Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 5
nastasie spune:
eveline, daca te referi la bilantul anual s-a prelungit pana la 31 mai.
bafta celor care merg la eco.eu nu stiu daca reusesc sa merg maine la dr, dar luni sigur imi fac programare.
eu am trecut de jumatatea sarcinii si e asa bine fara greturi.
de mult nu mai dorm pe burta.
aaa, si am primit haine de gravida de la o prietena.am acum toata garderoba asigurata.![]()
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
crina-s spune:
Maya esti o dulcica

Iony te 

inca o data poate mai intri pe aici.
Eveline incearca sa nu te stresezi prea mult cu termenele astea (stiu ca e usor de zis), ca daca stai bine sa te gandesti treaba la serviciu nu se termina niciodata, chiar daca ziua ar avea 48 de ore.

16+
crina
cu 
vanyy2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabu_dk La multi ani si felicitari, burtici. Eu sunt noua pe aici, si vream sa anunt ca si eu o sa am un ingeras in Septembrie (DPN 17 Septembrie). Va pup pe toate si la o sarcina cat mai usoara :). Sabina - 17+ |
Bine ai venit, sarcina usoara si la termen iti doresc. Mai dane cateva detalii despre tine....sa ne cunoastem mai bine.
aaaa si scrie 10-12 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real.

15+
eveline spune:
Crina, saru mana, incerc eu da parca pot...eheee, da cine o sa stea 2 ani acasa![]()
Nastasie eu lucrez la institutie publica si avem bilant trimestrial
...
14+
si mamica de
Bianca
ionela.n spune:
Madutza, eu am uitat sa intreb dr despre dormit, dar o sa tin cont de ce spuneti voi 
vanyy2009, mersi le fel si tie. Sa dea Doamne Doamne sa ne fie bine la toate si sa avem bebei sanatosi 
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 14+
madutza_bra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maya71
Madutza, mi/e si frica sa/mi fac testul si cred ca e totusi prea devreme.... Ha, aseara am intrat pe forumul de care mi/ai zis... doar am citit. Ma 'uitam' dupa tine dar nu te/am vazut... Diseara o sa ma prezint... ca mi/a fost rusine sa intru singurica pe 'usa din fata' si mi/a fost mai usor sa privesc si sa ascult la 'fereastra'... ucenic(aspirant) burtica ![]() |
maya,
te astept diseara. E si iony pe acolo 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
kiti2205 spune:
Eu sunt fan dormit pe burta. La primul bebe abia asteptam sa nasc ca sa ma pot intoarce la acest obicei.
Oricum, din cate stiu eu, e important sa dormim cat mai mult pe stanga in ultimele luni, acum cred ca e prea mic bebe ca sa fie atat de important.
Ionela, si eu ma trezesc destul de des cu burtica plasata ba in dreapta, ba in stanga, dar mie imi place, ca pot sa mangai chiar acolo unde face nani bebe mic.

Kiti,
14+ si mami de Vlad (15.05.2006)
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Eu sunt fan dormit pe burta. La primul bebe abia asteptam sa nasc ca sa ma pot intoarce la acest obicei. Oricum, din cate stiu eu, e important sa dormim cat mai mult pe stanga in ultimele luni, acum cred ca e prea mic bebe ca sa fie atat de important. Ionela, si eu ma trezesc destul de des cu burtica plasata ba in dreapta, ba in stanga, dar mie imi place, ca pot sa mangai chiar acolo unde face nani bebe mic. ![]() ![]() Kiti, 14+ si mami de Vlad (15.05.2006) |
kiti cata dreptate ai, si mie imi lipsea dormitul pe burta. De cand am nascut tot recuperez, dorm doar pe burta
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
oramona spune:
Eu sunt norocoasa, mereu am dormit pe o parte. Pe mine ma cam doare burtica daca dorm pe partea dreapta. Asa ca pt bebe dorm pe partea stanga, usor inclinata pe burtica. Dar asa, ma cam supara cate odata nodulul de la tiroida(ma cam sufoc) si atunci dorm pe spate sau pe partea dreapta. Dar cred ca mai tarziu va fi mai important pe ce parte dormim.

mamica de fetita si
15+

Parca ziceai ca tb sa afli ceva in 2-3 zile...sa nu fi secretoasa tocmai cu noi