Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 19
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissy77 Eu nu gatesc nimic azi. Dar daca tot veni vorba de retete... doreste careva reteta de bors din tarate de grau ? Am incercat sa fac de 3 ori si nu mi-a iesit asa ca m-am lasat pagubasaCristina 20 s cu bocanila & Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Nu la toata lumea iese borsul, este un secret, mama tot incerca si nu-i iese, in schimb bunicii mele ii iese mereu
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
21+ de
Tudor Sebastian si
inca deliberam
enik83 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui eladea2005
cristina, uite aici gasesti...sunt f dragute...mie imi plac mult...acu trebuie sa vezi si tu daca iti convin... http://www.bellemama.ro/rochii-gravide/rochii-elegant/ ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
superbe rochitele ...dar si preturile sunt..
21+ cu o minune de 
poze
maurice spune:
giorgia23, bamboletta - bafta la eco, va asteptam cu vestile bune!
katalina sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos!
20+
Alina2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui grety_niku
multumesc frumos 21+ cu bebic (inca![]() Pozici ![]() |
Lucrezi cumva la Renault? Pt ca am si eu un prieten bun care lucreaza acolo
Fete, eu am observat acum ca scurgerea e un pic maronie, cum nu a mai fost pana acum, dar cand m-am sters nu mai era nimic. Sa iau foc sau nu?
Alina,
26+ cu
Aida AlexandraFetita mea
anca_vlad spune:
Alina si eu am mixy in casa mi-a fost ffff util la vlad si inca il folosesc f des e mana mea dreapta!
Maioneza se facea asa pui un ou intreg ulei cam 300-350ml sare si mustar toate la un loc si apoi pui Mixy la treaba-in demonstratia pe care au facut-o cei de la zeptar dateau ca timp 30s!
iese fff buna apoi mai adaugi dupa gust lamaie daca iti place mai acrisoara!
spor la treaba!
Anca +22s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Cris2010 spune:
| citat din mesajul lui crissy77 Cris, pai sa-ti iei si blender vertical. Iti spun cu mana pe inima ca iti va fi foarte util mai ales cand incepi diversificarea la bb, pasezi f usor legumele si fructele cu el. Carmen, daca e bors facut din tarate de grau (pe la GH se mai face si din paine bamboletta, si mama umple bors ![]() (tot moldoveanca mi-s si io, din Barlad).Eu nu gatesc nimic azi. Dar daca tot veni vorba de retete... doreste careva reteta de bors din tarate de grau ? Am incercat sa fac de 3 ori si nu mi-a iesit asa ca m-am lasat pagubasaCristina 20 s cu bocanila & Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Crissy, cunosteam in GH pe baba Katea, era numita regina borsului, a murit de vreo doi ani. Vindea in piata, a aparut si la o emisiune la TVR cu prepararea borsului. Poate ai auzit de ea
Blenderul clasic (cel cu pahar atasat) de ce n-ar fi bun??? Am doua. Le folosesc din paste-n craciun. Sotul daca mai aude ca vreau sa mai iau unul, o sa zica ca ma innebunit
Cris
26+ cu
anca_vlad spune:
Crismultumesc mul o sa imi fac maine ca in seara asta nu mai am timp si energi nicimacar sa pun nautul la inmuiat!
Trebuie sa fug sa il spal pe Vlad cu musetel pe bubite, si mai am de studiat filtrele ce apa cu osmoza pe net!
Vrem sa achizitionam unul pt bucatarie-cel de la zeppter mi se pare cam scump mai sut si alte oferte bune!
http://www.filtre-apa-pura.ro/index.php?pag=10&id_produs=61&title_categ=Purificatoare apa pentru bucatarie - constructie clasica&id_categ=27&id_categ=27&pag_title=Purificatoare apa pentru bucatarie - constructie clasica
Anca +22s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Alina2005 spune:
| citat din mesajul lui anca_vlad Alina si eu am mixy in casa mi-a fost ffff util la vlad si inca il folosesc f des e mana mea dreapta! Maioneza se facea asa pui un ou intreg ulei cam 300-350ml sare si mustar toate la un loc si apoi pui Mixy la treaba-in demonstratia pe care au facut-o cei de la zeptar dateau ca timp 30s! iese fff buna apoi mai adaugi dupa gust lamaie daca iti place mai acrisoara! spor la treaba! Anca +22s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
Si oul trebuie crud? Ca nu ma incumet asa cat is cu bebe la purtator...Oare merge si cu lapte, cum zice Aelita?
Multam de reteta

Alina,
26+ cu
Aida AlexandraFetita mea
crissy77 spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 Crissy, cunosteam in GH pe baba Katea, era numita regina borsului, a murit de vreo doi ani. Vindea in piata, a aparut si la o emisiune la TVR cu prepararea borsului. Poate ai auzit de ea Blenderul clasic (cel cu pahar atasat) de ce n-ar fi bun??? Am doua. Le folosesc din paste-n craciun. Sotul daca mai aude ca vreau sa mai iau unul, o sa zica ca ma innebunit Cris 26+ cu ![]() |
Pai numai de la ea cumparam
E bun si ala clasic. Daca citesc in zig-zag

Cristina
20 s cu bocanila &
Elise-Stefania (3 dec. 2005)
bamboletta spune:
| citat din mesajul lui maurice giorgia23, bamboletta - bafta la eco, va asteptam cu vestile bune! katalina sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos! 20+ |
deja nu mai am rabdare..Bamboletta
20+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

? Am incercat sa fac de 3 ori si nu mi-a iesit asa ca m-am lasat pagubasa