Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Crina , sa fii sanatoasa si tu si bebe si familia ta, sa ai o sarcina usoara si un bebe cuminte.

Multa bafta burticilor care merg azi sa-si vada puiutii.

Iony te pup,pe unde mai umbli?

Eu pe la birou 'innecata' in jde mii de situatii care trebuie predate maine..dar va citesc.

Klarisse graviduta 14+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Dimineata cand m-am trezit, toata burta era mutata in partea dreapta. Din ce mi-ati spus voi, e uterul
E normal sa se mute asa?

Ati spus voi odata ca trebuie sa dormim pe partea stanga, sau mi se pare mie? Eu doar pe partea dreapta dorm si cu fata in sus, pe burtica nu mai pot sta, a inceput sa creasca putin.

Crina, multumesc pentru tort

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

KLARISSE multumesc mult.Sa ai spor daca zizi ca ai atat de mult de lucru.
IONELA si eu stiam ca e bine sa dormi pe stanga. Ar trebui sa stai un pic mai linistita astazi.

16+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Klarisse nici eu nu ma mai vad de hartii...daca te consoleaza cu ceva. Eu muncesc la o situatie ce trebuia predata pe 10 (a picat sambata) si sper ca azi sa fie gata...si asteptam cu nerabdare termenul la bilant (care parca vad ca o sa fie in jur de 20...sa vezi atunci distractie).

14+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Bine, o sa incerc sa dorm si pe partea stanga.
Doar dimineata era burtica mutata in dreapta, dupa ce am fost la baie si am si misunat putin prin casa, nu mai era acolo. Capul a inceput sa ma doara dupa ce am ajuns la serviciu

In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Ha, Crina de aseara asteptam sa dai de baut.... Sa fii sanatoasa, sa te de fericire si in fiecare zi sa fie ziua ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Dimineata cand m-am trezit, toata burta era mutata in partea dreapta. Din ce mi-ati spus voi, e uterul
E normal sa se mute asa?

Ati spus voi odata ca trebuie sa dormim pe partea stanga, sau mi se pare mie? Eu doar pe partea dreapta dorm si cu fata in sus, pe burtica nu mai pot sta, a inceput sa creasca putin.

Crina, multumesc pentru tort

In al , sunt in 14+

ionela, se zice ca daca dormi pe partea stanga se oxigeneaza cel mai bine bebe, ce e nus' ce vena pe care se apasa daca dormi pe spate. dr meu mi-a spus sa dorm linistita cum imi e mai bine
Eu ma culcam pe stanga si ma trezeam pe spate

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

'Neata !

maya, iony

maya, ia zi tu albinutza dragutza, ascunzi ceva? Parca ziceai ca tb sa afli ceva in 2-3 zile...sa nu fi secretoasa tocmai cu noi

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Madutza, mi/e si frica sa/mi fac testul si cred ca e totusi prea devreme....

Ha, aseara am intrat pe forumul de care mi/ai zis... doar am citit. Ma 'uitam' dupa tine dar nu te/am vazut... Diseara o sa ma prezint... ca mi/a fost rusine sa intru singurica pe 'usa din fata' si mi/a fost mai usor sa privesc si sa ascult la 'fereastra'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

La multi ani Crina!!! multa multa sanatate fericire si fie ca toate dorintele tale sa se implineasca.La multi ani!!! si felicitari pt schimbarea de semnatura tot asa pana la 40.

clary felicitari pt rezultatele de la DT. ionela feliciatri pt schimbarea de semnatura...tot asa pana la 40.
Multa bafta fetelor care se duc azi la echo....sa veniti cu vesti bune

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Eveline lasa ca nu mai avem mult si dam gata situatiile..dupa aia party pe toata linia...pana la urmatoarea situatie..

Klarisse graviduta 14+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput