Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 14
evyme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 ieri mi-a venit si mie tanti la curatenie. e f tare tipa ptr ca e f eficienta (asa imi plac mie oamenii ). ma tot invart de ieri prin casa si nu imi vine sa cred ca e totul luna, hainele calcate ... asta da viata nu stiu de ce am tot insistat pana acum sa le fac eu pe toate, o prostie . rezultatul: sunt f relaxata, am avut timp sa-mi fac unghiile, sa stau la vorba cu sotul, sa ma joc cu Cristi ... Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
Felicitari! O mamica relaxata inseamna si un bebe relaxat...
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
evyme spune:
Fetelor, de ce apare ciudat pagina 13? La inceput mesaje pe jumatatea din stanga, iar mai jos pe jumatatea din dreapta
Doar eu vad asa?
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui evyme Fetelor, de ce apare ciudat pagina 13? La inceput mesaje pe jumatatea din stanga, iar mai jos pe jumatatea din dreapta Doar eu vad asa? din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
si la mine se vede ciudat..dar am zis ca iar sunt eu cu capu..dac semnatura era gresita si de atata amar de vreme nu mi-am dat seama poate imi joaca mintea feste si acum
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
ioana_fota spune:
hai sa fac haz de necaz fata mea doarme de 5 ore am mai facut cate ecva prin casa si dormit si eu vreo 1 ora pe langa ea.Vi4i daca u oferi baiat de ginere eu ofer fata de nora .Treb sa o trezesc sa-i fac baita si sa vedem ce si cum papa.Va si poate revin mai tarziu.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra
marse spune:
citat din mesajul lui catalutza81 Ne-am facut si noi timp si am facut album pe contul comun de pe webshots, pt cine vrea sa ne vada! link aici: poze Irina Catalutza mami de Irina Am editat ca m-a invatat Cristies cum sa pun link frumos. Cristies |
Cata, ai "mancat" url= intre prima [ si "http
Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .
haircut spune:
citat din mesajul lui Ruxita am si eu niste puncte: 1. sa-mi cumpar o casa (stam cu chirie) 2. sa castig un porcoi de bani la bursa (forex). 3. sa ma fac femeie fatala (slabit, ingrijit, lucrat musculatura, etc. - vreau fesieri si tzatzieri mai vigurosi). 4. vreau sa deschid o afacere (ceainaria); 5. vreau sa fiu happy si familia mea sa fie super happy cam atat. azi voi fi o mama heroina fara sa-mi fi propus si ma grabesc sa ma si laud si fug repede la trebi - de dimineata am copt o placinta la cuptor, supa crem legume, spalat 2 masini, cumparaturi, jucat bebe, mai vreau sa fac asa - inca o masina de spalat, ardei umpluti cu ciuperci la cuptor, inca o placinta pentru sot (cu branza si ceapa verde), o clarificare de oferta pentru un proiect si rescrierea unor capitole din proiect (deci nitzel job), plus un aspirat prin buca si cam atat... Caius (21.01.2010) www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete |
te admir! Asta e primul pas, stabilirea obiectivelor...spor mult la treaba si bafta sa reusesti
de Maia Ilinca (29.01.10)
xela_07 spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel in rest, caut tara cea mai buna de emigrat. pe net. Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
bafta la cautat si sa ne anunti si pe noi la ce concluzie ai ajuns.
si eu m-am gandit ca acum ar fi cel mai bun moment ca sunt copii micuti dar am mai vb cu sotul si am ajuns la concluzia ca trenul nostru e cam dus ...
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
Nik0le spune:
Va multumesc pentru raspunsuri, fetelor!
miremia, multumim pentru capitolul nou! Ref la intrebarea ta, nu, n-am nicio superstitie, dovada ca azi am fost la dentist.
ANALESSYA, EMA, ANDREI, EDOARD!
