Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 17
bamboletta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aelita
sau astea cu ceapa cremvusti carnaciori ceva caliti,apoi putina smantana si bulion,parmezan.poti sa scoti ce iti face rau,si adaugi ce vrei. |
mai ales alea cu fructe de mare sau scoici 
Bamboletta
20+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Cris2010 spune:

| Citat: |
| citat din mesajul lui katalina Cris,m-a salvat o ex-matusa venita din Italia in vacanta (e croitoreasa,adica designer Catalina 21+ ![]() Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004) |
Tot timpul uit ca suntem raspandite prin toata tara

.Cris
26+ cu
aelita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Cris2010![]()
Tot timpul uit ca suntem raspandite prin toata tara ![]() ![]() . |
21+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Dragaica spune:
Numa ce ma invarteam prin bucatarie pe langa frigider si-a venit vecina cu fasole batuta 
mama ce bine e sa fii gravida ![]()
![]()
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
21+ de
Tudor Sebastian si
inca deliberam
bamboletta spune:
Nu mai vb de mancare

Dragaica-ce bine de tine...imi place fasolea batuta
de fapt tot ce aud imi place acum ![]()
Bamboletta
20+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui bamboletta Nu mai vb de mancare ![]() ![]() ![]() Dragaica-ce bine de tine...imi place fasolea batuta de fapt tot ce aud imi place acum Bamboletta 20+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
Si eu patesc la fel

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
21+ de
Tudor Sebastian si
inca deliberam
CarmenAlbu spune:
Eu maine fac ciorba de cartofi ca mi-a adus sora mea din romania un bidon de bors proaspat si vroiam sa va intreb cat il pot folosi? O sapt, 2?
Mersi
Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu 
Cris2010 spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Eu maine fac ciorba de cartofi ca mi-a adus sora mea din romania un bidon de bors proaspat si vroiam sa va intreb cat il pot folosi? O sapt, 2? Mersi ![]() Leticia Doamne Ajuta-ne!!! 24+ cu ![]() |
Eu n-am gatit niciodata cu bors
Cris
26+ cu
aelita spune:
BAMBOLETTA daca faci rost de scoicute din alea mititele,o mana de alea..sau vietati de mare ceva,nu iti trebuie multe,iti spun cum se fac cu paste.
uite www.gallinablanca.es/receta/espaguetis-con-almejas.aspx" target="_blank">aici reteta cu scoici din alea mici(si tu adaugi ce vrei,calamar,creveti..etc)
secretul e usturoiul calit !!
restul le faci dupa gustul tau,nu e nevoie neaparat de reteta asta.si VIN ALB .
22+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
aelita spune:
CARMEN nici eu nu am folosit,dar stiam ca borsul asta e macerat cumva si sta mult si bine la frigider.
daca nu,congelat,in cutiute mici,si tot merge![]()
super ca ai asa ceva ! ca eu folosesc tampenii din alea la plic,asa din cand in cand de pofta...
bai,de cand zic sa spun,ca m-am uitat pe poze,si esti nemaipomenit de frumoasa ,esti artista,arati atat de bine,ca zici ca esti manechin,actrita..Eu am ramas cu gandul la tine,ce mai
22+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)