Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 18
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 'Neata, fetelor! Ma bucur ca sunteti bine si sunteti vesele! ![]() Va doresc o zi cat mai frumoasa! P.S.: Eu deja am cumparat aproape tot ce e nevoie pentru bebe...e mai rau ca la prima sarcina, nu-s normala, stiu...dar nu m-am putut abtine. Sa vedeti distractie daca se schimba cumva culoarea la carucior saptamana viitoare... Si totusi, nu cred....dr. m-a asigurat 100% ca-i fetita si eu cred asta. ( )Lora, mami de Iustina si ![]() 20+Bazar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Buna dimineata mamica cu burtica cam ca a mea
...Credeam ca sunt veterana aici, dar e bine ca nu sunt singura!in legatura cu P.S-ul tau: este posibil sa se schimbe culoarea caruciorului la aceasta varsta?
danaisa20 spune:
Bine ai venit in gasca noastra Office!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos care sa vina la termen!
Ei, azi nu merge nimeni la eco?
Zozela, eu inca te astept sa stii...Ma mai tii mult cu ochii in soare?(de fapt e cam nor)
danaisa20
12+
office spune:
| citat din mesajul lui danaisa20 Bine ai venit in gasca noastra Office! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos care sa vina la termen! ![]() Ei, azi nu merge nimeni la eco? Zozela, eu inca te astept sa stii...Ma mai tii mult cu ochii in soare?(de fapt e cam nor) danaisa20 12+ |
Multumesc la fel Danaisa20! Sa fie bine pentru toata lumea!
oramona spune:
Kiti, fetita mea draga e fetita dintr-o casatorie anterioara a tatalui. Asa ca la mine e prima sarcina. De asta ma gandesc ca mai am de asteptat si sunt tare nelamurita cu analizele. Dar eu cred ca totul va fi bine pentru noi toate ![]()
![]()
. Si ca 1-3 saptamani o sa treaca ele ca si pana acum si apoi o sa ne povestim ce lovituri si unde am mai simtit. 

mamica de fetita si
15+
ionela.n spune:
Oramona, si eu abia astept sa miste bebe 
Office, bine ai venit printre burticute 
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 14+
office spune:
| citat din mesajul lui ionela.n Oramona, si eu abia astept sa miste bebe ![]() Office, bine ai venit printre burticute ![]() -------------------------------------------------- In al , sunt in 14+ |
Multumesc mult Ionela!
office spune:
Mamici din Bucuresti voi la ce clinici, doctori, spitale mergeti pentru monitorizarea bebelusului?
office spune:
Dragi mamici exista vreun cont pe picasa al odiseei unde se pot vedea poze cu burticile?
office spune:
Crina, multumesc pentru sfat! am trimis 10 mesaje si sper ca s-a rezolvat cu moderarea!De acum inteleg ca pot vorbi in "timp real"! 

Si totusi, nu cred....dr. m-a asigurat 100% ca-i fetita si eu cred asta. (
)
20+