Cata, ma bucur ca ai gasit o metoda ca Irina sa adoarma singura! Vad ca si la noi functioneaza suzi pt scopul asta. A facut febra? Stiam ca doar ce e peste 38 se considera febra la bebelusi... Hei, ai pus poze, m-am delectat de-a dreptul, e superba Irina! Nici mamica nu-i mai prejos! Si a mea are bodyuri TEX. Te suna de la servici si la 11 noaptea?! Nu mi se pare prea simtit din partea lor, mai ales ca stiu ca ai copil mic.
alexutzzza, ati recuperat bagajul?
xela, e super simpatic Cristian cand rade! Si eu ma chinui s-o prind pe Irina asa, dar pana acum nu mi-a iesit, ca ma chinui sa fac pozele fara blitz... Ce bine ca nu mai plange asa mult! Imi place de tine ca esti optimista, daca spui ca doarme bine chiar si cand se trezeste de 4 ori pe noapte... Si a mea face la fel, cam tot asa de des se trezeste si tot doar pt papa, dar eu ma simt obosita rau de programul asta. Poate unde sunt si rea de somn, stiu si eu... Felicitari pentru realizari, a fost o zi productiva, vad ca nici voi nu sunteti superstitiosi! Si mai ales, felicitari pentru rasul in hohote!
cristies, felicitari gargaritzului apucator de jucarii! Si mamicii lui!
mariucasara, sa nu-ti fie rusine ca nu calci. Nici eu nu mai calc pt bebe. Si in general, evit sa calc pe cat pot, urasc activitatea asta.
ioana_fota, eu cred ca cel mai bine ii dai sa suga tot ce ai si pe urma abia sa ii faci completare. Nu inteleg de ce ti-au zis din spital sa-i dai baby drink, mai bine incerci cu bonnisan alternat cu sab simplex. Calciu sper ca ti-au zis sa-i dai dupa ce i-au facut analizele...
myky, s-a constipat de la formula? Ziceau fetele ca rezolvasera problema cu Aptamil, voi ce formula folosititi?
lucia, felicitari pentru "ma-ma". Am admirat pozele! Din ce experienta am eu cu dentistul, pentru o carie simpla nu e necesara anestezia, asa ca nicio problema cu alaptatul!
cris.d, tot asa mult plange Ema? A mea a lasat-o nitel mai moale, are zile cand nu plange deloc, iar in rest, are cate o repriza, maxim doua de pana intr-o jumatate de ora bucata. Si a mea isi cam baga mainile in gura dupa ce mananca, dar am observat ca atunci vrea suzeta pt nani, nici vorba sa nu fie satula.
evyme, imi place titulatura ta! Le astept pe cristies si xela... Si eu vad aiurea pagina 13.
Admirat baieti frumosi de oani! Ce ochi albastri are Lucas!
haircut, speram ca odata cu ghipsurile sa scapati de chin... ufff, ghetutele alea, bine ca micuta se adapteaza repede.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui evyme
Imi plac punctele tale, ma regasesc si eu intre ele... Dar ziua ta cate ore are? Cand ai timp sa faci toate minunatiile astea? din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
sunt o gospodina jalnica, nu era lauda era o incurajare (ma incurajam eu pe mine, hai la treaba) - mancarurile mele sunt de nota 10 pentru efort si nota 6-7 la gust (notele date de familie) si ma si tai de fiecare data, am unghii si degete belite una intruna (neindemanatica rau) si as fi vrut sa fac mult mai multe de ex. ordine ca nu-mi reuseste sa pastrez curatenie in toata casa, cel mult 2 camere (din 5) pe zi. Am revizuit lista - mi-a ramas jobul, de restul lumea a fost incantata (fiica-mea m-a intrebat ce-am patzit)...
Vreau sa va intreb cum spalati hainutzele murdare de kakacel? (fara sa frecati prea mult...?) mie imi raman pete...
Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete
marse spune:
Referitor la hainutzele de la botez, nici eu nu doresc frac pr bb, dar nu stiu ce a luat nanul. Si am zis ca ii respectam dorintele, chiar daca nu sunt si ale noastre. Oricum este un supertip, prieten f bun, fff bun si fara ciudatenii sau scortosenii.
Iar petrecerea vrem sa o facem mai nonconformista: gratar la iarba verde. Sper sa ne iasa, sa fie vreme buna si sa-mi treaca mie boalele. Mai vedem.
all.
Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .