Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Abia astept sa simt iar cate un piciorus impingand. Eu il gadilam

Kiti, 14+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Eveline, daca la o analiza simpla apare eroare, ma gandesc ca au lipit eticheta aiurea si analizele nu-s facute cu sangele meu. Oricum azi cand m-am dus si mi-am luat sange am cerut si niste analize pt globulele rosii. Mi s-a recomandat o hemoleucograma completa. Cand am luat apoi rezultatele de sapt. trecuta, supriza, asta imi daduse sa fac si dr. Asa ca sapt viitoare compar cele doua buletine de analize si daca sunt la fel o sa repet numai grupa de sange, daca nu..., o sa o iau de la capat cu toate.
Gravidutele au intalnire mai pe seara cu bebei? Oricum avem pregatite si apoi

mamica de fetita si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dimineata dragilor!
Vad ca se continua veselia. Ma bucur ca sunteti bine.

Sper sa avem vesti cel putin la fel de bune ca cele de ieri si astazi.

16+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Klarisse bravo, felicitari! Uite ca uneori nu e bine sa faci totul bine...he he he..acu o sa ai mai mult de facut...vezi, daca esti prea buna?!

Oramona, sper sa te linistesti cat mai repede si sa fie totul bine...cand o sa ai rezultatele??

15+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Office bun venit in minunata noastra odisee.
Sa ai o sarcina usoara si 40 saptamani minunate.
Scrie 10 mesaje ca sa ne putem citi in timp real, sa scapi de moderare.

16+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Eveline, in 3 zile lucratoare, adica luni. Acum nu-s eu stresata, dar ma intriga lucrul acesta. Si e un laborator unde imi fac de peste 3 ani analizele, ca nu-i scump si se poarta frumos(Clinica Sante).Oricum pe analizele luate azi , sunt marite leucocitele si neutrofilele, asa ca daca sunt la fel , sunt ale mele.
In rest astept si eu cu nerabdare sa-l simt miscand pe bebe, dar ma gandesc ca macar 2-3 sapt tot mai am de asteptat.

mamica de fetita si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Si eu tot pe la 15 saptamani jumatate am simtit prima data ceva ce semana cu o bula de aer in apa... In fine, ciudat sentiment. Acuma cel mai mult imi dau seama in ce parte sta ca burta e un pic mai tare in acea parte...

Sabina, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Office bun venit in minunata noastra odisee.
Sa ai o sarcina usoara si 40 saptamani minunate.
Scrie 10 mesaje ca sa ne putem citi in timp real, sa scapi de moderare.

16+

crina cu

Multumesc la fel Crina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Eveline, in 3 zile lucratoare, adica luni. Acum nu-s eu stresata, dar ma intriga lucrul acesta. Si e un laborator unde imi fac de peste 3 ani analizele, ca nu-i scump si se poarta frumos(Clinica Sante).Oricum pe analizele luate azi , sunt marite leucocitele si neutrofilele, asa ca daca sunt la fel , sunt ale mele.
In rest astept si eu cu nerabdare sa-l simt miscand pe bebe, dar ma gandesc ca macar 2-3 sapt tot mai am de asteptat.

mamica de fetita si 15+

DIn cate stiu eu, la a doua sarcina simti cam cu 1-2 saptamani mai devreme decat la prima. La primul bebe cand ai simtit? Ca poate nu mai ai asa de mult de asteptat

Kiti, 14+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

mamica de fetita si 15+

Se spune ca pe al doilea bebe il simti mai repede decat pe primul si anume la 14 - 16 saptamani.De la 20 de saptamani se misca tot timpul iar daca cumva te certi cu cineva sau ai parte de niste emotii mai puternice simti un adevarat carusel in burtica

Mergi la inceput