Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 7
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Cristies eu am pus ochii pewww.beabausa.com/product-babycook.cfm" target="_blank"> asta Mirela fericita de Mara Ioana |
Si eu, si mai era unul de la babymoov... dar mi se par scumpe ~ 500 de roni... dupa care nu le mai poti folosi decat cine stie cum... ca au capacitate prea mica...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
mariucasara spune:
Eu am un steamer Tefal Vitacuisine. Deocamdata "gatesc" biberoane la el ca nu am sterilizator si nici nu vreau sa cumpar. Dar se descurca excelent. In 15 minute e gata puiul si legumele isi pastreza gustul si culoarea.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
e fain, vad ca se si poate fierbe cu el....................si cat e?????????????????????? si unde-l gasesti???????? Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
Cam atat cat zice cristies. Eu l-am gasit pe net pe la 150 $ dar mai caut. Daca gasesc considerabil mai ieftin va anunt.
Mirela fericita de Mara Ioana
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui Ruxita am si eu niste puncte: 1. sa-mi cumpar o casa (stam cu chirie) 2. sa castig un porcoi de bani la bursa (forex). 3. sa ma fac femeie fatala (slabit, ingrijit, lucrat musculatura, etc. - vreau fesieri si tzatzieri mai vigurosi). 4. vreau sa deschid o afacere (ceainaria); 5. vreau sa fiu happy si familia mea sa fie super happy cam atat. azi voi fi o mama heroina fara sa-mi fi propus si ma grabesc sa ma si laud si fug repede la trebi - de dimineata am copt o placinta la cuptor, supa crem legume, spalat 2 masini, cumparaturi, jucat bebe, mai vreau sa fac asa - inca o masina de spalat, ardei umpluti cu ciuperci la cuptor, inca o placinta pentru sot (cu branza si ceapa verde), o clarificare de oferta pentru un proiect si rescrierea unor capitole din proiect (deci nitzel job), plus un aspirat prin buca si cam atat... Caius (21.01.2010) www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete |
[wwow]
no comment am ramas wordless
sa iti ajute dumnezeu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
voi dupa ce fierbeti biberoanele si tetinele nu raman albe????????????????????????????????
si asa le lasati sau cum?????????????????
ca io numa odata le-am fiert da doamne fere cum aratau!!!!!!!!!!!!
acu chiar ca ma duc
poate dorm vreo 10 minute...........
Poze
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui mariucasara Eu am un steamer Tefal Vitacuisine. Deocamdata "gatesc" biberoane la el ca nu am sterilizator si nici nu vreau sa cumpar. Dar se descurca excelent. In 15 minute e gata puiul si legumele isi pastreza gustul si culoarea. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
e mai bun ala decat alea supraetajate?????????
aici
http://www.tefal.ro/All+Products/Cooking+appliances/Steamers/steamers.htm
Poze
Beatrice1982 spune:
si asta e 4-5 milioane..................si poti gati in el de ex pt 4 persoane???????????????
Poze
ioana_fota spune:
Buna ziua si pe ziua de azi.Nu mai am sanse sa tin ritmul cu voi deloc bebelina mea e tot sfornaita desi ii tot scot mucii si am cam 22-23 grade in casa nu inteleg de ce respira greu ca in spital nu a mai sfornait cum am venit acasa cum ...iar sfornaie.Ii bolboroseste mereu burta oricat ar papa o fi de la foame sau de la colici ca nu stiu de ce plange asa rau dar e clar ca o supara burtica.Apel la fetele care dau si LM si LP cum faceti?vreau sa incerc si asa sa vad cum ii este am cumparat Aptamil ca am NAN 1 in casa si am vazut ca din ala nu mai vrea si am sunat-o pe mama si mi-a cumparat saraca.Vreau sa stiu cum se face completarea dupa san.Cat ii lasati sa suga la san si cat le dati si LP?ii dau si sab simplex si baby drink si calciu carbonic ca as mi-a zis din spital sa-i dau.Treb sa stau numai pe langa ea sau cu ea si mor de somn , foame treaba in casa e de facut....., acum ma chinui cu ea in brate si nu mai am laptopu ca e la sot , pe scaun nu pot sta sa scriu , si asa ca am chinui din picioare .Va pup si o zi buna tuturor in caz ca nu reusesc sa mai intru azi.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra
myky791 spune:
mai fetelor aveti u spor la scris.
cristies ai pm.
avem si noi o problema: suntem constipati. stiu ca sa mai vb dar nu am dat prea mare atentie acestui subiect ca atunci nu eram constipati...
iese la 3 zile numai cu supozitor. acum ii bag la 2 zile ca deja a treia zi... e marait rau se chinuie dar degeaba. cu termometrul am incercat, dar el rade la mine...tare mai sunt stresata de constipatia asta. citesc cap asta si revin dak ma lasa gaza ca acu doarme..
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
myky791 spune:
citat din mesajul lui cris_mario fetelor,mi-au venit banii fetei,alocatia,200 lei pe luna martie...INTREBARE: nu trebuia sa vina si din urma pe febr???? Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... stiam ca pe luna in care ai nascut nu se da alocatia. nici eu nu am luat ca asa stiam. |
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)