam ca nu e voie el radea si tot acolo se ducea.
Mada-e tare bine ca Eva e apropiata de mama ta ca uite asa mai poti sa-ti faci si tu treaba si sa o stii in siguranta.
Gata ma apuc de treaba!
la toata lumea!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
mai fetelor,m-a terminat tero astazi..DEJAAAA de la 6:10 era treaza in patut la ea in camera si pandea sa vada care trece sa o ia si pe ea de acolo.Din nefericire a cazut pe mine "norocul" am incercat eu cu cafea si degeaba,acum ma dreg cu un energizant ca trebuie sa rezist pana deseara.Nici sa dorm nu pot ca suna telefonul de firma si mai mult ma ofticiar afara nu o scot ca bate prea tare vantul.V-am spus ca deja am inceput sa cumpar una-alta pentru party de 1 anisor????Azi am desigilat punga cu baloane si am constatat ca sunt cu formesi toate culorilesper ca saptamana asta sa plecam in cautari de cofetarii unde fac torturi pe gustul meu,adica cum vrea brandul meu.nato a cam comentat ca de ce ii fac cu imagine si alte nebunii ca o sa ne ajunga multbarbatii astia
hopa..a adormit teroricimea sa
andreea mai mami,da ce tol fain i-ai luat la fata
iar palariuta e super si imi place tare asta
http://picasaweb.google.ro/AndreeaTzui/Primele365DeZileAleCezarei#5459933861627266802
simina calm,calm..si a mea numai in pampers proaspat pus la buci de 2 minute poate sa faca kk,altfel se tine pana se constipaincearca sa faci in asa fel ca totul sa para o joaca,chiar daca nervii tai sunt pusi la grea incercare..cand se duce unde nu are voie,momeste-l cu jucaria lui preferata sau antreneza-l intr-un joc..ai sa vezi ca incet-incet o sa dea rezultate si o sa-si piarda interesul pentru zona cu pricina
Brotac Terorist
cris_82 spune:
Am gasit cum ii fac tortul de 1 anisor lu' fi-mea
exact ca aici
Brotac Terorist
carinablanca spune:
Buna fetelor,
imi pare rau ca nu am mai scris tare a fost o saptamana plina. Maria a racit si a vomat si suntem pe antibiotic. Pe deasupra acum imi doarme in brate ca patul o frige.
va pe toate si multumim de aprecieri si recomandari
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
cris_82 spune:
carina off pui micmulta sanatate sa dea repede rezultate antibioticul
Brotac Terorist
nicuratze spune:
Buna seara,
LAVI,,pupa si pe Yioanna din partea mea,te rog.
Am tras cu ochiul la poze,un frumos Raresul tau,poza asta e super
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/FlacaulLuiMama#5455529597322707442
CRIS,dar nu ai gusturi rele la torturi
(voi unde faceti,acasa?)
CARINA,multa sanatate Mariei!
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
lavinia.p spune:
Buna dragele mele! Rapid ca vad ca nu am mult de recuperat
La noi azi a fost o zi mizerabila, aplouat de dimineata pana pe la 15.S-a oprit umpic si apoi din nou.Cand s-a oprit ploaia am fugit rapid la mami ca altfel muream in casa,Mama saraca i s-a umflat o masea ca abia poate deschide gura!
Ana bubu de NelaM la multe lunite sa cresti mare si sanatoasa!
Cris multam de cavie, am servit-o, dar nu am apucat sa intru pana acuma sa-ti multumescBun meniu aveti, eu nu-l pot face pe Rares sa manance painica unsa cu ceva nici in ruptul capului, paine goala mananca ...cred ca stie saracutul ca e criza..si eu as fi vrut sa tin acasa dar intr-un apartament de 2 camere nu avem unde sa incapem 28 de persoane, de aceea m-am gandit la local, dar sper sa se rezolve cu ceva mai ieftin fiindca nasii il cunosc pe patron si tot si-au mai tinut pe acolo zile de nastere si eu sper la un pret bun...dc nu ne vom inghesui la mami, asta este dc nu am spatiu si dc sunt multe rude si prunci!E foarte haios Rares cu flaconul si juma de ora il intoarce pe toate partile, i-l dau sau si-l ia el singur si pot sa-mi fac treaba linistita ...cred ca si Miru va fi o bucatareasa desavarsita ca si mami dc de pe acuma atenteaza la lingura de lemn..ii face de mancare la Denis manca-i-as gurita ei
Serialbastre La multi ani la tati sa fie sanatos si cuminte , iar Cezara sa poarte sanatoasa noile achizitii si distractie placuta la petrecere, cu siguranta va fi cea mai cea
Simina localul la cer vrem sa facem are terasa dar nu are iarba...si mie mi-ar fi placut dar nu am unde, iar la mine dupa cum am zis e mic spatiul!Ce mai face Razvan?multi
Cris ce super fain e tortul si unde vrei sa-l faci? Am pus si eu ochii pe cel cu Winnie. E vreo cofetarie din constanta care face torturile astea?
Carina imi pare rau ca a racit Maria, multa multa sanatate puiule sa te faci bine repede!
Nicuratze multumim de aprecieri...am sa-i transmit Yioannei!
Anna cum mai esti? A mai trecut raceala? Vladut ce face?
Va pup pe toate si va doresc o noapte linistita!
Mami fericita de printisor Rares Florin
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!