Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 4
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna9 Cris2010 (sau fetele care ati mai fost pe la baby expo) cum sunt preturile acolo? Mai mici ca in magazine? 22 S cu |
Eu am fost doar la Kidex pana acum. Am observat ca au multe promotii, dar nu la toate produsele. Cred ca daca iei de o valoare mai mare poti negocia si o reducere mai substantiala.
Cris 26+ cu
Cris2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui grety_niku
Felicitari pentru bebelina! si al meu era la fiecare eco cu 5-6 zile mai mic... sa vedem si la asta de maine... dar nu imi fac griji pentru ca asa tb sa fie noi stim exact cand l-am conceput si in acest caz corespunde ecografic, chiar e un piculet mai mare... oi vedea maine... am citit pe net si cica dr la care fac eco e tare ursuz... sper sa am noroc sa aiba o zi buna fiindca al meu sot e tare glumet si n-as vrea sa ma stresez aiurea, ca vb mult si dc nu ne arata ce este o sa il frece la creieri pe dr ca sa afle... 21+ cu bebic (inca) rusinos Pozici |
Grety, sa lase bebe rusinea de-o parte maine si sa va arate "luminita de la capatul tunelului". Iti doresc sa vi maine cu o culoare de carucior.
Cris 26+ cu
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui anca_vlad Am fost la morfotetala si e totul fff bine si normal! bb e mai mica cu 5 zile decat varsta sarcinii are 370g si e o miscareata! Dr a spus ca nu are de facut nici un comentariu ca este totul cat se poate de normal! Anca +21s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
Felicitari pentru bebelina
Laura 24+ cu Cristian Alexandru
katalina spune:
Despre epilat : gillete roz e prietenul meu de la inceputul sarcinii, am o dexteritate .La ambele nasteri a trebuit sa ma epilez total(am avut timp intre contractii,cu oglinda,si cu rabdare),e mai bine de facut asta acasa decit la spital.
Pentru vergeturi am descoperit crema de la sanosan-este excelenta, o dau dimineata si seara pe burta,sini si coapse, in rest crema hidratanta.Unghiile le tai scurt sa nu-mi manince si ele calciu, asa ar trebui facut si cu parul ,dar eu nu-l voi taia nici un cm.Dupa nastere va cadea intr-o veselie, si atunci il mai tai o bucata buna.,desi voi continua cu vitaminelke si pe tot parcursul alaptarii.
Despre cumparaturi, mi-a mai ramas cite ceva(patut, carucior,scoica).Mersi Cris pt informatie.
Miine merg din nou la eco-la Medlife la 15.30.Cine mai e pe acolo atunci?
Merg sa sterg si eu din poze, si sper sa mai pun cu burtica citeva din week-end cind voi boteza un baietel de 6 luni.Oare il voi putea tine in brate?
Catalina 21+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
anca_vlad spune:
Multumesc mult de urari-astfel de rezultate va doresc si voua celmai important este sa fie bb bine ca restul le facem si le ducem noi!
Am si poze cu bb trebuie sa cumpar un album-cand mai fac o eco o sa intreb pe dra a mea daca se poate sa imi dea si un cd!
Anca +21s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
anca_vlad spune:
Cred ca o sa schimb si semnatura pt ca prenatalul il vreau cat mai repede ca numai am nici un chef de munca!
Anca +21s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
matusa77 spune:
Buna!
Fetelor care au venit cu vesti bune de la eco multi.
Laurika multa santate.
eu ma simt atat de obosita si nu prea am motiv, nu stiu am o stare ciudata, o fi lenea
saptamana 25 Ducu
katalina spune:
Aaaaa, felicitari Anca pt vestile bune.
Si azi e o zi tare draga mie:acum 6 ani intr-o zi de marti 13 aprilie am adus pe lume un ghemotoc de baietel care mi-a adus o fericire imensa in clipa cind i-am vazut ochisorii negri imediat dupa nastere, si l-am simtit la pieptul meu, e o senzatie de nedescris pe care abia astept sa o retraiesc din nou.E fericirea suprema ! credeti-ma , si pregatiti-va pt acest moment unic in viata unei femei.Tin minte, chiar dupa nastere, am tinut si un jurnal in care scriam mult,mult, dormea,il sorbeam din priviri si asterneam pe hirtie toate acele simturi.Doamne, am luat-o pe aratura,sorry.
Va trimit o feliuta de tort cu fructe
Catalina 21+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui katalina Aaaaa, felicitari Anca pt vestile bune. Si azi e o zi tare draga mie:acum 6 ani intr-o zi de marti 13 aprilie am adus pe lume un ghemotoc de baietel care mi-a adus o fericire imensa in clipa cind i-am vazut ochisorii negri imediat dupa nastere, si l-am simtit la pieptul meu, e o senzatie de nedescris pe care abia astept sa o retraiesc din nou.E fericirea suprema ! credeti-ma , si pregatiti-va pt acest moment unic in viata unei femei.Tin minte, chiar dupa nastere, am tinut si un jurnal in care scriam mult,mult, dormea,il sorbeam din priviri si asterneam pe hirtie toate acele simturi.Doamne, am luat-o pe aratura,sorry. Va trimit o feliuta de tort cu fructe Catalina 21+ Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004) |
Katalina, sa va traiasca!!! La multi ani!!!
Multumim de tort.
Cris 26+ cu