Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Am primit rezultatele de la dublu test si sunt un pic suparici. Sunt sub limita de risc minim dar totusi peste limita normala corespunzatoare varstei mele. Medicul mi-a zis ca nu e cazul sa ma impacientez, apoi cand s-o uitat mai bine la mutra mea speriata a zis ca putem face si un triplu test sa ma linistesc. Dar eu tot nu-s linistita! Ooooof!! De ce nu-s mai batrana?

12+

Eu cred ca nu trebuie sa fii suparata...Valorile sunt doar orientative, nu iti poate garanta nimeni nici intr-un sens nici in altul...eu am facut triplu test si totul a fost ok. Medicul mi-a spus ca chiar daca sansele sunt de 1 la un milion (exagerat vorbind) nimeni nu iti garanteaza ca nu vei fii tu exact milionul acela...nu este ca la o infectie sa zicem, o ai sau nu ai ai, este un calcul estimativ...Pentru linistea ta fa si un triplu test cand va fi momentul (peste cateva saptamni oricum) dar pana atunci nu are rost sa iti faci probleme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

, stiti ceva de Aniast? Mi se pare mie sau chiar nu a mai intrat de mult. O si poate mai da un semn.

mamica de fetita si 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Office, tu la ce clinica mergi?

Eu trebuie sa iau vineri rezultatele la DT si nu stiu de ce, dar parca incep sa ma ingrijorez

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

Eu am facut un tur al clinicilor...Am inceput cu clinica privata Victor Babes, apoi Hipocrat, acum am ajuns la Medcenter iar de nascut as vrea la Euroclinic unde a venit pe lume si fetita! Tu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Office, bine ai venit printre noi. O sarcina usoara, la termen si un bebe frumos , sanatos si mancacios.
Te

mamica de fetita si 15+

multumesc mult si la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Office - bine ai venit!
Pianna - stai linistita, e totul ok, sunt sigura. Fa si TT, pentru linistea ta, dar sunt convinsa ca nu ai motive de ingrijorare

Kiti, 14+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Office - bine ai venit!
Pianna - stai linistita, e totul ok, sunt sigura. Fa si TT, pentru linistea ta, dar sunt convinsa ca nu ai motive de ingrijorare

Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui clary

Buna burtici!
Ieri am fost la gine cu rezultatul la triplu test..e ok si acum a ramas sa ma duc pe 29 aprilie la 3D/4D si pe 30 mai la control.Acum sper sa fie totul bine la eco 3D/4d ,sa fie bebe sanatos.
Nu stiu ce am dar desi mi-a zis ca e fetita eu tot ii spun bebe..Voi v-ati gandit deja la nume?

19+

http://picasaweb.google.ro/CLAUDIASTATE/CUNUNIECIVILA21032010#
http://picasaweb.google.ro/claudiastate/Maneciu2010#

Clary la noi situatia e putin comica.De cand am ramas insarcinata sotul tot timpul se adreseasa bebelui cu "ea" sau spune "fetita".Mie nu-mi pica "fisa" pe moment. De exemplu ma intreaba intr-o zi "fetita o sa doarma in camera cu Eric?" eu "ce fetita?" Sotul stie deja ca daca va fi fetita o va chema Sarah...mie imi place foarte mult Sophie .Probabil va fi Sarah Sophie. Daca va fi baietel din nou...pai suntem in plop.
Voi v-ati gandit la nume deja?

17 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

fetele
office bine ai venit, sarcina usoara si la termmen iti doresc
pianna capul sus fata,....cum au spus si fetele datele sunt orientative, si oricum esti in limitele normale
kittima bucur ca totul a fost bine ieri la doctor si ca l-ai vazut pe bebe

eu mai am un pic pana sa il vad pe bebic, vineri la 4 jumate am programarea....abia astept

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Vanny, acusica se face vineri, sa vezi ce repede trece.
Eu acum astept sa se faca vinerea viitoare . Cred ca pana nu nasc, nu ma potolesc si traiesc din ecografie in ecografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

hmmm de nume ce sa zic.....noi am avut divergente cu numele dar acum e mai bine....la fata si mie imi place Sophie...de fapt pt fata am in cap multe nume dar la baiat.....exact in plop sunt/em.

15+

Mergi la inceput