Calendarul gradinarului vesel (12)
Raspunsuri - Pagina 14
carolinah spune:
ML, noi am adus fragute din padure in gradina, dar in afara de flori si frunze superbe, n-au facut altceva si le avem de 3 ani. Adica fac un fel de fructe mici si uscate din start. Mie imi pare rau, imi plac asa mult fragutele.
Cred ca depinde de clima, la Bucuresti e prea cald.
Tala spune:
Liviana, eu m-am obisnuit sa merg la un magazin fitosanitar undeva in Jilava, daca te intereseaza iti dau mai multe detalii (eu stiu sa ajung acolo dar nu sa explic, imi intreb sotul)
http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!
Iasmin08 spune:
Buna ziua!
Am si eu o intrebare la voi: stie cineva daca mai pot planta in aceasta perioada trandafiri agatatori?
http://casasigradina.ele.ro/Plante/Flori-cu-forme-amuzante_--a11318.html
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
lbelciug spune:
B.nica, dar cate volume sunt? Ieri am vazut-o la librarie in 3 volume... tu zici de 6?
Tala, da, as vrea daca poti sa-mi explici cum dau de magazinul ala sau in caz ca ajungi pe acolo sa-mi iei si mie o doza please.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
leeloo2004 spune:
Liviana, am vazut pe net ca a aparut si vol. VII, deci sigur sunt mai mult de 3 volume, probabil la libraria respectiva le aveau doar pe primele 3. Ce iti ami face gradina? Ai rasadit ceva?
Iasmin - nu stiu sa-ti spun de tradafirii cataratori - parca citisem undeva ca se mai pot planta si in luna aprilie. Dar daca ai gasit de cumparat la magazin in perioada asta, inseamna ca inca se mai pot planta - pe ambalaj nu scrie?
Eu ieri nu am rezistat si am mai luat doi puieti mici-mici - o camelie japoneza rosie si o magnolie Soulangiana - le-am si plantat, au fiecare cam 15 cm...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
simali spune:
Daca sunt in ghiveci, cu pamant, trandafirii se pot planta oricand (ca de altfel toate florile, arbustii, tufisurile, etc.).
Numai cand sunt sub forma de butasi se planteaza toamna sau primavara.
"Calea de mijloc este calea ZEN"
Alice
b.nica spune:
Simali , la tanc a venit interventia ta!
Am un trandafir catarator,nu prea grozav pe care doresc sa-l duc la tara si ma tot codeam.Il scot si cum i-o fi norocul,lui si al meu.
b.nica spune:
Este clar,saptamana asta sunt norocoasa!
Am gasit seminte de Caltunasi rosii(sunt de vis!) si mi-a rasarit Passiflora coerulea(Foarea pasiunii)!
Deocamdata numai una,speram sa fie 2 ca sa duc una si la tara.
b.nica spune:
Ehe! Inca mai sunteti in gradina!
Eu am venit furioasa foc ca au furat "conlocuitorii" tot ce s-a gasit din metal prin gradina mea si pt. ca mi-au invadat furnicile pomisorii(mai ales ciresii) pusi anul trecut.De nervi m-am gandit sa le potolesc pe furnici(pe care dealtfel le admir ca sunt vrednicute)si am pus scoch din hartie pe trunchiul copacilor .
Le-am urmarit si am vazut ca au inteles ca este pericol.Sper sa isi schimbe locatia!
Acum nu am liniste pt. ca ma gandesc sa nu le cauzeze "plasturele" de scoch pomisorilor.
andata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lbelciug Sunt tare trista din cauza asta , iubeam enorm bradul de 3 m pus in fata casei si care acum da semne mai mari de uscare. Il mai las totusi, nu-l scot. Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) |
Buna seara. Sper sa nu imi fie luata in nume de rau interventia dar eu am aplicat o metoda neortodoxa cu bradutul meu. Cand am vazut ca incepe sa se usuce si ii cad cam toate acele, m-am dus la el hotarata cu un topor in mana si l-am amenintat ca daca nu isi revine il tai si il fac lemne de foc. Si chiar o credeam. Pueril, nu? Dar o fi fost asta, o fi fost altceva, in primavara era plin de muguri noi.
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita