""Buburuze de 2009 in actiune (19)""
Raspunsuri - Pagina 6
dani3lla spune:
Buna ziua....vreau cafeeeeaaaaaaa.....fimiu s-a trezit la 6 dimineata si nu a vrut sa mai doarma sub nici o forma pana la 10 cand a adormit in tarc.Dovada aici
ema pai acum nu mai ai nici un motiv pentru care sa n ai timp sa pozezi ciufuliciul mic ca doar esti odinhita nu?piciul mic sa iasa dintosii fara durere.Si lui Denis i s-a umflat rau gingia de sus dar vad ca se lasa asteptati
cuscra asa fitze ca la fimiu nu am mai vazut...da sa vezi cateodata cum se uita doar cu coada ochiului la mine si face o face de parca imi da direct ignoreBine ca ai strigat tu catalogul ca ma pregateam eu
alexa vada ca ti-a explicat cuscra cum sa faci ...sper sa reusesti
simina pe mine ma ignora la desene ca la reclame imi da direct "delete"
ema incearca cu JimJam in schimbul la BebeTv...la noi a functionat...asta pt ca ma saturasem eu de Bebe TV
nicuratze mancai-as ochii aia ai ei ca m-a topit toata..cu cine seamana frate cu ochii aia ca voi nu aveti nici o treaba cu albastrul ala frumos
anna pupam si noi baiatul si mamica din dotare.Asa e cu personalitatea asta ...vor sa arate ca sunt cocosi de mici
cuscra spor la shopping...cu 2 matusici?...foarte tare...pot spune de acum "Miru sa stapanesti sanatoasa noile achizitii"Eu stiu cum e cu o singura matusica asa ca imi inchipui cum e cu 2Stai linistita ca i-am terminat de umplut sifonierul de vara si uite si o parte din ele http://picasaweb.google.com/daniellaene/HainuteVara# ...ce zici se incadreaza in standardele lui noramea?Sarumana de cafea si slimoase...ce ma faceam eu fara tine nu stiu
mada distractie placuta fato si sa aveti vreme. micuta nervoasa sa nu o mai deranjeze dintisorii...mama lor de dintisori
alexa eu nu-i dau panadol de muci.Cand e mucos ii dau ser fiziologic si pompitaDaca nu trec ii pun o data pe zi,dupa ce il curat in nasuc, picaturi ophtamesone si in maxim 3 zile treceMancai-as gura ei de umflatica ce frumos sta ea pe olita si cum seamana ea numai cu tati...tu unde erai fato plecata cand ati facut fetele?
emanouela spune:
salutare gagici
ei is gospodina toata....stiti, perioada asta imi aduce aminte de perioada in care aveam de invatat....faceam orice numa sa nu invat, e, acu fac orice numa sa scap de pitic....glumesc, dar nici pe departe nu-s, acu e cu mama la plimbareeee si am profitat de am facut smortu si o tarta cu visineeeeeeeeeee si un chec cu lamaie ca doar is la dieta ce draq
nicuratze absenta iti este iertata daca nu se mai intampla...vazut pozici
cris imi place ca esti consecventa, dai perfuzoaica, eu nu mai am nevoie, deocamdataaaaa....cica asnoapte a dormit piticania de la 2 la 7 fara neintors...dar, sa nu il deochem....de obicei la noi minunile nu tin nici macar 3 zile
dano am cautat fata hai alte posturi....dar nic, cartoon, animax si un disnay, dar e cu filme nu cu animatie, in resttttt, bate vantul, in fine, nu tanjeste, are alllllteeee trebi....de uitat sub covor sa vada daca nu se ascunde ceva pe acolo, de pigulit scame, de incercat sa deschida dulapuri, de tras de pe masa si alte activitati de bebelusi neastamparati. daaaa, vad ca si la al meu e umflata tare gingia si seara devine cufut, deci creca iese....sper sa nu imi iasa mie par alb inainte...bolfosenia sa nu mai doara si sa iasa mai repede dintisorul de rechinas
anooooo ti pup fata haiiiiii si pupa si pe Obraz vanat
anna-mama spune:
buna,
Am racit, mi-a dat soata virusi si sunt vai de mine. Fi-miu a dormit groaznic, ca de obicei. De dimnineata am facut cheese cake cu capsuni, chiftelute de pui la cuptor pt bubulet si fripturica pt pranz. Am spalat doua masini de rufe si a calcat vreo 3 ore muntele de rufe.... Trebuie sa ma duc sa-i cumpar un cadou lu' socara-mea ca maine e ziua ei, si nu stiu ce....
Cris, te-ai dus la shoppinguiala??? Ce ati luat frumos?
