Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 15
Nik0le spune:
Fetelor, ce mai spuneti de intalnire? Intr-un weekend ar fi cel mai bine cred, desi acum, in perioada asta, weekendurile sunt ocupate cu botezurile. Oricum, asa o sa ma puteti vedea cu tot cu noul look.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
Beatrice1982 spune:
si la mine se vedea ciudat si se ede si acum..........deci nu sunteti cu capul.............
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
marse spune:
Am luat si eu body TEX de la Carrfour. Mi s-au parut ieftine 4 buc=45 ron.
Sper sa fie bune. Le-am spalat si asteapta randul la imbracat.
Nu mai calc demult hainutzele si nici nu spal cu detergent special. Doar separat de ale noastre.
Piele lui Alex suporta bine. Mai are 2-3 bubitze, dar trec, apar altele, oricum nu-s de speriat si nici nu cred ca-l deranjeaza.
Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marse Referitor la hainutzele de la botez, nici eu nu doresc frac pr bb, dar nu stiu ce a luat nanul. Si am zis ca ii respectam dorintele, chiar daca nu sunt si ale noastre. Oricum este un supertip, prieten f bun, fff bun si fara ciudatenii sau scortosenii. Iar petrecerea vrem sa o facem mai nonconformista: gratar la iarba verde. Sper sa ne iasa, sa fie vreme buna si sa-mi treaca mie boalele. Mai vedem. all. Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) . |
si noi am facut in aer liber, a fost f. fain pana sa se faca un pic mai frig - fetele s-au plans de frig la fund ca eram toate cu fuste si colanti - deci o idee sa le avertizezi sa-si ia pantaloni si incaltaminte comoda ca tentatia e sa vina la botez imbracate elegant.
Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete
marse spune:
Eu ii dadeam Humana si se mai constipa. Ca sa combat faceam laptele mai apos.
Acum papam Aptamil si nu s-a mai constipat. Chiar daca nu face kk zilnic. Dar a doua zi face un pampers plin.
marse spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
si noi am facut in aer liber, a fost f. fain pana sa se faca un pic mai frig - fetele s-au plans de frig la fund ca eram toate cu fuste si colanti - deci o idee sa le avertizezi sa-si ia pantaloni si incaltaminte comoda ca tentatia e sa vina la botez imbracate elegant. Caius (21.01.2010) www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete |
Ii anuntam ca tinuta este interzisa .
Multam de sfat
marse spune:
Cu prepararea LP fac si eu cam ca Alexuzzza: fierb apa o racoresc si o pun in termos. Cand s-a facut ora mesei in 30 sec gata papa.
Asa nu plange prea mult bb si nici eu nu ma chinui, mai ales noaptea.
Initial faceam laptele in bibe, il puneam la rece si trebuia sa-i incalzesc in baie de apa. Acum e muuuuult mai bine.
Editez: Pare un text dintr-o reclama ... nu foarte buna.
ioana_fota spune:
Fetelor va mai necajesc cu o intrebare aseara si azi a venit o evcina sa ma ajute la baie ca mama nu are cum sa vina noaptea la mine si seara asta i-am zis ca mi se pare apa cam fierbinte pt ea si s-a basicat cat colo insa dupa baie are fruntea mult mai inchisa la culoare decat restu corpului ea acum fiind molesita face nanel nu plange dar nu-mi place fruntea aia inchisa la culoare.A mai patit careva asa?Calciu ia dat ianinte sa-i faca analizele , pe alea i le-au facut a doua zi, san ii dau nu-i vb dar suge si acte 3 ore incontinuu si cand o iau de la san ca nu mai pot nici eu chiar si pt o pauza de 5 min urlaaaa si isi maninca manutele de aia am zis eu ca nu se satura.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra
lorex spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Buna ziua si pe ziua de azi.Nu mai am sanse sa tin ritmul cu voi deloc bebelina mea e tot sfornaita desi ii tot scot mucii si am cam 22-23 grade in casa nu inteleg de ce respira greu ca in spital nu a mai sfornait cum am venit acasa cum ...iar sfornaie.Ii bolboroseste mereu burta oricat ar papa o fi de la foame sau de la colici ca nu stiu de ce plange asa rau dar e clar ca o supara burtica.Apel la fetele care dau si LM si LP cum faceti?vreau sa incerc si asa sa vad cum ii este am cumparat Aptamil ca am NAN 1 in casa si am vazut ca din ala nu mai vrea si am sunat-o pe mama si mi-a cumparat saraca.Vreau sa stiu cum se face completarea dupa san.Cat ii lasati sa suga la san si cat le dati si LP?ii dau si sab simplex si baby drink si calciu carbonic ca as mi-a zis din spital sa-i dau.Treb sa stau numai pe langa ea sau cu ea si mor de somn , foame treaba in casa e de facut....., acum ma chinui cu ea in brate si nu mai am laptopu ca e la sot , pe scaun nu pot sta sa scriu , si asa ca am chinui din picioare .Va pup si o zi buna tuturor in caz ca nu reusesc sa mai intru azi. de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine poze Sa ne descretim fruntile poze Maria Alexandra |
eu ti-am raspuns in capitolul trecut.
cu fruntea nu stiu ce sa-ti spun. nu ai un pediatru?
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui Nik0le Fetelor, ce mai spuneti de intalnire? Intr-un weekend ar fi cel mai bine cred, desi acum, in perioada asta, weekendurile sunt ocupate cu botezurile. Oricum, asa o sa ma puteti vedea cu tot cu noul look. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
(ma oftic)
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)