Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Buna!
Fetelor care au venit cu vesti bune de la eco multi.
Laurika multa santate.
eu ma simt atat de obosita si nu prea am motiv, nu stiu am o stare ciudata, o fi lenea

saptamana 25 Ducu

Daca si la tine se manifesta ca la mine... SIGUR asta este raspunsul...

Nu mai vorbiti de prenatal.....ca simt ca trece asa de greu timpul pana imi vine randul si mie........fara sapt. asta mai am 3 si gata...dar pana atuuuuuuunci mai este...asteptarea pe ultima suta o sa fie cea mai grea...acum cu prenatalul, apoi cu nasterile

Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Aaaaa, felicitari Anca pt vestile bune.

Si azi e o zi tare draga mie:acum 6 ani intr-o zi de marti 13 aprilie am adus pe lume un ghemotoc de baietel care mi-a adus o fericire imensa in clipa cind i-am vazut ochisorii negri imediat dupa nastere, si l-am simtit la pieptul meu, e o senzatie de nedescris pe care abia astept sa o retraiesc din nou.E fericirea suprema ! credeti-ma , si pregatiti-va pt acest moment unic in viata unei femei.Tin minte, chiar dupa nastere, am tinut si un jurnal in care scriam mult,mult, dormea,il sorbeam din priviri si asterneam pe hirtie toate acele simturi.Doamne, am luat-o pe aratura,sorry.

Va trimit o feliuta de tort cu fructe

Catalina 21+

multumesc mult pentru urari!

Si eu la vladut am tinut si inca tin jurnal cu grafic de creste in greutate si inaltime in primele 12 luni cu toate achizitiile pe care le facea. notam toate cuvintele asa cum le spunea cu traducerea corecta!

Stiu si eu cum este cu mometul cand il ti in brate la noi nu a fost imediat dupa a trecut cam o ora deoarece nu a respirat de la inceput si eu oricum eram sub anestezie totala

Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Anca +22s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Katalina sa va traiasca si sa va bucurati atat de el cat si de ceilalti 2.
LA MULTI ANI !!!! feciorasului...

Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Fetelor sunt un pic suparata, doar un pic. Pe 29 suntem nasi la Iasi si fata la care vroiam sa-mi fac rochitele este foarte ocupata si nu poate sa ma ajute.. Trebuie sa iau la pas magazinele sa caut rochite de nunta.
Cine si-a luat rochite de ocazie sa-mi dea si mie un pont de unde. Sau poate fetele din Buc poate sa-mi recomande o croitoreasa priceputa. Merci

Cris 26+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Fetelor sunt un pic suparata, doar un pic. Pe 29 suntem nasi la Iasi si fata la care vroiam sa-mi fac rochitele este foarte ocupata si nu poate sa ma ajute.. Trebuie sa iau la pas magazinele sa caut rochite de nunta.
Cine si-a luat rochite de ocazie sa-mi dea si mie un pont de unde. Sau poate fetele din Buc poate sa-mi recomande o croitoreasa priceputa. Merci

Cris 26+ cu

29 mai

Cris 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna9 spune:

katalina LA MULTI ANI pt micul Robert!

Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el si de fratiorii lui. Ma gandesc cat de mandra trebuie sa fii ca ai 3 feciori.

22S cu

Mergi la inceput

Citat:

Cris 26+ cu

Prefer croitoreasa pt ca vreau sa-mi personalizez rochitele. La nunta mea trei fete au avut rochite la fel, noroc ca erau pe culori diferite, parca erau domnisoarele mele de onoare, ca la americani

Cris 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:

Cris 26+ cu

cris eu pentru nunta surorii mele de anul trecut am cumparat o rochita faina de la un magazin din prosper!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Felicitari viitoarelor mamici care au venit cu vesti bune de la eco. Am vazut ca vb de concediu prenatal si eu abia astept sa intru, sa stau acasa sa lenevesc sa nu ma mai trezesc dimineata cu noaptea in cap sa merg la serv. Mai am si eu 4 saptamani si gata, cat despre starea de lene e prezenta si la mine in ultima vreme, ma gandesc ca poate o fi de la astenia de primavara sau e la lipsa de vitamine cine stie.

28+
Corina, viitoare mamica de baietel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Citat:

Cris 26+ cu

cris eu pentru nunta surorii mele de anul trecut am cumparat o rochita faina de la un magazin din prosper!

POZE VLADUT

Stiu magazinul. De acolo mi-am luat patru rochite-bluzite pt burtica (nu sunt speciale), dar la cele de ocazie n-am gasit nici un croi sa se prezeze pt burtica. Si trebuie sa caut relativ in saptamana de dinaintea nuntii, ca nu stiu cat o sa-mi creasca burtica. O sa am 33 de saptamani, chiar in ziua nuntii

Cris 26+ cu

Mergi la inceput