Ema, buna tare trebuie sa fie tarta, arunca si la mine draga o portie, eu iti trimit din prajitura mea. Sa stii ca zilnic beau cafeaua la tine la terasa, mai pe dupa-amiaza cand imi pierd energia.
Dana, vazut piticul dormind, bine ca e rosu sa nu-l deochi. Va pupacesc
Alexa, ce fete frumoase am vazut in poze Cum te mai simti?
Mada, distractie frumoasa la mot si cumetrie.
Lavinia, ce mai faceti? Te-ai hotarat unde faci petrecerea de mot?
Va pup, sa aveti wkd frumos
e simplu, doar sa vrei!
eumada spune:
Dano bolfosenia mica e criminala....si Eva mea a adormit aseara cu fundu in sus....atata am fugarit-o de nu se mai p[oate....azi la tara a fost soare si bine am plimbat-o am dus-o la casele de vacanta ale unchilor mei...atata a vrut sa mearga prin curte..si a mers...vreo 30 metri prin curte,a mers si dupa catel.....a ras si s-a pupat cu toata lumea,apoi cand ne-am urcat in masina, a marait ceva si a adormit ca betivu` in scaun..a mancat in somn 150 ml de lapte..asta la ea e foame...si somn...s-a trezit la 2.30 de la 12.30....ura.
vad ca-i prieste alergatura.....are bujorei si papa ciorba si supa si sarmale..toate dietetic si fara sare dar cu condimente si altele...si de piept de pui...branzica iaurt fructe....mai putin legume piure si carne......si chiuie...
Alexa ce falcutza are puiuta mica...off sa nu mai zic de brotacu` tero si chinezoaica lu` picki si restu` gugushtiucilor roz....si bleu....of offfff as manca falcutze....
Desi e cam urat mergem la motz...va pup si raportez dim...intre timp s-a produs si o zgaltaiala......vorbim..
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
cris_82 spune:
noi doar ce am venit de la plimbareeu sunt rupta de bulane ca numai pe jos am mers cu o singura oprire la Mac ca sa ma alimentez un picsi numai cu o matusica,dar din pacate sambata dupa-amiaza nu gasesti mai deloc magazine deschise si asa ca doar am admirat din strada toatele.Fi-mea e praf si ea,dar inca cu pofta de joacanu inteleg de unde atata energie..
mada in seara asta fac cartofi prajiti cu carnati oltenesti si gatamaine sa vad ce imi bubuie minte si pun si aicea meniul
alexa cand am avut-o zmeioasa pe maimutica nu i-am dat decat panadol,de 2 ori pe zi..dimineata si seara si inainte de culcare,dupa baita ii pulverizam pivalone 1% si ii curatam bine nasuculpup rontaitoarea mica si multa sanatate
vad ca are o fantastica dexteritate in materie de deschis usa la sobasi tare scumpa e cum doarme ea in brate la mami
cuscra manca-i-as eu curul ala micce frumos doarme el..astia micii sunt niste smecheri de ma sparg,au niste filme in cap cum n-am vazut..ok,ok la voi sunt cocsi,dar la mine ca-i fata???moamaaaaaa ce gagiu il faci pe fi-tuia vezi sa nu mi-l fure alta ca de miru sa stii ca nu scapa
ema aoleuuuu da ce patisi de te-ai apucat de bucatarit?????ia fa un pustiu de bine si trimite prin curier si in regin extra-urgent niste tarta si oleaca de chec din ala cu lamaie ca uite cum mi se scurg balele
anna multa sanatate sa treaca racealace-mi faci tu mie cu cheese cake-ul cu capsuni al taudin pacate magazinele erau majoritatea inchise ca deh,e sambatata si nu am luat nimica,dar maine recuperam
[b]cusra ce faine pozici si ce ginere cool am
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
Azi dau eu in timp ce o savurez pe aia reala a mea,perfuzoica e gata ema in caz ca ai nevoie,trabuce multe si vougue pentu cuscra
Meniu:
7:30 formula 180 ml
10:00 biscuiti sau chec(ca suntem in deplasare)
13:30 gratar+lapte 120 ml
17:00 cereale de bebe
20:40 formula 210 ml
Brotac Terorist
Picky_toto spune:
Neata fetelor
Dau si eu o cafea pe langa Cris...si incerc sa scriu cat ma lasa fiica mea...
Am intrat ieri pe seara si doar am reusit sa va citesc si sa vad pozici si filmulete ....ff frumos au crescut buburuzele noastre.....da sa incep cu inceputul...
