Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 20
racusor2010 spune:
Anca felicitari pentru vestile bune 
Katalina sa iti traiasca baiatul...deci azi ati avut petrecere in familie 

vad ca vorbiti de prenatal...eu am zis ca intru de la inceputul lui iunie (adica saptamana 35-36) dar inca o zi ca asta la birou si nu mai sunt in stare sa merg
oricum si eu vreau inainte de prenatal sa imi iau cele 2 saptamani de concediu de odihna...macar pana la jumatatea lui mai sa mai rezist...
eu tin acum jurnal 
am un caietel in care am pus poze printate cu noi , cu mami cu burtica, cu bebe in burtica...si am mai scris de analize, ce face bebe, ce fac parintii lui bebe 
si o sa continui dupa ce se naste bebe...si cand creste mare ii arata mami si lui 
felicitari tuturor care au venit cu vesti bune de la eco 
Dragaica sa nu fii suparata! mai bine sa mai faci practica si data viitoare sa fii as...ca totusi o sa mergi cu bebeii si trebuie sa fii foarte sigura pe tine 
vad ca ati dat-o pe mancare...la cat sunt de obosita, nici mancare nu imi trebuie
doar ciocolata ![]()
gata, am recuperat 
Bulina
27+ cu
poznas
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica La voi nu se gaseste bors, sunt surprinsa, la noi se gaseste la magazinele romanesti, poloneze. |
ALINA urmareste cum e scurgerea si daca e ceva ciudat,fugi la medic.
belnderul ala vertical e cel mai util. eu doar asa ceva am avut ani de zile si nu am avut nevoie de alte aparaturi.mai tarziu mi-am luat asa ca sa fie,dar cu ala faci multe.
maioneza de 15 ani numai asa o fac,cu ou intreg,cu blender,sau din lapte.
piureurile copiilor ies cu asta intr-un minut.
si asta e cel mai ieftin dintre toate aparaturile casnice,deci nu e o cheltuiala aiurea.
22+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
crissy77 spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Nu la toata lumea iese borsul, este un secret, mama tot incerca si nu-i iese, in schimb bunicii mele ii iese mereu http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam |
Mi-a explicat mama tehnica de fiecare data, o data chiar s-a nimerit sa fiu acasa si am urmarit cum face, am pus si creanga de visin dar in zadar
Cristina
20 s cu bocanila &
Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Alina2005 spune:
Katalina, sa va traisca feciorul! La multi ani cu sanatate si din partea mea!
Racusor, si mie mi-ar fi placut sa tin un jurnal, dar uite lenea ce face din om, plus ca am pe cap si lucrarea de disertatie
Tina, am vazut ca ai cumparat patut din Ikea, eu il alesesem pe ala mai ieftin, la 200 ron. Daca l-ai vazut, cum e? Sa il stapaniti sanatosi si voiosi
Mai are cineva scurgeri maronii?
si col intredeschis?
Alina,
26+ cu
Aida Alexandra
Fetita mea
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Eu maine fac ciorba de cartofi ca mi-a adus sora mea din romania un bidon de bors proaspat si vroiam sa va intreb cat il pot folosi? O sapt, 2? Mersi ![]() Leticia Doamne Ajuta-ne!!! 24+ cu ![]() |
De ce nu-l congelezi!?
tina
25+ cu
Stefan
CarmenAlbu spune:
Pai o sa-l congelez mai fetelor maine dupa ce fac ciorbita ca ma duc sa iau stevie cu Aelita care mi-a facut pofta
, ca aici nu exista magazine romanesti, desi avem granita! Nu exista nici bors la plic, profit si eu cand vine cineva cu masina sa cersesc!
Si in afara de mine nu mananca nimeni ciorba!
Aelita
, iti multumesc si ti le intorc tie si familiei in absolut aceeasi masura!![]()
![]()

Buna ideea cu congelatul!
Mie primul aliment pe care mi l-a interzis categoric medicul au fost scoicile, a zis nu mananci scoici , nu mananci sushi, nu mananci tartar si nimic medium done, si nimic crud sau nepasteurizat, deasemenea branzeturi moi! Aelita tie nu?
Poate la voi sunt mai proaspete decat aici unde nu avem mare!
Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu 

21+ de