""Buburuze de 2009 in actiune (19)""

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

scrisesem un mesaj si nu stiu ce s-a intamplat ca nu mi-a aparut
simina am luat paste de la arnos la pungulite de 200g (sunt tot felul de forme si in miniatura,pentru pici)din carrefour cu 1,4 ron pe punga.DOua linguri de paste le pui la fiert si dupa ce sunt gata,fara sa le mai dai sub jet de apa rece,torni lapte peste ele si pe pui pe foc(laptele sa nu depaseasca pastele mai mult de un deget).EU la moaca mea am pus si un praf de zahar vanilat,cat ai lua intre 2 degete.Si ieri i-am facut gris cu lapte,dar de o consistenta mai laptoasa,ca o smantana curgatoaresi asa fierbinte am pus-o peste bucatele mititele de banana si am anestecat bine cu o lingura si apoi am lasat la racit un pic.Iese o nebunie

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata gagiciiiii
cris da ce faci??? strigi catalogul???? degeabaaaa, dragoste cu sila nu se poate. iaca mi-ai dat o idee ft ft buna cu masa de seara....as putea sa aplic si dimineata, ca are fite vad, la fructe
sinima nu mai alaptez de mult, nu m-am numarat printre norocoasele producatoare de lapte...de la inceput am avut probleme cu productia. sperrrrrr si eu sa ramana asa, dar mai avem putintel de asteptat pt ca se zice ca abia dupa 1 an se definitiveaza culoarea
Darius vad ca nu e pasionat de tv, era acasa unde aveam baby tv, aici nu am asa ca si-a gasit alte ocupatii....demolat, cotrobait, distrus, imprastiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Am zis eu ca nu pot sa ma tin de caruta...dar nu aveam poze incarcate
Acum am

http://family.webshots.com/photo/2323543610104632977VTZkxc

PICKY,cu mare intarziere,sanatate lui Stefi.

DANI,am vazut filmuletele cu Denis,e un dulce ,si ce bine merge

EMANOUELA,

CRIS,v-am vazut la botez,frumosi si tineri mai sunteti (ce suparata era teroriciul tau)

ALEXA,,imi pare tare rau.
(Pentru link eu mi-am salvat asta:
<a href="http://www.....">here</a>
Intre ghilimele pui albumul,iar unde scrie here scrii ce vrei tu sa se vada )

Va pup,o zi buna
(Aaa,noi avem la masa azi asa:
dimineata-un mar ras
pranz-ciorba de loboda
seara-dovlecel cu carne de vitel
si intre mese catava pufuleti si 1-2 biscuti,in caz de scandal)

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Buna seara gagici..nu pot sa stau mult dar intu repede sa va salut.Azi am foat toata ziua plecati de acasa,am fost la shopping si trebuie sa va arat noile achizitii

vestuta12 ron
gecuta20 ron
sandalute20 ron

Nu-i asa ca am facut afacere buna?Si uite asa sau asasta gecuta pe Denis

Gata intru mai pe seara sa recuperez si sa va tzuc mai apasat asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Am vazut poze cu copii frumosi, Denis, Darius si Bianca.

Simina, ma intrabai de sepcuta, am primit-o, e de la H&M.
Alexa, imi pare tare rau de problemuta, offf, trece ea si trauma psihica
Nicuratze, am vazut pozicile cu copii tare frumosi, sa=ti traiasca baietii
Dana, tare Denis cum iti da ignor, asa face si fi-miu, e tipic comportament de viitori barbati Sa stapaneasca sanatos hainutele.

Fetelor va pup pe toate, am citit tot in fiecare zi, dar nu am mai apucat sa si raspund si acum nu mai am timp sa reiau, trebuie sa-l bag la baie ca e cam obosit. Azi am hoinarit mai toata ziua si de dormit nu a avut decat un somn, de o ora jumate.

