Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Ufff ...n-am scris de cateva saptamani si ce multe lucruri am ratat!!!
Crina (cu putina intarziere) sa ti se implineasca cele mai mari dorinte ale tale, sa nasti un bebe sanatos si mancacios.

Avem si nou venite ...ma bucur ca ne marim gasca.Gravidutelor sarcini usoare , la termen si bebelusi sanatosi.

Pentru fetele care au fost la control si s-au intors cu vestile minunate si carucioarele colorate felicitari pentru-rile voastre.

Ma bucur ca sunteti bine dragelor, va simtiti puiutii in burtica dansand , ati trecut peste starile de rau si va bucurati de burticile voastre.

Eu am fost joi la eco...cica iar e cu o saptamana mai mare 18+ ci nu 17+. Daca o tine tot asa nasc in august .Nici nu mai schimb la semnatura ...asa o las. Pe data de 3 mai avem morfofetala la clinica unde voi naste.

17 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Am primit rezultatele de la dublu test si sunt un pic suparici. Sunt sub limita de risc minim dar totusi peste limita normala corespunzatoare varstei mele. Medicul mi-a zis ca nu e cazul sa ma impacientez, apoi cand s-o uitat mai bine la mutra mea speriata a zis ca putem face si un triplu test sa ma linistesc. Dar eu tot nu-s linistita! Ooooof!! De ce nu-s mai batrana?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

'Neata, fetelor!
Ma bucur ca sunteti bine si sunteti vesele!
Va doresc o zi cat mai frumoasa!

P.S.: Eu deja am cumparat aproape tot ce e nevoie pentru bebe...e mai rau ca la prima sarcina, nu-s normala, stiu...dar nu m-am putut abtine. Sa vedeti distractie daca se schimba cumva culoarea la carucior saptamana viitoare... Si totusi, nu cred....dr. m-a asigurat 100% ca-i fetita si eu cred asta. ()

Lora, mami de Iustina si 20+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Buna dimineata mamica cu burtica cam ca a mea ...Credeam ca sunt veterana aici, dar e bine ca nu sunt singura!in legatura cu P.S-ul tau: este posibil sa se schimbe culoarea caruciorului la aceasta varsta?

Office, nu cred, dar...mai stii! Aveam 13 saptamani cand mi-a zis ca-i fata.
Azi are de-a treaba bebelusa mea...o fi zi de curatenie generala?

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Ufff ...n-am scris de cateva saptamani si ce multe lucruri am ratat!!!
Crina (cu putina intarziere) sa ti se implineasca cele mai mari dorinte ale tale, sa nasti un bebe sanatos si mancacios.

Avem si nou venite ...ma bucur ca ne marim gasca.Gravidutelor sarcini usoare , la termen si bebelusi sanatosi.

Pentru fetele care au fost la control si s-au intors cu vestile minunate si carucioarele colorate felicitari pentru-rile voastre.

Ma bucur ca sunteti bine dragelor, va simtiti puiutii in burtica dansand , ati trecut peste starile de rau si va bucurati de burticile voastre.

Eu am fost joi la eco...cica iar e cu o saptamana mai mare 18+ ci nu 17+. Daca o tine tot asa nasc in august .Nici nu mai schimb la semnatura ...asa o las. Pe data de 3 mai avem morfofetala la clinica unde voi naste.

Loredana, si eu daca ar fi sa ma iau dupa masuratori as avea 21+ la saptamani, termenul dupa UCM e 1 sept., iar dupa dr. e 23 august.

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Office, tu la ce clinica mergi?

Eu trebuie sa iau vineri rezultatele la DT si nu stiu de ce, dar parca incep sa ma ingrijorez

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Va buburuze dragi! Madutza, Yoni, Iomur

Am o 'restanta' la capitolul trecut si incerc sa fac o 'partiala' la capitolul acesta .
Ieri mi/au zburat aripioarele mai devreme de la munca si m/am bucurat de viata.... si polenizat

Sunt prin preajma daca aveti nevoie de mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Pianna, capul sus, eu zic sa nu te mai stresezi aiurea. Rezultatele sunt oricum orientative, asa ca e bine ca sunt in limita normalului. De TT , cum vrei tu, dar daca sunt la fel o sa te mai linistesti? E bine ca-i ok la eco, o sa faci un 3D/4D si ai sa vezi si acolo ca totul e in regula. Asa ca si si nu te stresa inutil.

mamica de fetita si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Office, bine ai venit printre noi. O sarcina usoara, la termen si un bebe frumos , sanatos si mancacios.
Te

mamica de fetita si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Loredana, si eu daca ar fi sa ma iau dupa masuratori as avea 21+ la saptamani, termenul dupa UCM e 1 sept., iar dupa dr. e 23 august.

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

[/quote]

Lora ...eu sunt fericita ca asa stau lucrurile.Bebelusi se dezvolta foarte bine.Cu Eric cand eram insarcinata nu auzeam altceva decat "e mai micut putin", "nu stim de ce se dezvolta asa greu", "nu mai creste".Sper sa duc sarcina asta pana la termen si bebe sa fie in grafic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Buna burtici!
Ieri am fost la gine cu rezultatul la triplu test..e ok si acum a ramas sa ma duc pe 29 aprilie la 3D/4D si pe 30 mai la control.Acum sper sa fie totul bine la eco 3D/4d ,sa fie bebe sanatos.
Nu stiu ce am dar desi mi-a zis ca e fetita eu tot ii spun bebe..Voi v-ati gandit deja la nume?

19+

http://picasaweb.google.ro/CLAUDIASTATE/CUNUNIECIVILA21032010#
http://picasaweb.google.ro/claudiastate/Maneciu2010#

Mergi la inceput