Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 18
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Cris2010![]()
Tot timpul uit ca suntem raspandite prin toata tara ![]() ![]() .Cris 26+ cu ![]() |
cristina, uite aici gasesti...sunt f dragute...mie imi plac mult...acu trebuie sa vezi si tu daca iti convin...
http://www.bellemama.ro/rochii-gravide/rochii-elegant/
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bamboletta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita BAMBOLETTA daca faci rost de scoicute din alea mititele,o mana de alea..sau vietati de mare ceva,nu iti trebuie multe,iti spun cum se fac cu paste. uite www.gallinablanca.es/receta/espaguetis-con-almejas.aspx" target="_blank">aici reteta cu scoici din alea mici(si tu adaugi ce vrei,calamar,creveti..etc) secretul e usturoiul calit !! restul le faci dupa gustul tau,nu e nevoie neaparat de reteta asta.si VIN ALB . 22+ ![]() Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008) |
mersi de reteta

poate gasesc la metro 
Bamboletta
20+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui aelita CARMEN nici eu nu am folosit,dar stiam ca borsul asta e macerat cumva si sta mult si bine la frigider. daca nu,congelat,in cutiute mici,si tot merge super ca ai asa ceva ! ca eu folosesc tampenii din alea la plic,asa din cand in cand de pofta... 22+ ![]() Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008) |
La voi nu se gaseste bors, sunt surprinsa, la noi se gaseste la magazinele romanesti, poloneze.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
21+ de
Tudor Sebastian si
inca deliberam
bamboletta spune:
cred ca toate burticile sunt la bucatarie sa prepare sau sa manance
la cat am vb de mancare...![]()
Bamboletta
20+ si
Alina2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_vlad
Aceeasi demonstratie o au cei de la zeppter pt maionez, dar nu mi se pare ok albusul crud!(parere personala) numai ca se foloseste mixy aparatul cu care fac ei demonstratia! Anca +22s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
Hop si eu!
Inca mai am de citit, ca ati avut spor mare la scris, insa nu mai pot de nerabdare sa imi fac si eu maioneza, asa ca, Anca, unde ai vazut tu filmuletul pentru Mixsy? Eu asa ceva am acasa si nu am facut niciodata cu el, de proasta ce sunt. Multam!

Alina,
26+ cu
Aida AlexandraFetita mea
bamboletta spune:
in moldova este bors..ori umple mama ori am o bunicuta care imi da..se poate pastra mai mult timp la frigider cred 2-3 sapt ![]()
Bamboletta
20+ si
Cris2010 spune:
Eladea, merci
Stiu site-ul. Unele modele imi plac, ar merge de zi, pt seara mai cautam![]()
Imi place mult rochita www.marialetitia.ro/afisare.php?magazin=virtual&vanzari=1&id=877" target="_blank">asta pt zi (cununia civila e in aceeasi zi, dimineata).
Cris
26+ cu
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui Luna9 vroiam sa va mai zic ca am fost si eu ieri la 4d. l-am vazut pe bebe cum se juca cu putzica lui. doctora a ras intruna si a zis ca baietelul meu si-a gasit jucarica in burtica sa nu se plictiseasca pana iese afara. am fost insa dezamagita ca nu am primit cd. auzisem de pe la fete ca la 3d sau 4d primesti cd acasa cu filmulete si poze cu bebe. voi ati primit asa ceva? ar trebui sa ma duc astazi si la eco transvaginala sa vad cum mai stam cu colul, daca mai e deschis sau nu.ma gandeam ca indiferent daca s-a inschis colul sau nu sa vorbesc cu doctorul si sa-i zic ca de-acum nu vreau sa ma mai duc la birou. imi este foarte teama sa nu se deschida din nou si sa-l pun in pericol pe bebe. voi ce ma sfatuiti? 22S cu ![]() |
pentru CD stiu ca trebuie sa ceri inainte..asa am patit si eu prima oara, nu am cerut si nu am primit

stiu ca poti intra in concediu de risc maternal daca nu mai poti merge la serviciu...altfel cred ca trebuie sa iti iei medicale pana poti intra oficial in concediu de maternitate
Bulina
27+ cu
poznas
racusor2010 spune:
of fetelor, aproape sa mai terminati un capitol...ma apuc acum de citit si recuperez..
sunt franta
am avut o zi grea la birou si cand sa plec tot trageau de mine ba unul, ba altul, asa ca iar am plecat pe la 6 in loc de 3 jumate 
si vorba aia, eu sunt la birou inainte de 8 jumate...azi pauza de masa mi-am luat scurta, asa ca acum ma simt de parca sunt batuta...mi-am facut o baita acum....
plus ca mai am si discutiile despre casa pe cap, ca eu sunt cu creditul....maine la 3 jumate fix ies pe usa ca sa fiu in forma pentru gimnastica de seara ![]()

Bulina
27+ cu
poznas
crissy77 spune:
Cris, pai sa-ti iei si blender vertical. Iti spun cu mana pe inima ca iti va fi foarte util mai ales cand incepi diversificarea la bb, pasezi f usor legumele si fructele cu el.
Carmen, daca e bors facut din tarate de grau (pe la GH se mai face si din paine
) il poti tine si o luna cu conditia sa scoti aerul din sticla / bidon. Daca are aer face floare, se inchide la culoare si isi schimba gustul. Mai poti incerca varianta congelarii unei parti.
bamboletta, si mama umple bors 
(tot moldoveanca mi-s si io, din Barlad).
Eu nu gatesc nimic azi. Dar daca tot veni vorba de retete... doreste careva reteta de bors din tarate de grau
? Am incercat sa fac de 3 ori si nu mi-a iesit asa ca m-am lasat pagubasa
.
Cristina
20 s cu bocanila &
Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Andres(22mai2008)