Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Dati-mi ideii de papica va rog......ceva usor si delicios
pastele se fac repede.astea se fierb separat,scurg,si in tigaie se fac legume(aici sunt ciuperci cu ardei si un pic de bulion)-pui ce vrei.

sau astea cu ceapa cremvusti carnaciori ceva caliti,apoi putina smantana si bulion,parmezan.poti sa scoti ce iti face rau,si adaugi ce vrei.

eu eu vreau paste...imi plac f mult mai ales alea cu fructe de mare sau scoici

Bamboletta 20+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Cris,m-a salvat o ex-matusa venita din Italia in vacanta (e croitoreasa,adica designer,si chiar e f talentata,tot de acolo a adus si materialul.Si noi suntem din Focsani...cam departe de tine.Sa stii ca am vazut rochii superbe pe la Zara si Mango.

Catalina 21+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Tot timpul uit ca suntem raspandite prin toata tara. Vorbim tot timpul si am impresia ca suntem foarte aproape una de alta. Ma gandeam ca poate scap si eu de colindat magazinele. Pe mine ma apuca depresia daca nu gasesc ceva care sa-mi placa. Am fost in stare sa ma duc o zi intreaga la cumparaturi, am luat toate mall-urile la rand si seara am venit acasa fara sa fi cumparat nimic. .

Cris 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Cris,m-a salvat o ex-matusa venita din Italia in vacanta (e croitoreasa,adica designer,si chiar e f talentata,tot de acolo a adus si materialul.Si noi suntem din Focsani...cam departe de tine.Sa stii ca am vazut rochii superbe pe la Zara si Mango.

Tot timpul uit ca suntem raspandite prin toata tara. Vorbim tot timpul si am impresia ca suntem foarte aproape una de alta. Ma gandeam ca poate scap si eu de colindat magazinele. Pe mine ma apuca depresia daca nu gasesc ceva care sa-mi placa. Am fost in stare sa ma duc o zi intreaga la cumparaturi, am luat toate mall-urile la rand si seara am venit acasa fara sa fi cumparat nimic. .
suntem toate doar la un clic distanta,asa e

21+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Numa ce ma invarteam prin bucatarie pe langa frigider si-a venit vecina cu fasole batuta mama ce bine e sa fii gravida

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Nu mai vb de mancare

Dragaica-ce bine de tine...imi place fasolea batuta de fapt tot ce aud imi place acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Nu mai vb de mancare

Dragaica-ce bine de tine...imi place fasolea batuta de fapt tot ce aud imi place acum

Si eu patesc la fel , bietul barbat, l-am inebunit, ba as manca aia, da parca si un pic din cealalta, iau 2 linguri dupa care nu-mi mai place si as manca altceva

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Eu maine fac ciorba de cartofi ca mi-a adus sora mea din romania un bidon de bors proaspat si vroiam sa va intreb cat il pot folosi? O sapt, 2?
Mersi

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Eu maine fac ciorba de cartofi ca mi-a adus sora mea din romania un bidon de bors proaspat si vroiam sa va intreb cat il pot folosi? O sapt, 2?
Mersi

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

Eu n-am gatit niciodata cu bors. Cred ca merge pastrat la frigider mai mult timp.

Cris 26+ cu

Mergi la inceput

BAMBOLETTA daca faci rost de scoicute din alea mititele,o mana de alea..sau vietati de mare ceva,nu iti trebuie multe,iti spun cum se fac cu paste.
uite www.gallinablanca.es/receta/espaguetis-con-almejas.aspx" target="_blank">aici reteta cu scoici din alea mici(si tu adaugi ce vrei,calamar,creveti..etc)
secretul e usturoiul calit !!
restul le faci dupa gustul tau,nu e nevoie neaparat de reteta asta.si VIN ALB .

22+

Mergi la inceput

CARMEN nici eu nu am folosit,dar stiam ca borsul asta e macerat cumva si sta mult si bine la frigider.
daca nu,congelat,in cutiute mici,si tot merge
super ca ai asa ceva ! ca eu folosesc tampenii din alea la plic,asa din cand in cand de pofta...

bai,de cand zic sa spun,ca m-am uitat pe poze,si esti nemaipomenit de frumoasa ,esti artista,arati atat de bine,ca zici ca esti manechin,actrita..Eu am ramas cu gandul la tine,ce mai

22+

Mergi la inceput