Va multumesc ptr gandurile bune, Stefi e mai bine acum, cred ca i-a trecut infectia, dar a trebuit sa opresc picaturile ptr urechiusa ptr ca s-a umplut toata de bubite rosii pe corp...de la ce??? nu stiu, am suspectat doua lucrui...picaturile si supa de galuste( cand a papat prima data i-a aparut doar cateva bubite pe burtica..dar acum s-a umplut toata si pe burtica, si pe spate, dupa urechi, pe gat...acum au trecut)
Dintisori tot unul avem si se pare ca da semne sa iasa unul de sus ca mi-a facut rani la san, exact ca in primele zile de la nastere asa sunt sanii mei...si ma dor , mai ales cand suge....ma dau cu unguent cu lanolina dar tot degeaba.
Asa si cum va spuneam am vazut pozici ff frumoase, am vazut noi pantofiori a Mirunei, ff frumosi, sa-i poarte sanatoasa...am vazut-o si pe Eva cu portocala si vad ca o prinde bine portocaliul, e o frumusete, l-am vazut si pe Denis cu noile lui hainute si cum papa el si pupa...foarte frumos, l-am vazut si pe Darius in jeans si in putza goala..cat de mare si mumos s-a facut, am vazut-o si pe Bianca la ruptul turtei a crescut frumos si ff frumoasa s-a facut, si varul ei Darius s-a facut un flacau tare mumos..am vazut si poze cu Andra, cat de mare si frumoasa s-a facut si are un par lung...am vazut pozici si cu zuzele Ralucai, 2 frumoase...Ralu, imi pare sincer rau ca a trebuit sa treci printr-o astfel de trauma, fruntea sus si uita-te in jurul tau, esti inconjurata de persoane care te iubesc si au nevoie de tine...sanatate multa si va veni si bb3, baietelul ...si parca am mai vazut ceva pozici..da' nu mai stiu...
Ma chinui sa scriu mesajul asta de 3 ore...
Intreba cineva de igiena in urechiuse la bebei...eu i le curat cu betisoare normale, acum i-am luat si ptr bebei sa vad cum va fi...cert este ca Stefi are o sensibilitate la urechiuse, si trebuie de acum incolo sa am mare grija sa nu o tin in curent, daca bate vantul afara si e mai rece sa-i pun o bentita sau i caciulita mai subtire, cu toate ca nu vrea sa mai tina nimic pe cap...
Stefi nu mai papa laptic din sticla...nu mai vrea si pace, tine sticla si roade biberonul iar cand gusta din lapte se stramba si-l scoate afara, asa ca ziua se cam chinuie cu ea, mai ales ca e foarte mofturoasa, nici paprica nu prea mai vrea si nici tatzi nu are...ma dati seama ce scandal e pana sa o adoarma...mama inceput sa se crizeze si sa umble dupa fata prin tata casa sa o indoape cu mancare, sora mea pe o alta parte tot cum mancare..iar cand vin eu de la munca incepe sa ma traga de tricou, sa-l ridice in sus, sa-si bage degetelul in gurita ca vrea tatzi, si daca nu-i dau cand vrea ea...incepe sa-mi dea palme, sa ma ciupeasca de fata, nas si sa ma zgaraie..asa ca va dati seama ce scandal este..
Merg sa culc fata ca vad ca-i somnic...poate mai am timp sa intru mai tarziu...va pupic
Aaaa uitasem...urez si eu la multi ani si la mai multe lunite tuturor care si-au sarbatorit zilele de nastere in ultimile zile
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009
Buburuza mea
Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)
nicuratze spune:
Buna seara,
ANNA,CRIS,DANI,EMA,PICKY,multumim mult
(Dani,si pe mine ma intreaba sotu cu cine seamana fata,asa pletoasa si cu ochi albastri,el e si chelios pe deasupra;Cris,fata prinsese un rest de ciocolata de la frati-su,si eu n-am fost pe faza)
ALEXA,ti-am admirat fetele,ce frumos doarme cea mica cu mana la san.
DANi,sa poarte sanatos Denis achizitiile,toate sunt smechere...am vazut ca mai are o prietena?
PICKY,imi pare rau ca te musca fata,n-am idee cum s-o dezveti.
Va pup,noapte buna.
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
cris_82 spune:
buna seara,foarte slaba activitatea..dar presupun ca azi ati profitat de timpul frumos de afara
picky de la prima doza de picaturi i-au aparut bubitele???ca ma gandesc sa nu fie totusi de la supica..sa nu o tolereze ea binema bucur ca i-au trecut repedesper sa nu fie decat o perioada acuma ca nu prea mai papa mancarica,ma gandesc ca e de la dintisor ca asa am patit si eu cu a mea..prefera lapticul in locul piureului cu pui care e preferatul ei..Pup gasca cu mica terorista in frunte
Brotac Terorist