Pupicei

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

am bagat si eu brotacimea la somn acu o juma de ora si deja m-a chemat de 2 ori..toata ziua m-a terorizat la maximdar maine am eu ac de cojocul ei si o s-o scot afara la plimbare(asa se zice la nou la shoppingca sa nu-si dea seama al meu) cu ambele matusici(nici una nu are copil)care sunt innebunite dupa teroriciul meu

nicuratze am vazut mica printesa cu ochi superbi care nu stiu cu ce s-a mozolit dar era tare si cavaler ..la botez teroriciul meu a trecut printr-o gama larga de emotii
cuscra moama ce tzoale mishtoacesi ok ca pretdar vezi ca la vara sa-i iei baiatului un short ca trebuie sa vina si el pe plaja
anna moamaaaaaaaa ce program incarcat ati avut..balaceala placuta

Brotac Terorist

Mergi la inceput

neata mamici cu pici terorici

haideti la o ,perfuzoiaca e gata pentru ema,trabucele sunt si ele si binenteles ca si pentru cuscra avem vougue

La Multe Lunite inainte

Stefania Alexandra buburuza de Yioanna_s sa cresti mare si mumoasa

meniu:
7:40 formula 180 ml
9:30 paine prajita cu unt si sunculita de pui
13:30 mamaliguta cu branza si smantana +120 ml lapte
17:00 pandispan de casa(ca deh,suntem in deplasare)
20:30 formula 210 ml

Noi avem in program ieseala azi,dar a plouat toata nopatea si vad ca se anunta ploi si in timpul zileidar daca o sa fie cald tot plecam la plimbare

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

neatza.....sar`mana de cafea chiar acu` o bag in fizic nu de alta da` de cand am lasat fumatu` is mai dependenta........
Aseara am lasat fat la mama..adica am venit de la mama pe la cinci,si am intrat direct in priza si am smotruit vreo 5 ore.....asa oleaca ca trebuia.....apoi am facut o prajitura si apoi m-am culcat...singura...ca barbatu` era la bere...ce bine m-am latit in patul ala mare......si cand era mai bine hop...aud usa si intra delicat ca un elefantel in magazin de farfurii...
Azi avem program incarcat...mama are de pregatit gradinita cu diverse legume eco...si eu trebuie sa stau cu fata...vred ca mergem si noi la tara,apoi de pe la trei sper sa nu ploua avem gratar cu luat din motz...apoi maine de la doua cumetrie........apoi lui o luam dela capat...guritza suparacioasa...doamne ce mi-a mancat nervii cateva zile..a fost nervosa..plange in somn,tipa ma apuca si ma strange in brate si nu ma mai lasa....cred ca dintisorii saraca...nu ma lasa s-o ating pe gingie..of micutza.....si ma bucur ca tare o iubeste pe bunica-sa...cand o vede incepe sa chiuie si sa urle de fericire......racneste si o insfaca de par si pana nu o ia...nu se lasa..sau cand pleaca buni la servici..o ia de gat si o pupa de se topeste bunica-sa..bine ca ea a dormit cu bunica(mama mea) de cand a venit de la maternitate...
A mea daca nu e ciufi din diverse motive....e ciufi de fapt cam doua zile pe saptamana.....e un copil energic dar cuminte...totusi..oare inca nu merge,zic io.....
uf mi-e foame....si zau daca am ceva de mancare in frigider...nica...nica zau...
voi ce faceti de mancare?
va pup..pe toate.....

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

neata!cris,mersi de ajutor o sa invat azi ca ieri a fost o nebuneala cu a mica si mia fost si mie rau asa ca....
mai am o intrebare :in afara de panadol,voi ce dati la pitici cand sunt muciosi?ca eu nu mai pot frate face stefi o saptamana de muciiiiiiiiiii..si nu mai sta nici sai curat nasu sa saturat....
cu ketofu ce e?stie cineva?azi am senzatia ca haraie putin sin gat...nu sunt sigura o las sa mai vad!
si cand ma gandesc ca maine suntem de nuntaaanumi arde de socializat delloc mai ales ca e de fiteeeeeeeee
la noi e frumos afara ,asa a fost si ieridoar ca mai bate vantu...uneori.
azi papam asa:cereale dimineata sau paste cu lapte
pranz:ciarba de legume cu stevie si ardei umpluti cu piept de pui
cina:ceva facut repede sau iaurt cu ceva
in rest lapte la culcare 210 ml formula,intre mese pufuleti si biscuiti,vreo banana si vroe bucata de mar ca asta mica e o rontaitoare non sttop
pupam fetele

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]       

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

http://picasaweb.google.com/alexandra769/POZEDELAPASTI2010
POZE NOI

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]       

Mergi la inceput